Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
moje rocni holcicka asi tri dny nechce vubec nic jist. Silene place a pere se se mnou. vse mame spinave. Ona se davia vzteka se. Co to muze byt. Pomozte!!!!! Prosim!!!
A co zoubky, Honzíkovi, když se prořezávají zoubky, tak většinou jí je jogurt, chladí si tím dásničky, nelámala bych to přes koleno, hlady určitě neumře.
Ahoj, pokud nejí a ani nepije, tak s ní jeďte na pohotovost. Může mít třeba nějakou střevní chřipku.
Ona nechce prave ani jogurt. Snedla kousek sucheho chleba, ale fakt jen kousek. A mliko taky nechce. No vypila za dnesek asi 100 ml Kubika jinak nic.
Aha, tak to Honzik ji alespon ten jogurt, trva to vetsinou tak 4 dny, a pak se zase rozji.
Tak než jídlo je důležité pití, ale - nemá třeba v pusince aftíky? Holka mi tkahle v říjnu skončila na kapačce…
Důležité je pít, sleduj, jestli pije (aspoň něco) a hlavně jestli i čůrá. Jestli pije maličko a téměř nečůrá, startujte do špitálu radši dřív než pozdě.
Jak dlouho to trvá? Jestli vypila 100ml, kolik čůrá? Ale jestli obvykle pije víc a tohle trvá víc jak den, tak já bych sedla do auta a na nic nečekala.
Hodně štěstí, ať to nic není!