Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vem si papuče, toaletní papír, kapesniky, dlouhou košili, kalhotky čisté, nějakou minerálku, kartáček zubní, pastu, hřeben, krém. Raději tyto věci základní, ať jsi v klidu. A taky vložky nezapomeň. Drž se.
@Anonymní píše:
Vem si papuče, toaletní papír, kapesniky, dlouhou košili, kalhotky čisté, nějakou minerálku, kartáček zubní, pastu, hřeben, krém. Raději tyto věci základní, ať jsi v klidu. A taky vložky nezapomeň. Drž se.
Přesně tohle úplně staci…
A ještě si třeba vezmi sebou nějakou bagetu nebo něco jiného na jídlo.
Kromě výše jmenovaného také něco čím zabiješ čas. Já šla na zákrok v 8 a ve 13:00 domu. Neboj také jsem se bála a opravdu to nic není. Možná nervy budou pracovat. Já před tím i u usínaní brečela, ale když jsem se vzbudila byla jsem naprosto ok. Ale já byla přesvědčená, že dítě nechci. Je to už půl roku a naprosto bez následků. MS dorazila v pořádku a pchychika také naprosto ok.
Jak říkají holky, nějaké pantofle, mobil ať se zabavíš, vložky, něco malého k snědku či pití, noční košili pro jistotu (mě dávali svou), toaleták, aspoň dvoje kalhotky kdyby něco…No a radši bych měla v taštičce kartáček, pastu a hřeben, kdyby se něco po…a člověk tam musel být přes noc.
Bude to Ok uvidíš
držím palce ![]()
Mohu se jeste zeptat jak probiha uspani? Ja v nemocnici nikdy nebyla a v anestezii take ne.. ![]()
Mohu se jeste zeptat jak probiha uspani? Ja v nemocnici nikdy nebyla a v anestezii take ne.. ![]()
@Anonymní píše:
Kromě výše jmenovaného také něco čím zabiješ čas. Já šla na zákrok v 8 a ve 13:00 domu. Neboj také jsem se bála a opravdu to nic není. Možná nervy budou pracovat. Já před tím i u usínaní brečela, ale když jsem se vzbudila byla jsem naprosto ok. Ale já byla přesvědčená, že dítě nechci. Je to už půl roku a naprosto bez následků. MS dorazila v pořádku a pchychika také naprosto ok.
knížku, ať zabiješ čas, když už zabíjíš dítě. To prřide vhod.
@Burj Chalifa neznáš souvislosti a vůbec nevíš co jí k tomu vede, tak pomlč. Takové nádhery tu mám nejradši ![]()
Ahoj, bohužel sem ve stehné situaci. Vždycky jsem si říkala, že se mi to nemůže stát. Jak sem stará tak sem blbá. Nicméně jsem se rozhodla pro interupci. Nejdříve sem uvažovala o tabletce, ale nakanec jsem si říkala, že s uspáním bude pro mně lepší. Mám už dvě zdravé a chytré děti. Bohužel druhé si nemůžeme dovolit. Ani už ze zrav. důvodů. Chtěla jsem se asi vypsat a zeptat, jak vy co jste to také podstoupili, jaké jste to měli potom? Nebáli jste se dalšího otěhotnění? Já jak to bude možné, tak si zaplatím podvázaní vejcovodů.
Me uspavali tak, ze jsem mela pocitat, ukon na 15min. Hned pote domu. Nic jsem s sebe u nemela, vse jsem dostala v nemocnici.
Edit: dalsi teh bez problemu, miniI ani doktory nezajimala, „ze o nic nejde“. Tam se jen odsava, horsi je interupce klasicka.
Já jsem teď asi ve čtvrté týdnu, za ctrnáct dni jdu na gynekologii. Nejraději bych to měla už za sebou.
Dobry den v pondeli me ceka miniinterupce v nemocnici mi rekli pouze v kolik mam prijit a kdyz vsechno bude v poradku pusti me vecer domu.. staci neco na prevleceni backory? Strasne se bojim a doufam ze bude vse v poradku a nebude duvod na delsi hospitalizaci