Co se má stát se stane?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bondatrova
10.3.15 18:42
@stáťáva píše:
Otvírám diskuzi chtěla jsem vždycky 3 děti, dobrý je čas na to skočit i povedlo se - zamlkle těhotenství sestra mi říká to treti nemá byt, otěhotněla jsem po roce znova a mělo vývojovou vadu neslučitelnou se životem, znamená to snad ze to opravdu nemá být? Ale když já chci, proč nemá byt když ho chci? Kde hledat odpověď? :nevim:

Asi proto, že to tak opravdu má být, z nějakého důvodu to třetí dítě mít nemáš a tam nahoře ti to někdo dává najevo, i když drsným způsobem…
Buď ráda za 2 děti.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
10.3.15 18:43

A člověk taky nemůže mít v životě vše, co si přeje.

• Citovat
  • Upravit
3590
10.3.15 18:44

@Bondatrova asi jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
10.3.15 18:47
@stáťáva píše:
Otvírám diskuzi chtěla jsem vždycky 3 děti, dobrý je čas na to skočit i povedlo se - zamlkle těhotenství sestra mi říká to treti nemá byt, otěhotněla jsem po roce znova a mělo vývojovou vadu neslučitelnou se životem, znamená to snad ze to opravdu nemá být? Ale když já chci, proč nemá byt když ho chci? Kde hledat odpověď? :nevim:

To jsi na správným serveru :) Podívej se do diskuzí, kde někdo čeká na dítě mnoho let, podstoupil mnoho pokusů umělého oplodnění a pořád se nedočkal. Ale za tu dobu, co sem chodím, jsem postupně viděla spoustu holek, co najednou měly metřík (těhotenství, věk miminka). Za mě? Mělo by to být tak, jak chceš ty. Pokud ti nebrání zdravotní stav a po dítěti toužíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
10.3.15 19:11

A treba do třetice všeho dobrého, dík za tvůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.23 22:04

Tohle téma jsem hledala…tak co se má stát se stane tak jako tak, u mě například, nejprve jsem nechtěně otěhotněla, takže jsem šla logicky na potrat.. za dva roky mě to dohnalo a znova jsem v tom, i když jsem tomu už nevěřila…stalo se co se mělo už předtím stát a neunikla jsem osudu

• Citovat
  • Upravit
4
15.9.23 12:09

Každý ma tu svou cestu napsanou, vse do sebe zapada a jednou se kruh spoji a uzavre. Tim bude cesta dokonána. Clovek si souvislosit uvedomi mnohem později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.9.23 23:23

Dle mého názoru si osud do jisté míry určujeme sami. Vždyť si uvědomte, že v životě se neustále rozhodujeme. Rozhodujeme se, koho si vezmeme, když někoho náhodou potkáme, kdo nám padne do oka, zda půjdeme na chirurgický zákrok. Život je tedy o našem rozhodnutí a do jisté míry si ho určujeme sami. Zbytek je dílem náhody. Na žádný osud či v cokoli vyššího nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.23 10:05

Mně život do sebe taky zapadá. Ale co dělat nebo jak si vysvětlit, když mám těžký nebo spíš náročný osud? Ano, některé věci si volím z mého pohledu správně, když mě k nim cesta přivede. Kdybych se rozhodla jinak, bojím se, že by bylo všechno špatně. Tu obtížnou cestu si nevolim ráda, ale zdá se mi, že je nejlepší i pro všechny kolem. Co se mnou? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat