Kreditní systém pro zdravotní sestry
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kreditní systém pro zdr.sestry
Ahojky ![]()
Chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s e-learningem?Já jsem si poctivě udělala na netu 14b. tak by mě zajímalo zda vám to někomu neuznali??!
Mám to teď nikdy posílat tak co má čekat když to odešlu i s tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já teda ne, ale měli by to normálně uznávat jsem slyšela. Já chodím normoš na přednášky
Ale změna je v tom, že dříc se to muselo posílat 3 měsíce (90 dní) před koncem registrace a teď dva měsíce (60 dní) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha,takže když to mám do prosince tak je jěště brzy?Staniční na mě tlačí ať to už pošlu ,že pak to taky nemusí stihnout
Já mám celkem 45b.-prý musím mít něco navíc a právě z toho mám 14b. z toho e-learningu
Tak snad to uznají
Ty už jsi to posílala?A to se rovnou posílá nový ten kolek?
Díky za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je sbírání kreditů přes internet.Existují internetové učebny.Kde si nastuduješ látku a pak z toho děláš testy.Musíš to platit.Ale máš to z pohodlý domova.Certifikát ti pošlou na email ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem si něco málo přečetla. Takže si zaplatím 900kč za kurz a pak dělám test. Je nějaký časový limit, do kdy si ten test musím udělat? A co se stane, když testem neprojdu? Mám více možností nebo prostě vyletí hromada peněz komínem?
- Citovat
- Upravit
Určitě to uděláš,můžeš to udělat na víc pokusů
Ten časový limit nevím,ale na sestra in by to mhlo být popsaný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já sice kredity přes e-learning nesbírám, ale kamarádka ano, nasbírala jich 20 a uznali jí to. Akorát jsem nevěděla, že se žádost o prodloužení registrace musela posílat 3 měsíce před skončením platnosti. Já jsem to poslala necelé 2 měsíce před. Znamená to, že mi to neuznají, nebo si prostě jen budu muset počkat déle na prodloužení? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, já mám konec někdy říjen letos. Pošlu to až přes prázdniny
Mám cca 48 bodů a víc stejně neseženu a už to nebudu ani řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LucianaCuliana píše:
Už jsem si něco málo přečetla. Takže si zaplatím 900kč za kurz a pak dělám test. Je nějaký časový limit, do kdy si ten test musím udělat? A co se stane, když testem neprojdu? Mám více možností nebo prostě vyletí hromada peněz komínem?
Neboj, ty otázky jsou prý hodně jednoduché, nedá se na ně neodpovědět
A časový limit tam myslím není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valaška píše:
Ahoj, já sice kredity přes e-learning nesbírám, ale kamarádka ano, nasbírala jich 20 a uznali jí to. Akorát jsem nevěděla, že se žádost o prodloužení registrace musela posílat 3 měsíce před skončením platnosti. Já jsem to poslala necelé 2 měsíce před. Znamená to, že mi to neuznají, nebo si prostě jen budu muset počkat déle na prodloužení?
Tak to nevím
Jedině do Brna zavolat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás jdna kolegyně neposlal včas a spadla o paltovou třídu níž a musí pracovat pod odborným dohledem
Takže všichni máme nařízeno posílat včas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, to stihneš, kámoška to posílala 2 dny před ukončením registrace,zapomněla na to, ale dopředu jim volala, co má dělat, byli ochotní, v pohodě, starou registraci ukončili a jí vystavili novou s novým číslem.
Ty kredity Ti určitě uznají.
Já to jdu poslat zítra a registrace mi končí 22.8.
Teď to dají všem na 6 let, já to měla předtím na 5 let.
Kolek se posílá nový, nám to buď celé nebo část zaplatí zaměstnavatel. A to slibovali, že kolek bude jen za 100 kč, chacha, nechali to na těch 500. ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jsem ráda,že jste mě uklidnily ![]()
Tak já to nechám až po prázdninách.Teď se hodí každá kačka na prázdniny
Jsem ráda,že to dají na 6let.Taky jsem to měla jen na 5let.Teď už body nebudu muset shánět,nastupuju na ARIP studium tak za to dávají bodů až běda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valaška píše:LucianaCuliana píše:Neboj, ty otázky jsou prý hodně jednoduché, nedá se na ně neodpovědět
Už jsem si něco málo přečetla. Takže si zaplatím 900kč za kurz a pak dělám test. Je nějaký časový limit, do kdy si ten test musím udělat? A co se stane, když testem neprojdu? Mám více možností nebo prostě vyletí hromada peněz komínem?A časový limit tam myslím není.
Jejda, za co 900,–??
Já platím 190,–kč za každý kurz a mám za něj 4 kredity ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit