Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Doma už máme slečnu menom Vivien a koncem listopadu k nej pribudne sestrička, ale nejak nevieme prísť na meno. Chcela by som také, aby ladilo s Vivien( příjmení Vachová ) Zatiaľ sme vybrali tieto : Evelin, Violet, Liliana, Vanesa…a páčia sa mi Lejla, Amélie, Sabina, ale to už spolu moc neladí…Budem vďačná za akýkoľvek nápad a pripomienku ![]()
@KriJona píše:
Vivi a LiliLiliana Vachová zní hezky..
souhlas
Mě se líbí ta Liliana, nebo mě napadla Viktorie, to zní asi nejlíp k příjmení ![]()
Lilien, Evelin, Amelie a mi by se líbila i Melanie (máme obdobu
).
Nejvíc se mi z výběru líbí Evelin. Liliana je také pěkná, ale nemyslím, že by bylo praktické, aby si jména dětí byla tak podobná, rýmovala se, v běžném šumu domácnosti věčně nebude znát, na kterou z nich mluvíš.
No manžel z mena Liliana moc odviazaný nie je, hlavne z dovodu, že u neho v práci tak kolega minulý týden pomenoval svoju dcérku ![]()
@Samamama píše:
Nejvíc se mi z výběru líbí Evelin. Liliana je také pěkná, ale nemyslím, že by bylo praktické, aby si jména dětí byla tak podobná, rýmovala se, v běžném šumu domácnosti věčně nebude znát, na kterou z nich mluvíš.
To mě taky napadlo, že je to až moc podobné. Mě by se líbila Amelie.
Dala bych co nejodlisnejsi, neuveritelne se to plete… znama na Vojtech a Stepan a plete se mi to taky
takze z nabidky ta Sabina.
Liliana, Viktorie (Lili, Viki). I ta Viola se hodí, ale je to už dost podobné té Vivianě.
@Elionor píše:
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Doma už máme slečnu menom Vivien a koncem listopadu k nej pribudne sestrička, ale nejak nevieme prísť na meno. Chcela by som také, aby ladilo s Vivien( příjmení Vachová ) Zatiaľ sme vybrali tieto : Evelin, Violet, Liliana, Vanesa…a páčia sa mi Lejla, Amélie, Sabina, ale to už spolu moc neladí…Budem vďačná za akýkoľvek nápad a pripomienku
Z výběru…Violeta.
Mě by se líbila Annelie(Anelie).