Co teď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
5.7.10 18:41

Co teď

Dobrý den, potřebuji poradit, jak mám postupovat. Zaměstnavatel mě chce přeřadit na jinou pozici, která je nižší než ta co jsem dělala doteď, samozřejmě by byly i menší peníze, které ani teď nejsou nijak slavné. Já s tím ale nesouhlasím, jak mám postupovat? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
5.7.10 20:06

Pokud vím, tak rozdíl mezi platem před otěhotněním a platem na pozici, do které musí těhotná nastoupit kvůli těhotenství (místo bez nočních, bez chemického provozu a pod.), tak ten rozdíl se nějak dorovnává, jen nevím, zda ho musí dorovnávat zaměstnavatel nebo sociálka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
5.7.10 21:14

Já si to myslím taky, že ti nemůžou snížit plat. Nepíšeš, jestli tě chtějí přeřadit v těhu nebo po návratu z rodičáku. Po rodičáku ti můžou dát jakýkoliv místo, ale na stejný úrovni a za stejných podmínek. Ale pokud tě chtějí vyštípat, tak ti dají práci takovou, abys odešla sama a oni nemuseli platit odstupný. Taky se obávám, že mě můžou přeřadit do jinýho oddělení, kde budu namydlená… dělám v cestovním ruchu na obchodním odd., takže když mě přeřadí do provozu třeba do banketovýho odd., tak jsem v pytli, protože hotelovku nemám. Ale zatím to vypadá, že se mnou počítají na moje místo, ale ještě mám půl roku.

• Citovat
  • Upravit
1748
5.7.10 21:20

pokud jsi těhu, tak si můžeš (přes zamestnavatele) požádat o vyrovnávací příspěvek v těhotenství na OSSZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
5.7.10 21:23

jinak záleží na smlouvě a vnitr. směrnicích podniku kde pracuješ, např. podle zákona, když ti přes tvůj nesouhlas sníží počet hodin, tak ti musí zaplatit, stejně jako před změnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat