Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, mám takový nepodstatný dotaz, ale snad mě inspirujete
Mám tu maso ze dvou uvařených slepic, z jedné várky budu dělat slepici na paprice s těstovinami, ale nevím, co s tím zbytkem… nemá některá dobrá duše nápad? Děkuji ![]()
U nás by nevydrželo a ani bych ho nestihla do něčeho přidat. Manžel by ho snědl jen s rohlíkem. To je jedno z jeho nejoblíbenějších jídel.
super recept dělala Boušková ve speciálu prostřeno! jednoduché a všem to strašně chutnalo! já mít slepici tak to hned udělám! ![]()
Ja uvarim slepici,oberu a nakrajim maso,hodim na cibuli na panev a zaliju tak deseti rozslehanymi vejci a pomalounku delam pod poklickou na panvi.Je to bozi
.S bramborem,chlebem,samotne..
Nene, rizoto ne. Spíš taková chuťovka, ale jak si to všichni pochvalovali taky jsem na to dostala děsnou chuť. Je to jednoduché, ale přitom asi dobré. http://www.iprima.cz/…rvenem-oleji
Ale nevím jestli jsi chtěla jako oběd i pro děti, tak to nééé…
Určitě rizoto a ještě děláme pomazánku.
Vařené slepice mám každou chvíli, neb jako kojící si dělám pořádné polívky ![]()
jo aha to je předkrm…tak to ne, potřebuju oběd i pro prcka, bude rizoto, díky, nechapu, že mě to taky hned nenapadlo
díky holky, pa ![]()
do pekáče na plátky syrový brambory, zalít přiměřeně vývarem, přidat zeleninu na lečo (syrovou nebo z sterilizovanou-ta je lepší), obraný maso a upéct ![]()