Dcera a můj muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79931
22.7.26 21:58
@Anonymní píše: Více

no a tohle všechno je pravda, co jsi psala v prvním příspěvku? a proč si toho pána necháváš, když ti byl opakovaně nevěrný? a zřejmě to táhne i s tvou dcerou? to by přece nikdo nestrpěl a takového muže by každá vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.26 23:33
@stinga píše: Více

Hele o jejich sexuálním životě jsem nic nečetl. Vyrozuměl jsem pouze tolik, že se ti dva mají rádi… Jinak v normální rodině by tohle nebylo, ale tohle není normální rodina. Jinak by k tomu nedošlo. Není to rodina založená na lásce, důvěře a respektu. Spíš uvažuju o motivech dcery: např.pomsta matce za neustálé omezování. Motivů může být spousta. Je to nemorální? Asi vám nedochází, že morálku nesoudím. Je mi to jedno! Můj příspěvek je pouze zamyšlení nad tím co vedlo k jednání dcery a jejího partnera. Nevím, jen spekuluju. S jistotou řeknu jen to, že tam něco bylo těžce v hajlu než došlo k nevěře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.26 23:41

Padlo tu pár názorů že se jedná o trolla. Tak jsem si to znovu přečetl a na základě následující věty se domnívám, že to musí být troll:

" dcera nic nedělá, fláká se a nechce chodit do práce, byla dlouhou dobu u svého otce a od 2 ročníku na střední škole se přistěhovala ke mě, táta ji vsechno dovoloval, o dceru jsem bojovala léta abych ji měla ve své péči, a když ke mě přišla, vychova musela být celá od znovu.. chytla se hrozné party a neuměla se chovat.. "

Není totiž možné, aby se někdo od cca 16/17ti snažil převychovat už téměř dospělého a samostatně myslícího člověka. :roll: To by prakticky znamenalo, že si zakladatelka myslí, že za dva roky dokáže přeformulovat myšlení :zed: a donutit „dítě“ ke spolupráci… To snad si dělá srandu. Takže troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17106
23.7.26 06:01
@Anonymní píše: Více

To byla narážka na film - Román pro ženy. Vlastně je to i kniha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35048
23.7.26 06:55
@otevřená_mysl píše: Více

Je úplně nepodstatný vše okolo. Dceři je dvacet, musí pracovat, podílet se na chodu domácnosti, a jestli se chce pelešit s přítelem své matky, tak prosím, nikdo jim nebrání. Ale ne v domě své matky proboha. Oba bych vyrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
23.7.26 08:43

Na ničem z toho, co píšeš, nezáleží. Je úplně jedno, kdo co způsobil, čí je jaká vina, kdo nemá důvěru vůči komu, kdo si „začal“, jaký vztah má/měla dcera s otcem nebo matkou a milion dalších věcí. To jsou všechno hypotetické scénáře, které absolutně nic to nemění na tom, co se děje právě teď. A to, že 20letá holka by měla pomáhat s domácností a něco přispívat. Sám jsi psal, že by měla být samostatná. Tak proč není? Jakože nemůže na brigádu nebo do práce a doma hnout prstem, protože matka si svou výchovou zradila její důvěru? Nebo protože nevíme, jaký měla vztah s otcem? 8o Opět můžeme polemizovat, co bylo první a co následovalo. Mně to připadá tak, že matčina snaha o výchovu následovala po tom, co se dcera flákala a nedokázala se chovat. A chlap, který se opakovaně ku.rvil se ženami a v noci se nachází v holčině pokoji, v tom domě nemá co dělat. A je úplně jedno, jestli zanášel, protože ho k tomu dohnala tazatelka, nebo jestli je to prostě hajzl, který byl nevěrný dávno předtím prostě proto, že mohl a chtěl.
I kdyby všechna vina padala na matčinu hlavu. I kdyby byla tak nesnesitelná, že ji chlap opakovaně podváděl. I kdyby se snažila dceru vychovávat, protože u otce nemusela nic a jen se fláká. Vážně z toho plyne, že její přítel může ojíždět její dceru v jejím baráku a dcera ve 20 nezvedne prst? Protože to byla matka, kdo nerespektoval její volbu flákání a tudíž se připravila o její důvěru? 8o Ať se přítel i dcera odstěhují do společného a všechno bude naprosto v pořádku. Ale tohle se přece nemůže dít pod střechou zakladatelky proboha a ještě budeme spekulovat, kdo co kdy s kým proč, abychom se mohli rozhodnout, jestli chrápat s matkou i dcerou zároveň je vpořádku a jestli 20letá holka může nebo nemusí dělat nic. To prostě v pořádku není, bez ohledu na to, kdo za co může a kdo má s kým jaké vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2224
23.7.26 09:33

Ja nemusím chodit daleko - manželův kámoš ze střední, narazil si čtyřicítku, která se kvůli němu rozvedla, měla dvě malý děti a když dorostla do puberty nevlastní dcera, tak kromě matky píchal i dceru…matka o tom věděla, ale dělala ze neví, pac si ho chtěla udržet. Až mu otec té dcery dal pár facek, tak se konečně sebral a vypadl. Narazil si vrstevnici, ke které se hned nastěhoval, které udělal po sobě dvě děti a pak se zdejchl a měl problém platit alimenty a teď takový blbeček učí IT na průmyslovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
23.7.26 09:38
@Heduš Homolková píše: Více

Absolutně nechápu, jak to ta matka dokázala skousnout. Já bych se chlapa, co mi píchá dceru, nedotkla ani lopatou, natož, abych se o něj drala. Otevrena_mysl by tady začala rozebírat rodinné vztahy a nakonec by z toho vyplynulo, že ten přítel i dcera jsou oběti matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2224
23.7.26 09:47
@syslomil píše: Více

Ja taky a dobře, že ten otec mu dal do huby, bůhví jak dlouho by to takhle táhli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.26 10:17
@arinecka píše: Více

Jak říkám, třeba má potřebu se ji pomstít. Opět, jestli musí nebo nemusí pracovat, nedokážu posoudit, schází mi její vyjádření. Je dospělá. A když je dospělá, nemůžete ji říkat, že musí pracovat. Děti musí. Ona je dospělá. l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.26 10:18

Ano, protože musí existovat logické vysvětlení jejího chování. Vás vysvětlení nezajímá. Mě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.26 10:20

Tak blbeček to asi nebude, když učí IT. Že? Vždycky existuje potřeba devalvovat, když nám někdo není sympatický. A celé o tom to tu je. O sympatiích a antipatiích. Ještě dodám že to není identické srovnání, opět připomínám bavíme se o dospělém člověku, ne o dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2224
23.7.26 10:21

S takovým magorem jako ty diskutovat nebudu, takže buď tak laskav nech si ty fantasmagorie pro sebe a mě nezmiňuj a necituj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.26 10:23
@syslomil píše: Více

Pro vás to nic neznamená, pro mě ano. Okolnosti pro mě hrají zásadní roli při posuzování situace. Tento a podobný scénář se opakuje napříč sociálními sítěmi, potřeba někoho shazovat, pomlouvat, devalvovat. Paní anonymka dokonce zmiňovala, že chce odtajnit jeho jméno až vypadne. To tedy vypadá na potenciální konflikt s občanskoprávní dohrou… Pokud nic nespáchal a paní se jen domnívá, může mít hodně velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.26 10:24

Ráda napadáte druhé, že? Tak jo, v tom případě, vás citovat budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí