Co si dáváte ke svačině?

Anonymní
2.3.26 18:09

Co si dáváte ke svačině?

Holky zajímalo by me…co si dáváte odpo k svačině? Já mam neustále nutkani si davat ke kávě něco dobrého, štrůdl, buchtu, Milu a ruzny sladky :lol: jenomze mam tak za hodinu hlad tím padem večeřím uz v 18:00, nejak nemam chut na napr. rohlik s cottage, když večer mám vetsinou taky pecivo :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
2.3.26 18:21

Abych zahnalaˇchut na sladký, dávám si malé silné espresso hořké a bez mléka. Jen pro ten pocit “kofeinu az do mozku”. Jak si dam s mlékem nebo osadím - jsem jak nezavřená a mám chuť na samé sladké čunčarny. Zvykala jsem si pár týdnů… ale ted si male hořké kafe uziju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
2.3.26 18:34

Jedničkou je jablíčko-na tenčí měsíčky a v klidu, pomalu, důkladně rozkousané!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9730
2.3.26 18:59

Cottage, jogurt s ovocem a semínky, chleba s něčím, ovoce, jogurtový nápoj, kefír… anebo jen kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
2.3.26 19:44
@Anonymní píše: Více

Ja si menší sladkost dopřeju každý den, nepotřebuji jíst buchty a koláče, ale dobrou čokoládu si dam ráda. Je to o množství, když se človek nepřežírá, může se dát cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.3.26 19:46

Každý den jednu kostičku z modrých kaštanů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
2.3.26 19:49

Dávám si kus pečiva, potřený tučným tvarohem a kuřecí šunkou, hodně zeleniny. Eventuelně tvaroh/jogurt a nějaké ovoce, slunečnicová semínka. Když kus koláče, tak doplněný mléčným výrobkem - jogurt, kefír, tvaroh. Zasytí to mnohem víc. A ovoce ještě k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.3.26 19:49
@mateska8084 píše: Více

Nechápu jak se udržet. :oops: Sezrala bych ro během
2 minut. Pokud nechci jíst sladké, nesmím to vůbec kupovat. Max super hořkou cokoladu, která mi vlastně ani nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8962
2.3.26 19:53

Vařené vajíčko, korbačíky nebo eidam, cherry rajčata, trochu přírodní kešu, vlašáky, ovoce. Mám malou misku, kterou si nosím. Může tam být mix, když do ní vleze.
Ale sladké si taky ráda dám. Jen si dám kousek a je jako tečka po obědě. Později už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9730
2.3.26 19:56
@TaLucie píše: Více

Já jsem schopná jíst čokoládu třeba čtvrt roku, hezky po půlkostičkách. Jen mi na ni nesmí přijít moje pubertální kobylky, protože pak najdu jen prázdný obal :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
2.3.26 20:01

Já si peču různé zdravé muffiny, zítra bude třeba z dýně a řeckého jogurtu, teď jsem měla z banánů a řeckého jogurtu, nedávám tam tuk, ale jen třeba pár ořechů. Dám si jeden, to má cca 125 kalorií a je po chuti. Ale dám si vydatnou snídani, oběd i večeři, takže už nemám potřebu svačit, muffin je spíš jako sladká tečka po obědě. Když mi nevychází kalorie, odeberu trochu přílohy z oběda a radši si dám ten muffin. Ale většinou vychází, protože mám dost pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
2.3.26 20:07
@Anonymní píše: Více

Tak jestli si to můžeš dovolit (nechceš hubnout třeba), tak si můžeš svačit co chceš. Kvůli zdraví bych ale taky k tomu přidala ovoce, mléčné věci, zeleninu..
Nerozumím tomu, že večeříš „už v šest“, v kolik by sis tu večeři ideálně představovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
2.3.26 20:11

Já mám taky ráda na svacu sladkou dobrotu, ale teď se hlídám, tak si dám nějaký ovoce, jogurt, nebo nějaký celozrnný pecivo se šunkou, sýrem, salátem, nebo pomazánkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.3.26 20:54

No já sladké nemusím jak je rok dlouhý. Miluji dobrý chleba třeba s tuňakovou pomazánkou. K tomu zeleninu. Já tedy jím pořád :mrgreen: vlastně permanentně. Ale protože nemusím držet taily, tak můžu.
Ale opravdu nejím sladké pečivo, zákusky, čokoládu a podobně vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42041
2.3.26 22:28

Nic nebo ovoce. Večeřím ideálně v pět hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí