Co se má stát se stane?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já věřím, že jo. Kolikrát jsem něco (někoho
) moc chtěla, trápila se, a někdy až po letech mi došlo, že to tak mělo být, že to byla vlastně výhra.
Příspěvek upraven 17.09.14 v 18:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za anonym. Tak já momentálně odcházím po 7 letech manželství ( byla krize, do krize jsem potkala někoho jiného a bylo to ) Začínáme spolu s novým přítelem bydlet. Myslela jsem, že můj manžel bude posledním mužem mého života. Nyní to tak není a přitom jsem opravdu moc šťastná. Taky si říkám, že se to třeba mělo stát, že jsem manželství prostě prožít musela, abych potkala svého současného. Ten je rozvedený 2 roky.
Já svého nynějšího přítele potkala tam, kde bych absolutně nikdy nečekala a kdyby mi to někdo řekl ještě před rokem, klepu všem na čelo. Prostě nikdy neříkej nikdy a co se má stát, to se stane. Já ještě říkám, že vše se děje z určitého důvodu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Tak já momentálně odcházím po 7 letech manželství ( byla krize, do krize jsem potkala někoho jiného a bylo to ) Začínáme spolu s novým přítelem bydlet. Myslela jsem, že můj manžel bude posledním mužem mého života. Nyní to tak není a přitom jsem opravdu moc šťastná. Taky si říkám, že se to třeba mělo stát, že jsem manželství prostě prožít musela, abych potkala svého současného. Ten je rozvedený 2 roky.
Já svého nynějšího přítele potkala tam, kde bych absolutně nikdy nečekala a kdyby mi to někdo řekl ještě před rokem, klepu všem na čelo. Prostě nikdy neříkej nikdy a co se má stát, to se stane. Já ještě říkám, že vše se děje z určitého důvodu.
to je přesně ta věta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky na to věřím. Ve 13-ti letech jsem se „zamilovala“ do již dospělého muže. Prošli jsme si každý svou cestu, on manželstvím s dcerou až jsme se nakonec jednoho dne potkali a to takovou náhodou, že to musel být osud. A dnes jsme manželé. I on mi potom řekl, že jsem si na mě dlouho let myslel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: … vše se děje z určitého důvodu.
Tohle si myslím taky. A ještě věřím výroku „Neexistují náhodná setkání. Každý člověk v našem životě je testem, trestem nebo darem“. To je možná odpověď, proč sis (ale i mnohé jiné včetně mě) musely projít nepovedeným vztahem/manželstvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slabikář píše:
Ahoj, myslíte si, že co se má stát v životě se stane? Tím myslím důležité životní události, jsou všechny důležité věci v životě osudové? Třeba počet dětí, životní partner, že když k sobě dva lidé patří a mají spolu něco prožít, že osud najde vždy cestu, jak je sblížit? Piště i své osobní zkušenosti.
Tohle téma mě moc zajímá.
co jsem prošla regresí jsem pochopila, že v životě není nic náhoda a všechno to co se nám děje má nějaký důvod a je už jenom na nás jak to pochopíme a jaký si ten život uděláme.
Co se týká partnera i tam jsem pochopila, že ten daný osudem si nás najde at jsme kdekoliv jenom to chce mít otevřený oči a srdce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že ano, ale né za vše může osud, nějaké věci podle mě jdou změnit svým přičiněním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to v životě tak, že když jsem na dně. Buď potkám člověka, který mi ukáže cestu ven. V mé nejhorší krizi mi zavolala kamarádka -velmi vzdálená a já její nabídku přijala. Otěhotněla jsem s diagnozou neplodnost-po prasknutí slepého střeva mi byl odebrán vaječník. Teď jsem se setkala s osobou, která je mi velmi blízká. Věřím na lásku a na dobro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, jsem si jista! nahody neexistuji, vse je osud..a jak uz tady nekdo psal NAPROSTO VSE se deje z urciteho duvodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, myslíte si, že co se má stát v životě se stane? Tím myslím důležité životní události, jsou všechny důležité věci v životě osudové? Třeba počet dětí, životní partner, že když k sobě dva lidé patří a mají spolu něco prožít, že osud najde vždy cestu, jak je sblížit? Piště i své osobní zkušenosti.
Tohle téma mě moc zajímá.