Co se má stát se stane?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Myslím si, že ano, ale né za vše může osud, nějaké věci podle mě jdou změnit svým přičiněním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to v životě tak, že když jsem na dně. Buď potkám člověka, který mi ukáže cestu ven. V mé nejhorší krizi mi zavolala kamarádka -velmi vzdálená a já její nabídku přijala. Otěhotněla jsem s diagnozou neplodnost-po prasknutí slepého střeva mi byl odebrán vaječník. Teď jsem se setkala s osobou, která je mi velmi blízká. Věřím na lásku a na dobro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, jsem si jista! nahody neexistuji, vse je osud..a jak uz tady nekdo psal NAPROSTO VSE se deje z urciteho duvodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga
Přesně něco takového jsem chtěla napsat
, předběhla jste mě a plně souhlasím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zažila jsem v životě několik situací, kdy do sebe události tak zapadaly, že to prostě nemohla být náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slabikář píše:
Ahoj, myslíte si, že co se má stát v životě se stane? Tím myslím důležité životní události, jsou všechny důležité věci v životě osudové? Třeba počet dětí, životní partner, že když k sobě dva lidé patří a mají spolu něco prožít, že osud najde vždy cestu, jak je sblížit? Piště i své osobní zkušenosti.
Tohle téma mě moc zajímá.
Zajímavé téma, já nějak doufám/věřím, že je to tak. Ono i kdyby ne, tak věřit tomu je psychicky lepší, člověk se v případě nezdaru a smutných událostí nemusí trápit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee
já jsem taky docela blázen a asi bych Ti věřila ![]()
mamce od mojí sestry předpověděli, že potká muže u vody, který má už jedno dítě…ale nedopadne to s ním dobře ![]()
potkala muže, co dělal u vodáren, má syna z 1.manželství a byl žárlivý jak sviň, tak se rozešli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee píše:
twl jako cíkám z tebe jak jsi to napsala![]()
![]()
![]()
jo hele písnu Ti to vecer
me se ted vzbudil malej a razim pro malou do skoky pomalu
to je fajn, když se sejdou dva „blazni“ pac si pak veri navzájem a vytvaej svůj svet a i když okolni svet je kolem cernobily, tak ty blazni ho vidí stále ruzove
vecer pisnu
![]()
oki
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stanou se určitě věci na které jedinec nemůže mít žádný vliv. ![]()
Věci na které můžu mít osobní vliv mohu určovat sama svým jednáním a hlavně svým myšlením, svým přáním. Protože přání je „otcem myšlenky“ a myšlemka „matkou činu“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu mi ti pripomina jeden vtip:
Verici ztroskota na mori, zustane je v male lodce a veri v zachranu od Boha..
Pripluje plachetnice a ze ho zachrani. On nechce a trva na tom, ze ho zachrani Buh.. objevi se zaoceanska lod.. opet zachranit od nich nechce.. nakonec tanker a zase nic..ceka na zachranu od Boha..
Pak uz to nezvladne a zemre..
V nebi se pta Boha, proc ho nezachranil a on mu odpovi: „a kdo myslis, ze ti asi poslal ty 3 lode?!“
Tim chci rict, ze verim, ze nektere veci jsou dane.. proto, kdyz se ted neco nedari, reknu si treba, ze to ma byt jinak (rikala jsem si to napr. U snazeni o mimi a pote, co jsme o jedno prisli na zacatku tehotenstvi a melo to svuj duvod. V te dobe jsem proste jeste asi mela zustat v praci a vyckat na povyseni.. ale ted uz za chvilku budu rodit..)
Tim chci rict, ze cloveka v zivote veze urcity proud, nejake osudove body, a vzdy je lepsi snazit se plavat a zit v ramci toho proudu nez se uplne otacet a zlouset plavat proti.. snad to dava smysl.
Ale jako v tom vtipu, jen proto, ze na osud verim, to neznamena, ze budu jen pasivne cekat a nic pro to nedelat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bůh je živý
@Alkelita píše:
Trochu mi ti pripomina jeden vtip:
Verici ztroskota na mori, zustane je v male lodce a veri v zachranu od Boha..
Pripluje plachetnice a ze ho zachrani. On nechce a trva na tom, ze ho zachrani Buh.. objevi se zaoceanska lod.. opet zachranit od nich nechce.. nakonec tanker a zase nic..ceka na zachranu od Boha..
Pak uz to nezvladne a zemre..
V nebi se pta Boha, proc ho nezachranil a on mu odpovi: „a kdo myslis, ze ti asi poslal ty 3 lode?!“Tim chci rict, ze verim, ze nektere veci jsou dane.. proto, kdyz se ted neco nedari, reknu si treba, ze to ma byt jinak (rikala jsem si to napr. U snazeni o mimi a pote, co jsme o jedno prisli na zacatku tehotenstvi a melo to svuj duvod. V te dobe jsem proste jeste asi mela zustat v praci a vyckat na povyseni.. ale ted uz za chvilku budu rodit..)
Tim chci rict, ze cloveka v zivote veze urcity proud, nejake osudove body, a vzdy je lepsi snazit se plavat a zit v ramci toho proudu nez se uplne otacet a zlouset plavat proti.. snad to dava smysl.
Ale jako v tom vtipu, jen proto, ze na osud verim, to neznamena, ze budu jen pasivne cekat a nic pro to nedelat.
Je to tak, jak píšeš. já nevěřím v osud, ale věřím v Boha. Osud je něco, co je jednou provždy dané, nedá se to změnit, tudíž by pro mě nemělo cenu se ani v životě nějak snažit, jenom bych to nechla zkrátka plynout samospádem, kdežto Bůh může změnit i jakoukoliv už pro nás ztracenou situaci, kde my už by jsme nad tím „zlomili hůl“, tam má Bůh ještě miliony dalších řešení. On je mimo jiné i Bohem zázraků, což se mi v mém životě a životě dalších lidí už mnohokrát potvrdilo.On je živý a chce mít osobní vztah z každým člověkem…Doporučuji přečíst si Nový zákon, tam je všechno… ![]()
- Citovat
- Upravit
Otvírám diskuzi chtěla jsem vždycky 3 děti, dobrý je čas na to skočit i povedlo se - zamlkle těhotenství sestra mi říká to treti nemá byt, otěhotněla jsem po roce znova a mělo vývojovou vadu neslučitelnou se životem, znamená to snad ze to opravdu nemá být? Ale když já chci, proč nemá byt když ho chci? Kde hledat odpověď? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit