Dcera a můj muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2012
22.7.26 08:56
@syslomil píše: Více

Ja mám pocit, ze zakladatelka se rozvedla a s dcerou přerušila kontakt nebo tam byl kontakt hodně napjatý a mam pocit, ze tam ta dcera snad neměla vůbec žádnou sebereflexi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.26 09:01

Nevěrný byl ale to bylo přirozené vyústění toho vztahu a podmínek u nich doma. Nebudu ho ospravedlňovat, ale dva se hledaj až se najdou. Pro Vás zlo pro někoho dobro. Hlavně ať láska a spravedlnost zvítězí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
22.7.26 09:02
@otevřená_mysl píše: Více

Přirozeným vyústěním jejich vztahu by byl rozchod, ne opakované nevěry. To podle mě je zlo. Čestný člověk by to prostě ukončil. To noční telefonování z holčina pokojíku je vyústěním čeho? To je taky vina netolerantní matky? :think:

Příspěvek upraven 22.07.26 v 09:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
22.7.26 09:05

Ja bych je vyrazila oba, nechápu proč si držet doma nevěrného chlapa, který ti jako bonus prcá dceru. A dcera bude taky pěkný dáreček, ta by jela taky zpět k otcovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34486
22.7.26 09:33

Coze? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.26 11:05

Normální člověk by se přece rozešel. Tato akce měla vzejít ze strany partnerky. Spekulativní: Na druhou stranu by tím ale nic nezískala, naopak by přišla o dceru. Zakázané ovoce chutná nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.26 11:09

Tady si nerozumíme. Nikoho neobviňuji, jen popisuji širší historické souvislosti, které je pravděpodobně nutné chápat, abychom nenahrávali jenom jedné straně. Druhou stranu jsme si nevyslechli a já nechci stranit nikomu. Každopádně za současnou situaci si může sama. Není to vina partnera, že ti dva k sobě našli cestu. Láska je láska. A je krásná. To že máte potřebu to moralizovat, to už je věc, která čeří vody logického myšlení. Bez znalostí širších detailů a názorů protistrany nelze dát stoprocenně spravedlivou odpověd. Takže jsem jen poskytl alternativní pohled na věc s tím že jsem se snažil vcítit do dcery.

@syslomil 58569604
Pohřbila k nim důvěru, ještě před tím než se ti dva sblížili. To vyplývá z věty:

„Domnívám se, že je to právě Vaše odmítavé jednání a netolerantní jednání, zakazování, hrozby, trestání apod. vůči dceři i partnerovi, co je spojilo protože našli navzájem k sobě porozumění a útěchu v této situaci.“ která předcházela větě o pohřbení důvěry k nim. Nepřehazujte tady události. Události je třeba vidět chronologicky seřazené. Nevěře předcházely roky soužití s dcerou, roky omezování, zakazování a partner zažíval něco podobného. To je můj názor. Toto nepřátelství je sblížilo. Až teprve potom následovala nevěra. Tím pádem je svým způsobem zodpovědná za to co z toho vzniklo i za to jak s tím dál naložila,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78873
22.7.26 12:27

takže ty obhajuješ, že jeden chlápek ojíždí matku i dceru? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
22.7.26 12:32
@stinga píše: Více

Jo. Já už ho ani nečtu, stačily první dva komentáře, podle kterých je všechno vina matky. Chlap je kurevník právem, protože to mezi nimi neklapalo, holka nemá v matku důvěru, protože jí matka vyhrožuje a trestá (?) místo toho, aby její flákání tolerantně pojala jako dceřinu volbu (??), a tak je ztráta důvěry kurevníka a dcery (???) vůči ní naprosto logická a za současný stav věcí si může sama. Další vysvětlení už fakt číst nebudu, ať mi nestoupne tlak.

Příspěvek upraven 22.07.26 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78873
22.7.26 12:34

něco jako další Ice-Planet, šílené elaboráty plné nesmyslů, grafoman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
22.7.26 13:13

otevřený_nesmysl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.26 13:52

Neobhajuji nic, jen dávám vysvětlení situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
22.7.26 14:07

@otevřená_mysl
:mrgreen: Co bereš…kvalitní matroš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34486
22.7.26 15:40

Zakladatelka to vidí zřejmě dost jinak, a my tady taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78873
22.7.26 15:41
@arinecka píše: Více

my to tady povětšinou vidíme jako téma v okurkové sezóně, ale kdyby to byla pravda, tak je to fakt k zeblití, ne k obhajobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí