Co si vzít na interupci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.9.19 12:26

Co si vzit na interupci

Dobry den v pondeli me ceka miniinterupce v nemocnici mi rekli pouze v kolik mam prijit a kdyz vsechno bude v poradku pusti me vecer domu.. staci neco na prevleceni backory? Strasne se bojim a doufam ze bude vse v poradku a nebude duvod na delsi hospitalizaci :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.9.19 12:30

Vem si papuče, toaletní papír, kapesniky, dlouhou košili, kalhotky čisté, nějakou minerálku, kartáček zubní, pastu, hřeben, krém. Raději tyto věci základní, ať jsi v klidu. A taky vložky nezapomeň. Drž se.

• Citovat
  • Upravit
14313
26.9.19 12:37
@Anonymní píše:
Vem si papuče, toaletní papír, kapesniky, dlouhou košili, kalhotky čisté, nějakou minerálku, kartáček zubní, pastu, hřeben, krém. Raději tyto věci základní, ať jsi v klidu. A taky vložky nezapomeň. Drž se.

Přesně tohle úplně staci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 12:40

A ještě si třeba vezmi sebou nějakou bagetu nebo něco jiného na jídlo.

• Citovat
  • Upravit
76238
26.9.19 12:42

Mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 12:55

Kromě výše jmenovaného také něco čím zabiješ čas. Já šla na zákrok v 8 a ve 13:00 domu. Neboj také jsem se bála a opravdu to nic není. Možná nervy budou pracovat. Já před tím i u usínaní brečela, ale když jsem se vzbudila byla jsem naprosto ok. Ale já byla přesvědčená, že dítě nechci. Je to už půl roku a naprosto bez následků. MS dorazila v pořádku a pchychika také naprosto ok.

• Citovat
  • Upravit
602
26.9.19 13:19

A pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
26.9.19 13:47

Jak říkají holky, nějaké pantofle, mobil ať se zabavíš, vložky, něco malého k snědku či pití, noční košili pro jistotu (mě dávali svou), toaleták, aspoň dvoje kalhotky kdyby něco…No a radši bych měla v taštičce kartáček, pastu a hřeben, kdyby se něco po…a člověk tam musel být přes noc.
Bude to Ok uvidíš ;) držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.19 00:58

Mohu se jeste zeptat jak probiha uspani? Ja v nemocnici nikdy nebyla a v anestezii take ne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.19 00:58

Mohu se jeste zeptat jak probiha uspani? Ja v nemocnici nikdy nebyla a v anestezii take ne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36504
29.9.19 08:26
@Anonymní píše:
Kromě výše jmenovaného také něco čím zabiješ čas. Já šla na zákrok v 8 a ve 13:00 domu. Neboj také jsem se bála a opravdu to nic není. Možná nervy budou pracovat. Já před tím i u usínaní brečela, ale když jsem se vzbudila byla jsem naprosto ok. Ale já byla přesvědčená, že dítě nechci. Je to už půl roku a naprosto bez následků. MS dorazila v pořádku a pchychika také naprosto ok.

knížku, ať zabiješ čas, když už zabíjíš dítě. To prřide vhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
29.9.19 12:36

@Burj Chalifa neznáš souvislosti a vůbec nevíš co jí k tomu vede, tak pomlč. Takové nádhery tu mám nejradši :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 12:45

Ahoj, bohužel sem ve stehné situaci. Vždycky jsem si říkala, že se mi to nemůže stát. Jak sem stará tak sem blbá. Nicméně jsem se rozhodla pro interupci. Nejdříve sem uvažovala o tabletce, ale nakanec jsem si říkala, že s uspáním bude pro mně lepší. Mám už dvě zdravé a chytré děti. Bohužel druhé si nemůžeme dovolit. Ani už ze zrav. důvodů. Chtěla jsem se asi vypsat a zeptat, jak vy co jste to také podstoupili, jaké jste to měli potom? Nebáli jste se dalšího otěhotnění? Já jak to bude možné, tak si zaplatím podvázaní vejcovodů.

• Citovat
  • Upravit
781
22.10.19 13:09

Me uspavali tak, ze jsem mela pocitat, ukon na 15min. Hned pote domu. Nic jsem s sebe u nemela, vse jsem dostala v nemocnici.

Edit: dalsi teh bez problemu, miniI ani doktory nezajimala, „ze o nic nejde“. Tam se jen odsava, horsi je interupce klasicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 13:24

Já jsem teď asi ve čtvrté týdnu, za ctrnáct dni jdu na gynekologii. Nejraději bych to měla už za sebou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky