Dcera a můj muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2165
23.7.26 10:25
@otevřená_mysl píše: Více

Stejný blbeček jako ty - ono ve tvé choré mysli je asi normál píchat matku i dceru.
Má maturitu, žádný génius to není a se svým úvazkem vydělává nula nula prd, bydlí na polorozbořeným hausbótu, vlastní bydlení nemá, vždy se nastěhoval k ženské a na tržní nájem v Praze svým úvazkem nedosáhne. Zoufalec no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34866
23.7.26 10:30

Máš opravdu hodně zvláštní myšlení.
Její vyjádření není vůbec potřeba. Dospělá žena, která nepracuje a souloží v domě své matky s jejím přítelem úplně postačí. I když je dospělá, tak jí nemůžeme říkat že musí pracovat? No, ano, nemůžeme. Může bydlet klidně v lese ve stanu, a jíst kořínky. Její volba. Jestli chce mít střechu nad hlavou, jídlo, vodu a teplo, tak holt hrábnout bude muset. Jako všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
23.7.26 10:33

Jestli potřebuješ znát okolnosti, abys posoudil, jestli chlap může spát s matkou a dcerou zároveň a je v pořádku, že 20letá holka nehne prstem a nechá se v domě své matky ojízdět jejím přítelem, nikdy nemůžeme najít společnou řeč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
23.7.26 14:16

Jak kdyby ve chtici existovala logika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
23.7.26 14:27

Hele, já chápu, že nechceš nikoho odsuzovat bez dostatku informací, ale tohle už je úplně absurdní. Každý dospělý musí pracovat, pokud chce jíst a mít kde bydlet. Mně se tedy nikdo neptal, jestli pracovat chci. Já jsem tak nějak sama pochopila, že budu muset a přispívat rodičům na bydlení. Protože můj táta by mi flákání netrpěl a mně samotné by to bylo blbý nechat dřít rodiče a já bych si válela šunky. Absolutně nedokážu pobrat představu, že 20letá holka je dospělá, tudíž jí nemůžu nic nařizovat a budu ji živit? 8o Ona je dospělá = měla by pracovat. A žádné vztahy s otcem, matkou a jejím přítelem s tím přece nemají absolutně co dělat! Nikde nepadla ani zmínka, že je rentiérka a nemusí hrábnout. Tak proboha živého jaká jiná varianta tě napadá? Že bude souložit u mamky v baráku s jejím přítelem a bydlet zadarmo, dokud matka nepadne, nebo jak? Nechceš pracovat? Tak běž a žij si svůj free život někde jinde, protože v mé realitě dospělých se musí platit účty. Jaké její vyjádření si představuješ, abys mohl říct „ano, ty pracovat nemusíš“? :think: Co mají rodinné vztahy společného se zaměstnáním v dospělosti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11450
23.7.26 15:24

Jak nemusí pracovat? 8o Takže jsi proti systému! Že člověk nemá chodit do práce, prokrastinovat a čerpat dávky, či vysávat rodiče? To snad ne 8)!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.26 16:02
@Bytsamsebou píše: Více

Je velmi zajimavé, že obsah a význam toho co jsem napsal otáčíte o 180 stupnů. Asi se tím hodně bavíte. Psal jsem že o ní nemám dostatek informací abych si mohl udělat lepší obrázek, ale informace z jedné strany. Zbytečné něco vysvětlovat. Ale jde o formulaci. Jak říkám, je dospělá. Pokud s ní matka jedná bez absolutního respektu, pak ničeho nedosáhne. Vše se otočí proti ní. Jak více polopaticky to mám vysvětlit? Děti musí, dospělí nemusí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.26 16:07
@syslomil píše: Více

To samé vám. Já jsem nepsal, že dospělí nemusí pracovat. Psal jsem že děti MUSÍ, dospělí nemusí nic. Jde o to jak se vyjadřujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.26 16:08
@Andelskej_Satan píše: Více

Nemám dostatek informací k případu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.26 16:12
@syslomil píše: Více

My nevíme nic jak to je. Máme jen tvrzení jedné strany. Které může být stejně extrémistické jako předchozí příspěvky, co jsem ted četl. Vše je o formulaci. Pokud se někdo vyjadřuje extrémisticky, místo aby si v klidu počkal na vyjasnění, udělám si nějaký obrázek o takovém člověku. Když řeknu že dítě musí a dospělí nemusí a je to otočeno že jsem napsal něco co jsem nenapsal, a ta reakce je extrémistická či emočně radikální, pak mi to něco řekne o pisateli. Takže máme tu jen jednu stranu, která něco tvrdí. Ale ty tvrzení můžou být absolutistické. A svět není černobílý je barevný a má mnoho odstínů. Pokud někdo řekne, že nepracuje, nemusí to ještě automaticky být pravda. Může jít o to, že dotyčná osoba se snaží manipulovat obraz druhých ve svůj prospěch a nevykreslí celou situaci podrobně. Což je logické a je to lidské. Ale právě proto potřebuju znát názor druhé strany. Takže mě by zajímalo co by o tom ta dcera napsala na svou obhajobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11450
24.7.26 16:17

Nemusíš mít informace, ale měl bys mít dostatečné IQ na to, abys věděl, že dospělý člověk si musí na živobytí vydělat 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
24.7.26 16:19

Pohled druhe strany se tu nikdy nedozbis u zadne z vytvorenych diskuzi, takze uplne tvemu prispevku asi nerozumim, ceho vlastne chces dosahnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11450
24.7.26 16:21

Jako abys vygeneroval AI odpověď? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.7.26 16:25
@Bytsamsebou píše: Více

Nemusí. Měl by, ale nemusí. Někomu stačí parazitovat. Nemáš páky, jak někoho donutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11450
24.7.26 16:28

Až na to, že děti pracovat nemusí! 8) max. lehké práce, brigády. Dospělý musí, aby se uživil 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí