Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.Nemate nektera zkusenost s tim,kdyz odchazi hematom.Silne jsem krvacela,ale pak ze me vysel takovy kus asi velikosti dlane.Tak ted nevim jestli to mohl byt ten hematom anebo jsem potratila..... ![]()
Aji, abych řekla pravdu může to být obojí. Ale bez lékařské prohlídky nic neodhadneš. Ve kterém jsi týdnu? Zkus neztrácet naději, ale i se připravit na nejhorší. Vím o čem mluvím, jsem 3 dny od revize.
Kdy jsi byla u dr a kdy máš jít znovu? Nechceš si zajet na pohotovost? A nebo zítra na gyndu?
Já se divím, proč ještě sedíš na netu a nejsi na cestě na pohotovost.
jeď na pohotovost může to být sraženina,ale také potrat. každopádně je na místě aby tě viděl doktor
Nechci moc strašit, ale mohlo to být plodové vejce. Což je taková hmota. Taky to ze mě vypadlo, minulý cyklus. Ale asni jsem nevěděla že jsem těhotná a další cyklus // a revize v 9tt.
U doktora jsem byla v patek,rikal,ze se stejne neda nic delat.Pichl mi injekci a mam byt v klidu…
Tak bych tam v pondělí zašla znovu s tím, co se stalo. Měla už jsi srdíčko v pátek?
Tak bych tam v pondělí zašla znovu s tím, co se stalo. Měla už jsi srdíčko v pátek?
Srdicko jeste nebylo.V nektere diskusi jsem cetla ,ze pri prasklem hematomu,taky muze kus odejit a ze se to muze splest s potratem.
Aja111 píše:dítě to určitě nebylo.Já potratila samovolně v 8tt a vyšlo to ze mě a mělo to asi 3 cm a vypadalo to jako rybička, takže bych se spíš přikláněla k té druhé možnosti.
Jsem v 7 tt
tak ono co doktor to názor, tudíž bych se nebála zajet si teď urychleně do nemocnice na gyndu ať ti udělají ultrazvuk. U nás třeba by tě nikdy nepustili s krvácením domů a hned by si ležela v nemocnici a hlídali by tě.
Takže neboj, jeď, nikdo ti určitě nic neřekne.
3 cm tak malinke v 8 tt to moje bylo snad 10 cm a to jsem v 7 tt
Aji zajeď. Mohlo to být obojí. A už nekrvácíš? Pak dej vedět. Taky mě z krvácením pustili domů a musela jsem ležet. A bylo to k ničemu. Ono ty první tři měsíce je to prostě boj. A ne každá ho vyhraje. Bohužel