Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím o radu, dostali jsme před Silvestrem půlku uzeného lososa, část jsme snědli na chlebíčkách a jednohubkách, ale pořád ještě hodně zbývá? Co s ním?
mňam. sežrat jen tak, do salátu, zapéct do listovýho těsta, do špenátové polévky atd..
J.
čerstvý chleba, máslo ( ne margarín ) a citron a je to mňam… nebo mi ho můžeš dát, milujeme ho ![]()
JituleB11 píše: čerstvý chleba, máslo ( ne margarín ) a citron a je to mňam… nebo mi ho můžeš dát, milujeme ho
Nebo čerstvou francozskou bagetku… mnam.
jak už bylo psáno - do salátu, ozdobit jím nějakou krémovou polévku. A je taky výborný do těstovin, třeba ještě s listovým špenátem.
taky, ale fakr francouzskou, to co se prodává v čechách se jen tak jmenuje, nemá to s pravou francouzskou bagetou nic společného ![]()
Takove ty platky hodim na plech pocakam oliv.ol. pokapu citronem arak cc 5min griluju. Pak jime s bagetkou nebo opecenym tost.chlebikem. Mnam mnam mnam.
poslat mi ho ![]()
ne já bych si ho dala jen s chlebem,nebo na těch chlebíčkách,ale toho už asi máte dost,tak ten salát je super nápad,.. třeba s koprem ![]()
Ja delam uzeneho lososa i na testoviny, na cibulce prohrat a zalit smetanou a pridat trochu cerstveho kopru, mnam
.
Zuzo a kde bydlíš? Že bychom s ostatními diskutantkami přijely
![]()
Moonka píše:
Zuzo a kde bydlíš? Že bychom s ostatními diskutantkami přijely![]()
![]()
Pozdě. ![]()
Zrovna jsem dodělala na zítřek těstoviny, něco jako dělá Dandoch, jen jsem neměla kopr, dala jsem hrášek, ale možná když zítra koupím kopr, ještě ho tam dodám, ale je to dobré i tak.
Já na malé bagetky rozpul.naliju oliv.olej,namačkám česnek,šoupnu do grilu na 9 min.pak posypu strouh.parmezanem,dam lososa,citron.Teplý to jíme a je to ňamka