Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte,
vsetkym prajem krasne posviatocne obdobie:o) V novom roku vela zdravia,stastia,splnenych priani:o)
Prosim o radu, aj klasicku babsku.
Nie som tehulka. MS cyklus mavam 30-32, posledne 3 mesiace zacinam spinit az slabo krvacat od 15. dna cyklu az do normalneho terminu MS,kedy to naplno dostanem. Bola som aj u gyn., robila mi vysetrenia,vsetko je negat., vsetko je ok.aj hormonalna hladina, brala som vit. E a magne B6,napriek tomu mi tieto problemy pokracuju.....Neberiem antikoncepciu. /je to o nervy/ .Prosim,poradte,co robit!!!!!
Dakujem
Majte sa krasne Ivana
Já to taky tak mám, na ultrazvuku mi zjistili polycystické vaječníky. Dělali ti i ultrazvuk?
Vies,co robili mi vsetko mozne a vsetko neg.,a co ti dali na polycisticke vajecniky? Ako ta liecia? Mas nejake bolesti? Ja nie,len spinim…
Dakujem za odpoved
Ahoj a nepomohla by ti prave hormonalni antiko? Hodne zenam pomuze cyklus dat tzv. do late .-))) jinak bych hledala pricinu… na zacatku. Co se stalo v dobe, kdy doslo k tomu krvaceni… nova prace, zmena partnera, nove leky…? Neco je jinak…
Ale chapu , prijit na to je nekdy velka patraci akce.
drzim palce. Lucka
Já jsem tohle mívala taky, v období ovulace jsem začala trochu špinit, někdy se to zastavilo za pár dní, někdy to vydrželo až do menstruace. Některé měsíce byly horší, jiné lepší. Taky se na nic nepřišlo, tak jsem to začala ignorovat (i když to bylo nepříjemné). No a pak jsem si jeden měsíc všimla, že vůbec nekrvácím ani nešpiním a byla jsem těhotná. Po porodu se mi to už nestalo. ![]()
Když se mi to stalo poprvé, tak jsem si vzpomněla na to, že kdysi dávno na střední škole měla tyhle problémy jedna má spolužačka. Doktor jí tenkrát údajně řekl, že jí takhle její tělo dává najevo, že chce otěhotnět. Vůbec nevím co je na tom pravdy, už tenkrát mi to připadalo jako blbost…ale kdo ví. U mě by to i pravda byla. ![]()
Já se omlouvám, že odpovídám až teď, ale nějak nebyl přes den čas. Doktor mi na:,–(il hormonální léčbu. Musím říct, že to zabralo, teď už hormony neberu a je to zatím pořád dobré. Jen prý bude problém otěhotnět, chceme se začít snažit o druhé mimi, tak jsem zvědavá.
Jestli ti dělali ultrazvuk víš, ne? Polycystické vaječníky jsou na UZ vidět krásně, takže máš asi jiný problém.
Omlouvám se, že nejsem přihlášená, zapomněla jsem heslo.
V.
ja jsem take krvacela vetsinou uprostred cyklu, ten jsem mela dlouhy 35-40 dni, doktorka na nic neprisla, ted jsem tehotna ![]()
drive s antikoncepci se mi to nestavalo
jen jsem nekde cetla, ze se tomu rika ovulacni krvaceni a objevuje se predevsim u zen s delsim cyklem a je to normalni, takze pokud tvoje doktorka na nic jineho neprisla, tak bych se asi neznepokojovala, da se to resit hormonama, ale do tech by se mi osobne moc nechtelo
Ahojte, dakujem vam vsetkym za odpoved:O)
Hormonalne vysetrenie mi robili 3× a vsetko bolo ok.
Nic ma neboli,len ma to priserne obtazuje, jedna pani mi poradila bylinky,tak ich skusim…
este raz dakujem
pa Ivana
Typicky "ženská " bylinka je Kontryhel žlutozelený. Mám to vyzkoušený - dva tři hrnky denně, když je nějaký problém a během pár dní se všechno srovná. Jinak se nechá pít i preventivně.