Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dcera je ve 20 dospela, klidne si muze najit staršího přítele a nenadelas nic. Ale chapu, ze se ti to nelibi. Chlapa bych vyhodila bez ohledu na toto. Melas to udělat uz davno, kdyz jsi mu vickrat prisla na nevěru a jeste ti běhá za dcerou, nevim, na co čekáš.
Jako že si šel zavolat v noci do pokoje kde spala dcera? ![]()
Přítele určitě vyhodit. Dceři dát termín do kdy si ma najít práci a přiřadit domácí práce jinak může jit taky.
@Zvedava1 píše: Více
na pátém řádku „několikrát jsem mu přišla na nevěru“
A proč jsi ho nevyrazila, když jsi mu několikrát přišla na nevěru? na co si to hrajete?
a když je oba vyrazíš, tak utáhneš ten dvougenerační barák se spoustou pokojů?
@Zvedava1 „Je mu 47 a poslední rok nám to nefunguje a přemýšlíme o rozchodu, žijeme spolu, několikrát jsem mu přišla na nevěru.“
Prosím tě a k čemu ti takový přítel vůbec je? Proč jsi ho nevyrazila už dávno?
A slečnu dcerušku je třeba taky přitáhnou a dát jí nůž na krk, aby něco začala dělat, nebo může táhnout s ním. ![]()
A jako obvykle - anonym založí třaskavou diskusi a neodpovídá ![]()
@stinga píše: Více
Ne každý je tak posednuty Emiminem a ne každý má tolik času jako ty ![]()
@Lolinka94 píše: Více
nepovídej
a na to jsi přišla sama, nebo ti někdo napověděl?
snad když někdo založí diskusi a chce vědět, jak má řešit problém, tak aktivně diskutuje
@Lolinka94 píše: Více
Spíš je to běžné… tohle je fakt rollovina nebo je zakladatelka úplně … no nic..
Dobrý den, nevím jak to tu funguje a popravdě se strašně stydím za svůj příběh tak proto anonym. Ale je mi 45, mám 20 letou dceru co s námi stále bydlí a mám přítele už asi 8 let, jsem rozvedená a on je vdovec. Je mu 47 a poslední rok nám to nefunguje a přemýšlíme o rozchodu, žijeme spolu, několikrát jsem mu přišla na nevěru. Dcera se hrozne sblížila s mým mužem a od té doby nám to proste neklape, a na druhou stranu jsem byla rada že si dcera rozumí s mužem… ale co.. dcera nic nedělá, fláká se a nechce chodit do práce, byla dlouhou dobu u svého otce a od 2 ročníku na střední škole se přistěhovala ke mě, táta ji vsechno dovoloval, o dceru jsem bojovala léta abych ji měla ve své péči, a když ke mě přišla, vychova musela být celá od znovu.. chytla se hrozné party a neuměla se chovat.. Ale proč vám píšu, potrebuju radu… muž mi po nocích odchází z postele, dřív jsem to nevnímala ale teď si toho všímám hodně… nedávno jsem ho načapala jak šel od dcery z pokoje v noci a prý to bylo že si šel zavolat.. máme 2 generační barák, 2 koupelny a několik pokojů nahoře i dole ale on šel uprostřed noci si s někým zavolat zrovna do dceřina pokoje.. Neni to všechno, tráví spolu hodně času kdyz jsem v praci a stalo se mi že když jsem přišla, muž lítal po baráku jen v trenkách a dcera v tricku a kalhotkách… Co mám dělat… mam chuť je oba vyhodit z baráku