Kreditní systém pro zdravotní sestry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17310
22.6.10 17:22

Kreditní systém pro zdr.sestry

Ahojky :mavam:

Chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s e-learningem?Já jsem si poctivě udělala na netu 14b. tak by mě zajímalo zda vám to někomu neuznali??!
Mám to teď nikdy posílat tak co má čekat když to odešlu i s tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
22.6.10 17:33

Já teda ne, ale měli by to normálně uznávat jsem slyšela. Já chodím normoš na přednášky :wink: Ale změna je v tom, že dříc se to muselo posílat 3 měsíce (90 dní) před koncem registrace a teď dva měsíce (60 dní) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.10 18:25

Aha,takže když to mám do prosince tak je jěště brzy?Staniční na mě tlačí ať to už pošlu ,že pak to taky nemusí stihnout 8-o Já mám celkem 45b.-prý musím mít něco navíc a právě z toho mám 14b. z toho e-learningu :-) Tak snad to uznají

Ty už jsi to posílala?A to se rovnou posílá nový ten kolek?

Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucianaCuliana
22.6.10 18:31

Jé, co to je ten e-learning??? To slyším prvně.. :-O

• Citovat
  • Upravit
17310
22.6.10 18:42

To je sbírání kreditů přes internet.Existují internetové učebny.Kde si nastuduješ látku a pak z toho děláš testy.Musíš to platit.Ale máš to z pohodlý domova.Certifikát ti pošlou na email :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucianaCuliana
22.6.10 18:44

Už jsem si něco málo přečetla. Takže si zaplatím 900kč za kurz a pak dělám test. Je nějaký časový limit, do kdy si ten test musím udělat? A co se stane, když testem neprojdu? Mám více možností nebo prostě vyletí hromada peněz komínem?

• Citovat
  • Upravit
17310
22.6.10 19:05

Určitě to uděláš,můžeš to udělat na víc pokusů :wink: Ten časový limit nevím,ale na sestra in by to mhlo být popsaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.6.10 19:48

Ahoj, já sice kredity přes e-learning nesbírám, ale kamarádka ano, nasbírala jich 20 a uznali jí to. Akorát jsem nevěděla, že se žádost o prodloužení registrace musela posílat 3 měsíce před skončením platnosti. Já jsem to poslala necelé 2 měsíce před. Znamená to, že mi to neuznají, nebo si prostě jen budu muset počkat déle na prodloužení? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.6.10 19:49

Ne, já mám konec někdy říjen letos. Pošlu to až přes prázdniny :wink: Mám cca 48 bodů a víc stejně neseženu a už to nebudu ani řešit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.6.10 19:50
LucianaCuliana píše:
Už jsem si něco málo přečetla. Takže si zaplatím 900kč za kurz a pak dělám test. Je nějaký časový limit, do kdy si ten test musím udělat? A co se stane, když testem neprojdu? Mám více možností nebo prostě vyletí hromada peněz komínem?

Neboj, ty otázky jsou prý hodně jednoduché, nedá se na ně neodpovědět :-) A časový limit tam myslím není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.6.10 19:50
Valaška píše:
Ahoj, já sice kredity přes e-learning nesbírám, ale kamarádka ano, nasbírala jich 20 a uznali jí to. Akorát jsem nevěděla, že se žádost o prodloužení registrace musela posílat 3 měsíce před skončením platnosti. Já jsem to poslala necelé 2 měsíce před. Znamená to, že mi to neuznají, nebo si prostě jen budu muset počkat déle na prodloužení? :?:

Tak to nevím :think: Jedině do Brna zavolat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.10 20:11

U nás jdna kolegyně neposlal včas a spadla o paltovou třídu níž a musí pracovat pod odborným dohledem :-? Takže všichni máme nařízeno posílat včas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
22.6.10 21:35

Neboj, to stihneš, kámoška to posílala 2 dny před ukončením registrace,zapomněla na to, ale dopředu jim volala, co má dělat, byli ochotní, v pohodě, starou registraci ukončili a jí vystavili novou s novým číslem.
Ty kredity Ti určitě uznají.
Já to jdu poslat zítra a registrace mi končí 22.8.
Teď to dají všem na 6 let, já to měla předtím na 5 let.
Kolek se posílá nový, nám to buď celé nebo část zaplatí zaměstnavatel. A to slibovali, že kolek bude jen za 100 kč, chacha, nechali to na těch 500. :roll:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.6.10 21:54

No jsem ráda,že jste mě uklidnily :kytka:

Tak já to nechám až po prázdninách.Teď se hodí každá kačka na prázdniny :mrgreen: Jsem ráda,že to dají na 6let.Taky jsem to měla jen na 5let.Teď už body nebudu muset shánět,nastupuju na ARIP studium tak za to dávají bodů až běda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.10 22:15
Valaška píše:
LucianaCuliana píše:
Neboj, ty otázky jsou prý hodně jednoduché, nedá se na ně neodpovědět :-) A časový limit tam myslím není.

Jejda, za co 900,–?? 8-o 8-o Já platím 190,–kč za každý kurz a mám za něj 4 kredity :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat