Dcera a můj muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5865
21.7.26 16:20

To tu bylo nedávno podobná story, jak manžel a dcera spolu šoupou. Podle mě je to tajná fantazie nějakýho honibrka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
21.7.26 16:26

Já na tohle moc čuch nemám, ale tohle je podle mě jasný troll, tady mi to naskočilo ještě jsem to ani nedočetla do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
21.7.26 16:55
@Apolena05 píše: Více
:) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
21.7.26 17:36

Taky si myslím, že to bude zase nějaký mastikulka, co chce, aby tu všechny psaly, jak dcera určitě spí s „otcem“ a on si u toho mohl dělat dobře… :roll:

Takových už tu bylo – plenkoví úchylové, ten, co tu psal, jak jsou dceři vidět v zimě pod bundou tanga a že nemá podprsenku… určitě bych přišla i na další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43692
21.7.26 18:13
@RajaMatangi píše: Více

Mastikulka je dobrý výraz. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
21.7.26 18:31
@JancaS84 píše: Více

Jo, matka ho vyhodí, dcera si ho nastěhuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
21.7.26 18:47
@Nevšední… píše: Více

to je v cajku, zůstane to v rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.26 00:51

Všiml jsem si věty „od 2 ročníku na střední škole se přistěhovala ke mě, táta ji vsechno dovoloval,“ „když ke mě přišla, vychova musela být celá od znovu.. chytla se hrozné party a neuměla se chovat.. "… tady vidím problém, který se mi jeví jako velký. V 2. ročníku už by měla být prakticky samostatná a sama si volit přátele, mít svobodu v tom s kým a jak chce trávit volný čas. Samozřejmě kromě fetu a protizákonného jednání. Vy jste ji vstoupila do života způsobem že jste nerespektovala její volbu a začala ji omezovat. Musela se cítit hodně manipulovaná a to mohlo poznamenat vaše vztahy. Ted tuto svou netoleranci a potřebu převychovávat znovu aplikujete na současnou situaci. To může váš vztah s dcerou do smrti pohřbít. Domnívám se, že je to právě Vaše odmítavé jednání a netolerantní jednání, zakazování, hrozby, trestání apod. vůči dceři i partnerovi, co je spojilo protože našli navzájem k sobě porozumění a útěchu v této situaci. Takto se mi to jeví, že váš postoj se jim jevil jako silně nepřátelský a negativní, a protože spolu žili pochopitelně si k sobě našli cestu, když hledali východisko z té situace ve formě jakési úlevy, kterou se jim stala důvěra. Jestliže jste sama důvěru k nim pohřbila, nedivte se, že ji k sobě našli. Ale respektovat byste to měla, je to výsledek vaší "výchovy“ již dospělé dcery. Pokud se mýlím a vztahy byly poznamenány drogama nebo protizákonnou činností, tak se omlouvám, jinak nevidím důvod k přísné výchově, to je akorád tak cesta do pekel. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43292
22.7.26 05:43

Tohle je jasnej troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34975
22.7.26 07:15
@Anonymní píše: Více

Měla jsi s ním vyrazit dveře už po první nevěře, a tohle sis mohla ušetřit. Nechápu na co čekáš. Dceři bych řekla že si najde práci a bude se podílet na chodu domácnosti jak finančně, tak manuálně. Mladá holka a takhle se fláká doma? No a jestli s tím bude mít problém, tak kde jsou dveře jistě ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34975
22.7.26 07:18
@Lolinka94 píše: Více

Co ti je po tom, kolik má kdo času? Když založím diskuzi, tak je slušnost reagovat nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
22.7.26 08:19
@otevřená_mysl píše: Více

Pohřbila k „nim“ důvěru? Ten chlap jí byl několikrát nevěrný. Je nepochopitelné, když k němu ztratí důvěru? Že v noci chodí ve dvougeneračním baráku telefonovat do pokoje spící „dcery“, je také v pořádku? Pokud jde o dceru, tak jestliže se fláká, neumí se chovat, tahá se s podivnou partou, otec ji rozmazloval a neměla žádné hranice ani povinnosti, je snaha o nějakou nápravu ze strany matky přece pochopitelná. Který rodič tohle chování bere jako „volbu, která se musí respektovat?“ :think: Zasahovat, až když jde o drogy a trestnou činnost je trochu pozdě, ne? Že matka chce, aby se holka uměla chovat a neflákala se, podle mě není přísná výchova, která by chudince malé přivodila narušení vztahu s matkou. Teda jo, když se na to člověk podívá z pohledu fracka, který byl od tatínka zvyklý, dělat si co chce a teď narazil. Hrozby, trestání…to si domýšlíš. Vůbec nevíme, jakým způsobem se matka snaží s dcerou vycházet. A hrozby a trestání vůči partnerovi, promiň, to už je fakt k smíchu. Ano, dcera by měla být samostatná. Tak proč není? Kdo jí v tom brání? Ať si najde práci, vlastní bydlení… Ale její volbou je flákání a noční špitání s nevlastním otcem o tom, jak matka ztratila jejich důvěru. Jsou to vlastně chudáci, kteří se cítí omezováni a zastrašováni netolerantní harpyjí.

Příspěvek upraven 22.07.26 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
22.7.26 08:19
@Zvedava1 píše: Více

v pátém řádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
22.7.26 08:41
@Lil Kitkatt píše: Více

Ja si pamatuju starší diskusi, kdy manžel si začal s kamarádky dcerou a ta dcera o všem věděla a dělala jim alibi, tam bylo hnusné to, že to spolu táhli tak dva roky, zakladatelka neměla o ničem ani netušení a kamarádky dceru brali s sebou na výlety a dovolené a ona bokem prcala s taťkou a dcera je kryla, hnus :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
22.7.26 08:51
@Heduš Homolková píše: Více

Jo, to si taky pamatuju. Tam bych si cestu k dceři hledala hodně těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí