Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj máte některá zkušenosti s tím jak zamaskovat bříško do odběrů plodovky? díky
Nosila jsem volnější halenky, co se stahují na bokách. Ještě v 6 měsíci mi skoro nikdo nevěřil, že jsem těhotná.
Podzim je na to v pohodě, já maskovala do 6. měs. košilema se svetrovýma vestama, prostě jsem vrstvila. A velké výstřihy, nebo rozepnutý knoflík, odpoutává to pozornost.
Oversized svetry? Pry jsou ted in. Jen teda pokud ti bude v druhem trimestru vedro jako bylo me, tak se uvaris
A nesahat si na bricho, tehule si casto sahaji nevedomky. Bacha na kachni chuzi, ta je tez typicka, jakmile se zenska pohybuje jak s prominutim naprcanej kacer, tak je jasna ![]()
Nj jenže já sem na začátku 8týden a potřebujem to utajit do vánoc jednak aby bylo uz jiste ze je vse ok a taky jako dárek pro prarodiče. Taky mě napadl svetr ale pak nastane přetopený byt a bude zle
@DanaHDL u prvního na mě ještě ve 26tt nebylo nijak moc vidět že čekám dítě, takž eklid ono se to zase tak moc tajit nemusi. s druhým jsem to netajila, ale ani nevytrubovala a krome mamky se to rodina dozvedela az po 20tt
@DanaHDL Jsi teprve 8. týden a už víš, že půjdeš na plodovku?
Jinak na nějaký překvápko ale dáreček pod stromeček bych se teda vykvákla. Pokud jde jen o příbuzné. To by mi za to vymýšlení mimikrů fakt nestálo.
Maxi košile, maxi šaty, oversize jsou i z lehkých materiálů s krátkými rukávy… Nebo tričko pivo dělá hezká těla ![]()
Tak ja u prvního taky šla do porodnice s tím že mě řekli že sem tak na 7 měsíc a za dva dny byla mala na světě. Jo kdyby to tak mohla vědět mamka zrovna ta se to nemuze dovedet driv
Nedělala bych to kdybych nemusela. Ano uz ted mam jistou plodovku dcera měla genetickou vadu a jelikoz to nejsou ani dva mesice kdy na to zemrela, tak uz pro zajisteni psychiky vrodine kdy by neustali se tesit na mimco a pak jim oznamit bylo to nemocne a muselo to pryč. Je jednodušší se s tím pak poprat sama bez x lítostnejch pohledů
@DanaHDL a není možné využít jinou možnost než odběr plodovky?
Já jen, že i můj syn zemřel na genetické onemocnění, které je dědičné a máme v plánu odběr choriovych klku v 13.týdnu.
Je to i lepší než čekání až na AMC.
Pokud budeš chtít posli mi SZ ráda si popovídam s někým jako ty.
Jejky, na co to skrývat, však těhotenství je krásné období.. Člověk by si ho měl užívat ![]()