zavádění příkrmu

165
16.8.04 08:38

zavádění příkrmu

Chtěla bych se zeptat zkušenějších maminek, jak je to se zaváděním příkrmu. Protože trpím atopickým ekzémem, tak vím, že u svých dvojčátek (6 měsíců, dosud byly pouze kojeny) budu zavádět novou potravinu vždy po týdnu, abych rozpoznala případnou reakci. V poslední době mi ale večer nechtějí usnout, dřív usnuly v pohodě a spaly celou noc. Tak mě napadlo, když je v 7 vykoupu a nakojím, tak jestli jim potom třeba kolem osmé mohu dát H.A. mléko, které nám bylo doporučeno, nebo mám dát kaši, ale jak jsem četla v diskusi o kaších, tu by bylo asi lepší dát před koupáním nebo ne? A po koupání dokojit. Nebo kaši po koupání? Já sama bych chtěla kojit co nejvíc, v noci nekojím (jen poslední týden a to jen jednu) a tak pořád vymýšlím, jak na to. Díky za případné návrhy a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
26.9.04 15:38

Ahoj Marti,

mam pulrocniho Kubika - 6m plne kojeny. Alergii sice nemam, ale muj manzel ano, a tak jsem pri zavadeni prikrmu dodrzovala postup pro alergiky.

Za:,–(a: kazdy tyden jedna nova pri:,–(a :wink:
Nakoupila jsem ruzne druhy prikrmu ve sklenickach a rozepsala si ty sklenky na kazdy tyden jeden typ a zvyraznila si, co je ten tyden noveho.
Kupuji vetsinou Hami, jen cistou mrkev s bramborem jsem nasla jenom u HIPP a mrkev+brambor+hovezi jen u Heinz Sunarek.
Zacinam testovat jen zeleninu - davam vzdycky v poledne, v pondeli a utery jen pul sklenky, aby si Kuba zvykl na novou chut.

Az projdu vsechny pri:,–(y, zacnu podobne i ovocne sklenicky a pak zacnu i varit a mixovat zeleninku - mezitim Kubik trochu povyroste.

Kvuli spani (intervaly mezi kojenim byly 1-2h) jsem zacala po 6m davat ryzovou kasi s HA Sunarem po koupani a cviceni (Vojtova metoda), pak jeste kojim na „zizen“.
Spani se zlepsilo (2-3h, vyjimecne 4h) - aspon neco :wink:

Kdybys potrebovala dalsi info, napis, ridim se hlavne podle posledniho vydani knizky Nse dite od Svejcara.

Pekny den, Jana a Kubik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky