Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem na návštěvě u mamky a včera odněkud spadl netopýr a vypadá to, že má něco s křídlem (na zemi se odstrkoval jedním a druhé za sebou táhl, nelétá). Zatím ho máme doma, dali jsme mu k obědu mouchu
. Ale co s ním dál? Zavolat nějakou záchranou stanici? Myslíte, že přijedou kvůli jednomu netopýrovi???
A ani nevíme kam popř. volat(východní Čechy, okolí Chrudim, Skuteč, Hlinsko v Čechách) ![]()
Máma ho nechce vyhodit ven, aby ho nesežrala kočka ![]()
Asi ke svým psům a kočce přidá jako domácího mazlíčka netopýra a bude z něj člen rodiny ![]()
Najdi na netu záchrannou stanici pro zvířata. Bohužel neporadím, jsem z jiného kraje.
jinak přijedou, někteří netopíři jsou chráněný..
Nasla jsem venku na zemi v asi v breznu, byla jeste zima, zavolala jsem do zachranne stanice u nas ve meste, myslim, ze neco takoveho je v kazdym vetsim meste nebo okoli.No a pani u me byla do hodiny.
@selia píše:
http://www.pasicka.cz/index.php
Ano, tohle je nejblíž ![]()
Najdi nejbližší záchrannou stanici. K nám na jaře přijeli i kvůli zraněnému vrabci. Ti byli z Kladna, ale podobně určitě budou fungovat i jinde.
A to volání mám asi nechat až na zítra, ne? Už se mi zdá pozdě na to, abych někoho kvůli netopýrovi otravovala
![]()
Jasne, pasicka! Ja jim vezla minuly tyden kolouska pokousanyho od psa.
@janet9 píše:
A to volání mám asi nechat až na zítra, ne? Už se mi zdá pozdě na to, abych někoho kvůli netopýrovi otravovala![]()
já bych zavolala, ale já jsem raštená
, takže nevím, ale já bych volala, co nejdřív, ám pro zvířatka soucit, proste prastenost sama o sobě
Určitě zavolej a domluv se, co s ním, přeci jen do zítřka je to už 2 dny bez pořádné stravy a pití… ![]()
Prej nesahat rukou, chytit trebas do ponozky (vzteklina) a volat zachrannou stanici, prijedou - poslouchala jsem porad na leonardu.
Dejte mu napít! Nám se takhle jednou uchytlo mimi od netopýra na zdi - a než jsme cokoliv udělali, umřelo:((