Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Asi tak. Obávám se ale, že to vážně myslí. Jdu blejt velebnosti…
@arinecka píše: Více
Vidět si to může jak chce, schází tu výpověd tří lidí:
1. Otec dcery - nevíme z jakého důvodu mu dcera byla odebrána z péče a jaký vztah byl jeho a dcery. A podotýkám, že příspěvky zakladatelky v diskusi jsem nečetl, jen to co napsala nahoře. Napadá mě mnoho scénářů a jeden z nich je, že to mohlo to být klidně tak, že dcera měla s otcem dobrý vztah a pak zasáhla manipulativní matka… Tyto scénáře jsou jen hypotetické a nejde v žádném případě o obviňování.
2. Schází svědectví dcery jako úplně klíčové pro pochopení jejího vztahu s otcem a matkou a s partnerem. Chci znát jejich pohled na věc než budu komukoliv mazat med kolem pusy. Chci znát kdy a za jakého jednání matky se ze vztahu důvěra vytratila než dám tazatelce (či vám) za pravdu.
3. Výpověď či popis ze strany jejího partnera - čistě teoreticky se pravdu nikdy nedozvíme, protože před někým kdo ji slyšet nechce je třeba komunikovat stylem „byl jsem si zavolat“. Nikterak tím nezpochybňuji, že zakladatelka je obětí. Ovšem, situace se vyvíjela mnoho let, než dospěla sem. A tyto okolnosti, to jak lidé se chovají není náhoda, je to výsledek toho co člověk lidem dává. Kdyby tam ta důvěra byla
, tak by k tomu nedošlo, nemyslíte?
@otevřená_mysl píše: Více
k čemu by nedošlo? není třeba dlouze polemizovat a pitvat se v tom, pokud by příběh byl pravda, je nemorální, aby jeden muž souložil zároveň s matkou i s její dcerou, od té dcery je to taktéž nemorální, a je jedno, jaký vztah má se svým otcem, to nemá na příběh žádný vliv
Tohle nikdo normální nemůže přeci myslet a vymyslet. Buď jsi hodně naivní a hloupá a nebo naprosto pitomý troll co to ani neumí.
@Snopy123 píše: Víceže jo, to je tak pitomé, a přitažené za vlasy
Já znám pár chlapů, co napřed píchali dceru i matku
, takže mě to vůbec nepřekvapuje. Dokonce znám jednoho, který má s dcerou i s matkou dítě
.
@Bytsamsebou píše: Více
no twl, to je někde v osadě? tam je to běžné
@Bytsamsebou píše: Více
no tak to jo, tam je to jedno, důležité je mít co nejvíc dětí
@stinga Barák je můj, zdědila jsem ho před x lety po babičce, platím pouze poplatky
@Anonymní píše: Více
oki, takže proč toho chlápka nevyhodíš? a dceru také?
no ono i ty poplatky za energie můžou být v tak velkém domě obrovské pro jednoho
@stinga To ano bohuzel jsou.. dcera nepřispívá jelikož nemá z čeho a přítel přispívá malé částky… většinou vše utrácí a občas když se poštěstí tak to zaplatí celé
@Králičice Nene, nevím zda mohu zmínit… až ho vyhodim tak klidně zmíním