Co s sebou do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
17.10.07 07:55

Co s sebou do porodnice

Ahoj,

můžete poradit, kolik ks porodnických vložek s sebou do nemocnice? Popřípadě, zda je nutné mít v Ostravských nemocnicích vlastní košile a župan. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
17.10.07 08:35

Máš telefon? Tak si tam zavolej a zeptej se. To je asi ta nejpřesnější odpověď, kterou si takto můžeš sehnat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.10.07 08:36

Ahoj, jelikož jsem rodila v Opavě, tak neporadím, jestli musíš mít vlastní košile. Mně řekli, že vlastní mít nemusím. Byla by to prý škoda, protože jsme se převlíkaly dost často. Župan jsem měla svůj, ale kolegyně neměla, tak jí půjčili „erár“. No a vložek jsem měla asi 10 balíků a stejně to bylo málo, manžel mi musel přikoupit ještě asi 6 balíků. Jinak seznam věcí (co s sebou do porodnice) jsem dostala na jedné z posledních kontrol na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.10.07 08:41

Ahoj,

rodila jsem na Fifejdách a košili při porodu jsem měla jejich. Dali mi ji na příjmu, ale na šestinedělí jsem pak už používala svoje. No a vložek si vem hooodně. Používala jsem ty porodnické, ale už nevím přesně kolik balíků jsem tam potřebovala. Případně ti může taťka nebo někdo přinést co budeš potřebovat :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.10.07 10:24

ahoj, rodila jsem na Fakultce v Ostravě. Košile mají svoje, dostaneš jich kolik chceš, jsou během dne kdykoliv na výměnu. Vložek jsem měla s sebou 2 balení porodnických a spotřebovala jsem asi 1,5 balení. Taky sítovaný kalhotky jsou fajn. Pěkně ty vložky drží. Pokud Tě jěště něco konkrétně zajímá tak písni SZ. Pa a přeju příjemný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.10.07 12:05

Ja jich mela 70ks, zpocatku jsem si daval vzdy 2na sebe, hodne to protika. Nevypotreboval jsem vsechny. Zalezi, jak silne budes krvacet a taky jestli pujdete hned po 4dnech domu a nebo budete v porodnici dyl. Tatka ale urco muze kdykoliv prikoupit. Ja jsem je pak pouzivala spolu se sitovanymi kalhotkami i doma, mela jsem prvni porod klestama a byla jsem hodne nastrizena, tak jsem chtela hodne vetrat, coz klasicky vlozky moc neumoznuji, spis se v nich zaparujes! Ohledne nocni kosile neporadim, to si zavolej do porodnicce. Kdyz ji budou nabizet, tak to prijmi, nebot pri a po porodu se kosile dost spini a treba ty ocistky jdou i hur prat. No kazdy den jsem si tam brala nemocnicni cistou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
17.10.07 13:06

Ahoj,

noční košile dostaneš všude. Vložek jsem měla 2 balíky porodnických SAMU a ještě jsem si nechávala od manžela 1 balík přikoupit. K tomu 3 šik síťované kalhotky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.10.07 14:50
radúna píše:
Ahoj, jelikož jsem rodila v Opavě, tak neporadím, jestli musíš mít vlastní košile. Mně řekli, že vlastní mít nemusím. Byla by to prý škoda, protože jsme se převlíkaly dost často. Župan jsem měla svůj, ale kolegyně neměla, tak jí půjčili „erár“. No a vložek jsem měla asi 10 balíků a stejně to bylo málo, manžel mi musel přikoupit ještě asi 6 balíků. Jinak seznam věcí (co s sebou do porodnice) jsem dostala na jedné z posledních kontrol na gynekologii.

Ahoj, můžu se zeptat - těch 16 balíků, to byly všechno ty porodnický vložky anebo se ty porodnický používají jen na začátek a pak normální? Omlouvám se, jdu rodit poprvé, tak by mně to zajímalo… Stejně je to ale dost, to jsem netušila, že spotřeba může být taková… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.10.07 20:44

Ahoj,
ja v porodnici spotrebovala denne balik 20 vlozek samu. Manzel mi denne na navstevu nosil dalsi balik 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková