Co si o tom myslíte?

196
31.5.25 09:10

Co si o tom myslíte? 11

Holky od 19-24.5 byla ms 23.5, 28.5, 29.5 byl sex. Od včera mam bolesti prsou ze ani podprsenku nemůžu nosit.. píchání vždy na jedné straně vaječníku a takový slabé bublání. T Test 24.5 negativní
Myslíte ze to může být ovu? Nikdy jsem takové příznaky neměla je by me pálili a boleli prsa
Budu rada za odpovědi ❤️

Příspěvek upraven 31.05.25 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.5.25 10:34

@D888 Jak ti to napsat, aby tě to zbytečně neranilo. Nevím, jestli je to ovulace. Ale vím, že toužíš po miminku a myslím si, že tvůj přístup je hodně nezdravý. Já ti rozumím, taky se nám nedařilo a taky jsem sledovala všechno možné a doufala, že se konečně podařilo. Nakonec jsem pokaždé otěhotněla měsíc potom, co jsem se smířila s tím, že mimi nebude a obrečela to.
Nevím, jestli tě tlačí věk nebo se „jenom“ snažíš už dlouho a nic. Ale myslím si, že pokud budeš žít od mentruace a ovulace k další mentruaci a ovulaci a případným příznakům, tak se budeš jen zbytečně trápit.
Pokud víš, že máš ovulaci každý měsíc a nemáš žádné problémy, tak to nech plynout. Pokud není všechno v pořádku nebo je to už dlouho, co se snažíte, tak to řeš s lékařem.

• Citovat
  • Upravit
196
31.5.25 10:38
@Anonymní píše: Více

O těhotenství mi nejde tam se na ovulaci ❤️ bojím se aby mi něco nebylo proto se tu ptám než dojdu na gynd ❤️
To že těhotná nejsem vim ale na tohle se neptám ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.25 10:41
@D888 píše: Více

Tak to je mi líto, že jsi můj příspěvek vůbec nepochopila :kytka:

• Citovat
  • Upravit
196
31.5.25 10:44
ja se ptám na ovulaci vy tu píšete ohledně těhotenství a příznaků ja na těhotenství nemyslím ze jsem vim ze nejsem ptám se na ovulaci❤️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.5.25 10:45

Ovulaci mam ale tohle zažívám poprvé takhle silnou ovu jsem nikdy nemela proto se tu normálně prám :palec: pokud vás to nezajímá nekomentujte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
31.5.25 10:50

Teoreticky může, časově by to tak nějak mělo odpovídat, prakticky ti to nikdo neřekne, na zjištění ovulace je dobré buď delat ovulační testy, nebo za mě ještě lepší měřit bazální teplotu.
A nevyžádaná rada pro diskuse - pokud se na něco ptas, neuvadej zbytecne podrobnosti, které s dotazem nesouvisejí, nebude to odvádět pozornost ;) Třeba kdy jsi měla sex a že jsi dělala test (těhotenský? 5DC? k čemu? Nebo to byl ovulacni?) s dotazem na ovulaci nijak nesouvisí, spíš navadi k tomu, že řešíš, jestli jsi těhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.25 10:59

Skoro každý měsíc tu máš diskuzi na těhotenství nebo ovulaci. Chtěla jsem tě jenom podpořit, ale pokud tě můj v dobrém myšlený příspěvek nějak urazil, tak se ti hluboce omlouvám. Nikdo ti neřekne, jestli to ovulace je nebo není, může být, nemusí. A neboj, už s tebou čas ztrácet nebudu.

• Citovat
  • Upravit
196
31.5.25 11:20

@Beruska999999 nee neřeším těhotenství kdyz test je negativní řeším ovu aby jsme se mohli snažit 😇 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.5.25 11:22

Ano jelikož se snažíme a uz dlouhoooo jsem tu nepsala 🤭 aspon nepiš pod anonym 🤦🏼‍♀️
Neurazil, jen řeším ovu a ne těhotenství 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
31.5.25 11:33

Tak ono v tom stadiu, co jsi ho delala, jiny nez negativni prakticky byt nemuze…nicmene…bazální teplota…za mě nejlepší nástroj. Pokud nemáš něco, co by ti měření kazilo, třeba že děláš na směny včetně nočních, tak je to nejlepší na to, aby ti to ukázalo, jak máš cykly a co se během nich děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.5.25 11:34

@Beruska999999 děkuji moc ❤️ ❤️ určitě zkusím tu bazální teplotu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
31.5.25 11:37

No tak na to vlítněte, kde je problém? To máte sex jen na povel když je ovulace? Buď to vyjde nebo ne.
Já jsme třeba taky před 14 dny ve svých 40 letech cítila poprvé ovulaci na pravé straně. Tělo není stroj, co jednou není může za chvíli byt a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.5.25 12:26

@JancaS84 mame sex každý den a ne z povinnosti ale ze mame chuť ☺️ jen jsem se ptala zda to muze byt ta ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.25 12:43

Pokud máte sex jednou denně, tak se do ovulace určitě trefíte a nemusíš to řešit.
Ovulace to být může a nemusí. :nevim: Jsou ženy, které ji na sobě nepoznají (nebo si řeknou, že je jen bolí břicho a neřeší každé píchnutí a pnutí) a pak ty, které mají silnější příznaky.
Bez ovulačních testů, bazální teploty nebo ultrazvuku ti to nikdo s jistotou neřekne. :nevim:
Prsa můžou bolet z jakéhokoli důvodu a břicho například z větrů. Taky mě občas pnou nebo pálí prsa. Neřeším a čekám, až to přejde. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex