Co s pečeného krůtího masa?

5183
18.2.17 22:37

Co z pečeného krůtího masa ?

Potřebuji radu. Upekla jsem krůtí maso, ale nechutná nám. Mám ho ještě asi půl kila. Přece to nevyhodím. :nevim: Máte nějakou inspiraci, co s ním?

Příspěvek upraven 18.02.17 v 22:53

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

31294
18.2.17 22:39

Z pečeného masa :zed:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.17 22:42

Sekanou. Smíchat ještě s nějakým tučnějším masem, asi nejlépe vepřovým, příp. trochu slaniny, cibuli, strouhanku, vajíčko, okořenit a upéct. :mavam:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5183
18.2.17 22:43
@Burj Chalifa píše: Z pečeného masa :zed:

klídek, neučím češtinu :mavam:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
31294
18.2.17 22:44
@drewlet píše:
klídek, neučím češtinu :mavam:

Ne, Ty ji hlavně neovládáš. Učivo základní školy.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4704
18.2.17 22:44

@Burj Chalifa
Má pravdu ten chlapec. :mrgreen:

Odpověděl bych typickou frází jednoho vyučujícího Nerozumím vaší otázce:lol:

Ale k věci… Co takhle rizoto, nebo se pokusit to smíchat se zeleninou (vytvořit tím obdobu ragú) a k tomu uvařit těstoviny. :palec:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Annapavelkovaml
18.2.17 22:44

Rizoto?

  • Citovat
  • Upravit
389
18.2.17 22:49

Udělala bych z(!) toho omáčku na špagety-na oleji cibulku, česnek na malé kousky, k tomu na drobno nakrájené maso, passatu a hodně koření-tím by se i ztratila chuť, která vám nechutná :D. Já to chápu, krůtu nerada.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5183
18.2.17 22:49

Asi udělám tu sekanou. :palec:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5183
18.2.17 22:51

Děkuju všem. :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.17 23:00

@drewlet Tak dobrou chuť :) Ještě aby nedošlo k mýlce, to vepřové bych doporučovala taky předem upéct a pak teprve smíchat (a dopéct v šišku).

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1323
18.2.17 23:03

Pokud ti to nechutna, tak to nejez ;-) Me neni lito vyhodit neco, co mi nechutna. Jenom zakryjes opravdovou chut necim jinym, ale stejne to snis. No nevim… Nejsem priznivcem vyhazovani/plytvani a uz vubec ne masem (zvire muselo kuvli tomu zemrit), ale fakt bych nejedla neco, co mi proste nesedne. Nemas pobliz nekoho, kdo by to snedl s chuti, komu to muzes dat? To mi prijde jako nejlepsi reseni.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.17 23:33

@Adlita Já bych to tedy nevyhazovala. Kdyby to nebylo dobré proto, že to bylo zkažené, spálené, nebo něco takového, tak dobře, ale takhle mi to připadá škoda. Pečené samotné krůtí má prostě takovou specifickou chuť, třeba jako králík, který taky každému nesedne, bývá často vysušené, ale není na něm nic špatného. Vůbec bych se nerozpakovala ho dál zpracovat. :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
yse
831
18.2.17 23:57
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
47483
19.2.17 07:31

Kdyz delam jakekoli pecene maso, tak decka rikaji at jim udelam tortilu.
Nakrajim cerstvou zeleninu ochutim, to maso nakrajim, pred podavanim ohreju.
V mikrovlnce ohreju tortilu pak ji potru kdyz, chteji dresingem lehce na to pruh masa a zeleninu, zamotam, spodek dam do alobalu at se jim to lip drzi.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama