Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Potřebuju poradit, jestli jako svatební host můžu mít světlé béžové kalhoty, boty ve stejné barvě, halenku (tu ještě vybírám) a černé sako? Nebo černá na svatbu vůbec? A jakou barvu té halenky? Díky za rady
@lucik2011 Mě kamarádka svědčila v černých šatech a moc jí to slušelo. ![]()
@lucik2011 píše:
Potřebuju poradit, jestli jako svatební host můžu mít světlé béžové kalhoty, boty ve stejné barvě, halenku (tu ještě vybírám) a černé sako? Nebo černá na svatbu vůbec? A jakou barvu té halenky? Díky za rady
Předem se zeptej snoubenců, jestli nemají nějaké barevné ladění, aby jsi jim to nenarušila, ale jinak můžeš si myslím.
Ahoj, já jdu tenhle měsíc taky na svadbu, a budu mít černý kalhoty a kabát, pokud nejsi celá v černým tak bych to neřešila…
@lucik2011
Co se černé týká, neměla by si v ní být celá, což znamená např. ty černé šaty, černá v podobě saka je v pohodě. Barvu halenky bych volila např. světle růžovou.
Naprosto v pohodě, i černé šaty jsou v pohodě, k těm bych dala nějaké světlé nebo barevné doplňky. Je to elegantní ![]()
Šaty nenosím, proto ty kalhoty. A kabelku byste vzali černou nebo raději v barvě bot?
@lucik2011
Já si stejně myslím, že ta černá tam bude příliš tvrdá, k těm béžovým kalhotám a jestli budeš volit nějakou fakt světlejší halenku.
Ještě bych to promyslela. A kabelku k botám nebo k halence ladit.Ale ať je s objím tón v tóně.
Černá na svatbu je OK bych řekla, taky jsem měla v červnu jako host čerou sukni…my jdem na svatbu ted v sobotu, ja jsem pomalu v 9.měsíci a takže výběr oblečení je opravdu složitý ![]()
@lucik2011 klidne černou ber, na svatbu je velmi nevhodná bílá, ale černé bych se nebála
@lucik2011 kabelka se ladí do barvy bot, ale jako pokud nemáš tak klidně malá černá nic nezkazí
Černou nic nepokazíš, nevhodná je bílá jak už tady bylo psáno. Já se vdávám za 2týdny a moje svědkyně má také černé sako i moje mamka ![]()
@niki V
Otázkou je, jestli jen nechce nic pokazit, nebo jestli chce vypadat pěkně, stylově a vhodně. ![]()
„Slavnostně“. Což znamaná, každé ženě sluší něco jiného, v něčem jiném se cítí dobře a taky to dost záleží na tom, co ze svého šatníku momentálně obleče, že.
černá je považována za elegantní, asi by host neměl být úplně kompletně v černém, třeba s doplňky (boty, šperky, šátek, kabelka) jiné barvy… a asi naopak, žena - host by neměla být kompletně v bílém, to je vyhrazeno nevěstě. jinak v poho.