Co s tím papírem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Crystal87 píše:
na pracák?co s tím má pracák společného?to je teda složitý kurna tak když nemá nárok tak nemám ne proč se s tím musí lítat kdo ví kde…
Na rodičovský příspěvek nárok máš… a vyřídíš si ho na úřadu práce, kam doneseš žádost + ten papír, co ti poslali (předem potvrzený ze SSZ).
To, na co (jak píšeš) nemáš nárok, je peněžitá pomoc v mateřství.
Takže půjdeš na 2 úřady:
- příslušné pracoviště České správy soc. zabezpečení
- úřad práce, odbor státní sociální podpory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:Crystal87 píše:
na pracák?co s tím má pracák společného?to je teda složitý kurna tak když nemá nárok tak nemám ne proč se s tím musí lítat kdo ví kde…
Na rodičovský příspěvek nárok máš… a vyřídíš si ho na úřadu práce, kam doneseš žádost + ten papír, co ti poslali (předem potvrzený ze SSZ).
To, na co (jak píšeš) nemáš nárok, je peněžitá pomoc v mateřství.
Takže půjdeš na 2 úřady:
- příslušné pracoviště České správy soc. zabezpečení
- úřad práce, odbor státní sociální podpory
počkej ted tě nechápu…rodičák si stejně budu vyřizovat až po porodu ne tka na co tam běhat ted?vška já vím že na mateřskou nárok nemám do porodu jsem na rodičáku s prvním a pak to jen přepíšu na mimčo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však já netvrdila, že tam máš běhat teď… ![]()
Teď máš jít na SSZ s tím papírem, co ti přišel - a po porodu na ten úřad práce kvůli ukončení jednoho rodičáku a podání žádosti o druhý.
A možná by se to obojí dalo udělat až po porodu, zavolej si tam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem tam byla na tom ssz a jen mi řkeli že s tím papírem pak přijít přepsat rodičák na mladšího že ted si ho mám nechat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit