Co si o něm mám myslet?

22.7.26 23:26

co si mám myslet o něm?

Dobrý večer, než přejdu k věci, chci říct, že nemám moc zkušeností s opačným pohlavím a ty, co mám, byly pro mě hodně negativní, takže možná proto mám takový pocit a stav z něj, ale chtěla jsem tuhle informaci uvést hned na začátek, kdyby náhodou.
Seznámila jsem se s jedním klukem a moc nevím, co si o něm myslet. Ze začátku jsem z něj měla dobrý pocit a vypadal jako takový ne moc zkušený, ale zároveň seriózní typ, mi tohle vůbec nevadí. Celkem hodně se mnou flirtoval, což mi nepřišlo „bezpečné“, protože se ještě moc neznáme, ale zároveň jsem se nechávala, protože to není nic negativního. Jenže, je tu problém a možná je to něco hlubšího? nevím.
Bavili jsme se o našich předchozích vztazích a zkušenostech a on mi řekl, že měl za svůj život pár „jednorázovek“, konkrétně 2, a jednu přítelkyni. No a on je problém v tom, že na tu jeho ex žárlím. Žárlím na to, co k ní cítil a říkám si, jestli náhodou ona pro něj nebyla podle něj „ta pravá“ a mě nebere jen jako druhou, ne tak seriózní možnost. Jsem mladá a i celkem atraktivní a podle jeho slov se mu hrozně líbím v obličeji i postavou, jenže on říká i romantické věci a bavíme se například o jeho přátelích, mých koníčcích, mojí práci, jeho práci atd. Přijde mi, že se zajímá o mé pocity. Jenže ta jeho ex mě trochu vytáčí. Ty věci, co pro ní dělal a jak se rozbrečel, když ho opustila…řekl mi, že k ní nic necítí a že se z toho vztahu dostal a nechce mít s ní nic společného, protože k ní nic necítí, ale myslím si, že mu to nemám věřit.
Zažili jste někdy něco takového? Nebo nechápete? Já taky měla pár vztahů (2), ale emočně jsem nebyla zas tak zainvestovaná. Intuice, nebo nějaký špatný pocit, možná paranoia nebo nedůvěřivost, mi říkají, ať se na něj vykašlu, ale nevím, jestli jen nepřeháním. Mimochodem, o té ex se nezačal bavit sám dobrovolně, já jsem se ho začala ptát na vztahy a jestli někdy brečel atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
23.7.26 00:36

Vypadá to, že nejsi příliš zainteresovaná ani v tomto případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.26 00:42

Jak to mám přesně pochopit ten komentář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.26 00:43

Vysvětlíš ho prosím trochu víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43304
23.7.26 02:23

@nikdenikdo1000
Ty jsi teda nechápavá :roll:
Já ti poradím… okamžitě přestaň všechno tak analyzovat, nech to plynout, rozebíračky muži nesnáší.
A žárlivost, kterou předvádíš, je cesta do pekel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36170
23.7.26 06:34

Hledáš problémy kde nejsou. Sotva se znáte a tobe uz vadí že vůbec někoho měl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.7.26 07:02

@nikdenikdo1000 sorry ale od tebe bych, být chlap, vzala okamžitě nohy na ramena.

Ještě spolu ani pořádně nechodíte a ty už žárlíš že někoho měl a všechno rozebíráš.. takovou stíhačku ve svém životě fakt nechceš. Asi bys měla změnit své nastavení a pracovat na sobě, jinak to budeš mít velmi těžké, každý má nejakou minulost, přestaň všechno tak analyzovat a prostě si užívej začátky vztahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35025
23.7.26 07:06
@nikdenikdo1000 píše: Více

Ještě se moc neznáte, a ty vyšiluješ z jeho ex? To jako vážně? On se o tebe zajímá, bavíte se o všem možném, ale ta jeho ex tě vytáčí :mrgreen: Proč z něj všechno takhle trapně taháš? Vztahy, jestli někdy brečel. Co to má být proboha. Tak ještě chvilku pokračuj a brzy budeš ex taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.7.26 07:17

Ano, přeháníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.7.26 07:27

Pokud je ti náct, dá se to pochopit, ale dám ti jednu radu. Neptej se kluků, kolik holek měli, s kým chodili, jak se rozešli, koho milovali, pro koho brečeli. Je to pro váš vztah nepodstatné a akorát tě to bude užírat a zničíš každý vztah dřív, než začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12831
23.7.26 08:19
@nikdenikdo1000 píše: Více

Moc resis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
23.7.26 08:33

Cáklá stíhačka. Toť sen všech normálních chlapů.
Pokud je Ti víc jak 15 je Tvoje chování naprosto mimo a nikdo normální s Tebou nevydrží ani do švestek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36929
23.7.26 08:45

A to budeš takto hrotit u každého chlapa?
Nechápu proč si tu diskuzi nazvala co si o něm myslet, proboem máš ty sama se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15913
23.7.26 09:12

Chlapec by měl zdrhat … Hodně rychle a hodně daleko. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3867
23.7.26 09:23

Priatelka samozejme vie ze som nebol panic ked sme sa spoznali. Ale ze by sme sa takto nasilne bavili o Ex (ci uz mojich alebo jej) tak to ani nahodou.
Ked na to pride rec, ked to ma nejaku ‚pridanu hodnotu‘ tak to spomenieme, ale inak svojich byvalich nijako detailne nerozoberame.

Co si spominam tak chcela vediet preco sme sa s ex rozisli co je podla mna OK dotaz, ja som sa zaujimal o to iste. Aktualne viac riesime jej Ex - vacsinou uzatvarame stavky (napriklad kto umyva riad cez weekend :-) ) ci si ex pride po deti alebo „zabudne“ :-D pripadne riesime logistiku ked ho deti chcu pritomneho (ci uz na oslave, vylete atd…), ci pojdeme spolu jednym autom, dvomi, kto ho zavezie atd…

Edit: A teda ziarlit na Ex to je level stihacka² nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí