Co s tím dál holky?

1
4.9.23 12:49

Co s tím dál holky?

Ahoj,

Někdy v únoru jsem se, ačkoliv jsem to nevyhledávala, s jedním prima klukem, přičemž ani on nechtěl na začátku všeho (asi) nic víc.
On mi asi po týdnu bavení napsal, jestli nechci k němu přijet, a nejsem taková, abych jezdila k někomu cizímu. Nevím proč, ale cítila jsem, že to bude super, a bylo, on byl diametrálně odlišný od předchozích, hodnej, hezkej, ale bylo vidět, že chce to jedno, a já vlastně pochopila, že taky, slovo dalo slovo, a já se na něj do chvilky vrhla, nejlepší sex v životě.
Takhle jsme to táhli pár měsíců, až jsme si začali být bližší a já zjistila, že je fakt úžasný.. pak jsem mě i jen tak zeptal, jestli bych nechtěla zkusit něco víc, a já se zalekla, ani nevím proč, cítila jsem se trochu blbě, ale zároveň jsem přemýšlela, a po pár dnech jsem se zeptala já jeho, jestli by to nechtěl zkusit, protože je prima, bezva kluk, co by mi splnil cokoliv, každá by takovýho zkrátka chtěla, co si budeme holky :roll:
Tak jsme do toho šli, a postupem během pár týdnů jsme začali jsme tak nějak cítit, že to není správně, já se začala trápit, ne kvůli němu, a mít myšlenky na ex, co se mnou jen manipuloval, a zjistila, že na to asi nejsem připravená, a že i když on je boží, rozumíme si, jak v konverzaci, tak i v posteli, tak že mě tam něco chybí, a že k němu nic necítím, tak jsem mu to řekla, a on, že to má stejně, že jsme na to nebyli pripraveny ani jeden, a ze to byla chyba.

Dali jsme si chvili od sebe odstup, behem toho mi udělal radost poslanou kytkou, pry jen tak pro radost, a byla jsem to ja, kdo mu napsal, jestli se nemuzeme videt, protoze na me vse padlo, vsechen stres, povidali jsme si, a ja citila, ze mi proste porad bere, ze ho mozna potrebuju, a parkrat po nem vyjela, i kdyz ocividne moc nechtel… meli jsme i sex, porad stejne uzasny, ale ja stejne k nemu asi nic necitim, nebo si to podvedome myslim a nechci si to pripustit, protoze se asi bojím z predchoziho vztahu, nebo nevím už.
Bavime se normalne, jako kamaradi, a bavime se uplne stejne, jako, kdyz jsme spolu meli jen konverzaci a sex, mam svych problemu dost, problemy, ze mi proste brani v tom, abych byla stastna, hrozne se sebou bojuju, mam ho strasne rada, obcas si pomyslim, na to, jak jsme dovadeli v posteli, ale to je minulost, nedokazu se zamilovat, i kdyz je tenhle presne ten, kteryho bych potrebovala a chtela do zivota, vidim, ze se snazi, ale rika, ze nema o vztah zajem, a ze mi chce jen pomoct, ma o me velkou starost

Rada se pripadne podelim o vic..
Ja jsem z toho ztracena, co myslite holky? Ma to nekdy v budoucnu tomu zkusit dat sanci? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
4.9.23 13:34

Tak poslys doporuceni od stare uschle vetve. Vyprdni se na vztahy a nauc se byt sama se sebou. Pak se vrhej do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
4.9.23 13:38

Nezačala už náhodou škola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.9.23 13:39

Ber to jako zkusenost a jdi dal, uz se k nemu nevracej. Misto toho zacni pracovat na sobe, vsechny problemy se djai resit s obornikama.

Tady to bylo jasny od zacatku, ze to neni dobry vztah a ze to je jen vzajemna zavislost diky vasikm vnitrnim traumatum.
Pro priste se ke klukovi nejezdi, kluk se ma snazit, prvni schuzka ma byt na neutralni pude a nebo ma prijet on za tebou. Ziskal te strasne jednoduse a ocividne mu slo pouze o sex.

A kamaradstvi bych s nim utnula uplne. Proste je to jen zkusenost a ted se z ni musis vyhojit. Neni potreba se k nemu vracet. Pokud tu potrebu citis, tak vazne si najdi nejakyho odbornika, protoze tady se jasne jedna o traumaticke pouto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.9.23 14:27

Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
4.9.23 15:27

Tak sex urcite byl super, protoze jsi uplne vylizana 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
4.9.23 15:30
@tudiar píše:
Ja jsem z toho ztracena, co myslite holky? Ma to nekdy v budoucnu tomu zkusit dat sanci? :?

Proč ne, jestli on bude ještě chtít vláčet za sebou ten bágl tvých problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí