Co si o tom myslite?

151
20.8.04 22:03

Co si o tom myslite?

Ahojky!
Rekla bych, ze ma spoustu maminek zalozeny www stranky o svem diteti…
Stranky me dcerky donutily jednoho (ted nevim, jak se slusne vyjadrit) polointeligenta, aby napsal toto:
 http://acidlog.fczbkk.com/comments.php?…

Co si o tom myslite?
Lucka
http://nikolasek.wz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
20.8.04 22:31

Milá Lucko, jediné co ti můžu poradit: Hoď to za hlavu !
Já jsem zažila něco podobného, ale nejednalo se o děti. Ale také se naváželi do mých stránek. Prostě citová nevyzrálost nebo spíš nedostatek mateřské lásky, a pak je tento človíček schopen napsat to co napsal. Pokud se mu stránky nelíbí, vždyť tam nemusí chodit? Já si taky přepnu TV program jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.8.04 22:37

Desty, v pohode, ja si z toho nic nedelam a sdilim Tvuj nazor. Jen jsem si myslela, ze by to mohlo holky odsud zajimat. Koneckoncu tam dotycny zminuje i jine stranky podobneho razeni, tak treba tam nektera objevite i Ty sve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.8.04 22:38

A mimochodem…neverila bys, jak se nam diky tomu zvysila navstevnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
20.8.04 22:42

Tak doufám, že tam máš alespoň nějakou reklamu, aby se koruny aspoň trochu vrátily :lol:
i negativní reklama je reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.8.04 22:47
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.8.04 23:05

Co dodat? Tak ať tam neleze, když se mu to nelíbí.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
21.8.04 01:13

Ahoj Lysinko,

docela mě to zaujalo. Nebudu se vyjadřovat k těm komentářům, i když musím ráda konstatovat, že aspoň nepřekročily meze slušnosti… :)

Spíš mě nikdy nenapadlo, že by někomu mohlo vadit, že za Vojtíška píšu v ichformě a už vůbec ne, že by to někomu mohlo připadat trapný. Neuvažovala jsem nad tím. Ale ta ich forma se tam prostě vloudila… Celej den se s mužem bavíme stylem: „Škoda, že ještě nemůže mluvit“ a „Co si asi teď myslí?“ apod. Myslím, že je normální, že natěšení rodičové vkládají svým dětem do úst slova. Nemyslím, že by měl být Vojta v budoucnu nějak frustrovanej z toho, co o něm máma napsala. A pokud bude - ať to vymaže a opraví, ne? :)

Hodně štěstí a dál skvělé stránky
přeje Peta a Vojta

• Citovat
  • Upravit
595
21.8.04 06:22

Ahoj Lysinko,
nic si z toho nedělej. Ten člověk je zřejmě jen pubertální nedospělák. Až bude mít své mimi, tak pochopí. Já jen koukám co to dělá s mým manželem, který tvrdil ještě před porodem, že se bude dítětem zabývat až bude mluvit. :lol: :lol: :lol:
Stránky máš moc pěkné, tak co. Naše Lucinka má stránky taky, ale zaheslené. Právě proto, aby se na to nekoukali takový :roll: . Mají na ně přístup všichni naši známí, kamarádi a kolegové z práce. Jsou zvědaví na fotky a obíhat je s albem už dnes není moderní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
21.8.04 07:07

Osobní stránky výše jmenovaného polointeligenta:

http://www.desir.cz/

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Živě si ho představuji, jak fouká na I.P.Pavlova bubliny z bublifuku nebo se válí ve špíně na Václaváku. 8O

A ten někoho kritizuje??? No comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
21.8.04 08:19

Tak jsem zvýšila návštěvnost Hynkových stránek a musím říct, že jediné štěstí je to, že tenhle mladík nemá děti.
Zase na druhou stranu, třeba by jeho dítě ocenilo, že s ním jeho otec lítá po kempu a krade vlajky :? . Věřím tomu, že by pak byl šťastný, kdyby mohl někde na webu zveřejnit jak se jeho dítko šťasně křenilo.
Pro mne je to také tak trochu zbytečnost zveřejňovat fotky miminka na webu, nicméně nikoho za to nemíním odsuzovat. Tím spíš, že můj manžel ve volných chvilkách tvoří webové stránky fotky naší Alžběty (mě to prostě nebere) :D www.alzbetka.er.cz :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.8.04 08:50

Alžbětka je moc krásná a je ti hodně podobná

• Citovat
  • Upravit
850
21.8.04 09:25

TAk jsem si přečetla a musím konstatovat, že polointeligentem jsi ho nazvala dosti slušně. Proč leze na stránky, které se mu nelíbí a ještě o nich blbě kafrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.8.04 18:49

Ariano, tak jsem se mrkla taky na ty jeho stranky a musim rict, ze to hodne vysvetluje :roll:
Radino, taky musim uznat, ze mas vazne nadhernou holcicku a navic uzasne vlasatou…proste andilek (tak hlavne at ji to zustane - v to doufam u ty nasi cacorky taky… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí