Co ted?

9
13.10.05 09:48

Co ted?

Dobre rano vsem,
na konci srpna jsem mela posledni MS a dneska rano jsem si udelala dva TT a oba ukazuji pozitivni :D Byla jsem docela 8O , ze se takhle rychle zadarilo, ale urcte jsem moc stastna a nemuzu se dockat, co na manzel, az dorazi domu.
Chtela bych se zeptat vas zkusenenjsich, co me ted ceka? Je nezbytne se objednat u gynekologa ihned? A co tam se bude dit? Omlouvam se, jestli otazka zni trosku hloupe, ale vsechno je pro me nove, tak bych rada vedela, co me ceka. Ahoj a krasny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
13.10.05 10:03

Ahoj Ginger,
v první řadě ti chci moc poblahopřát k této krásné novince a přeji ti, ať dneska s manželem zažijete krásné chvíle. Sama často vzpomínám na loňský květen, kdy jsme ráno uviděli //…
U gynekologa tě s největší pravděpodobností čeká kontrolní ultrazvuk a potom odběr krve na potvrzení těhotentství a na zjištění tvého zdravotního stavu (jestli nemáš HIV apod.). No a potom ještě další vyšetření, tak aby lékař věděl, že se tobě i miminku daří dobře, ale hlavně tě čeká to nejkrásnější období ve tvém životě a přeji ti, aby jste si ho oba dva s manželem co nejvíce vychutnali. A dej nám vědět, jak na tuto velkou novinu reagoval manžel…
Měj se moc krásně a opatruj se!
Zdraví
Hanka a Hanička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
13.10.05 10:10

Ahoj Ginger,
moc blahopřeju. U nás to šlo taky rychle a taky jsem byla najednou pěkně vyjukaná 8O V první chvíli jsem ani nevěděla, jak to mám říct a první, co mi proběhlo hlavou bylo: Jéžiš, co teď budu dělat? :lol: Během pár dní jsem se objednala na gynekologii, aby mi to štěstíčko potvrdili-bylo to super, protože už byla vidět TEČKA :wink: . Jinak tě na začátku čeka přesně to, co napsala Hanna. No a další ti už řekne tvůj lékař.
Ještě jednou blahopřeju a užívejte si to :wink:
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.10.05 11:04

Holky, diky moc… prave premyslim, jak to oznamim nastavajicimu „tatkovi“. Mam par tipu, takze to asi bude dobra vecere- asi budu muset neco objednat-protoze nemuzu ani otevrit lednici, aby se mi neudelalo soufl. :) Kde jste si poridili ty krasny metriky pro deticky? Jsem trosku poverciva, tak jsem si nechtela delat testiky dneska 13., ale nakonec jsem to nevydrzela a ted uz na nestastnou 13 neverim… :)
Hani, mala Hanicka je krasna holcicka, urcite z ni mate velkou radost. Tak jeste jednou holky diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
13.10.05 11:06

Ahoj Ginger,
gratuluju, jsme na tom úplně stejně :wink: já měla poslední MS 28.8., od pondělka pozitivní testy (každé ráno jiný, pro jistotu) a dnes jsem byla u dr. Prohlídla mě, udělala UTZ a fakt tam je!!! Takové malé kolečko na správném místě :lol: Jinak se mnou nic nedělala a objednala mě na 10.11. na kontrolu - mám přinést moč, vezmou mi krev a dostanu průkazku.
Držím palce, ať je všechno ok!
Lendulín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
13.10.05 11:08

Hihi, gratuluju. Hlavne si pri tom oznamovani neber priklad z te dementni reklamy na zdravej chleba. Mirus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.10.05 11:19

Lendulinku,

tak to mame skoro na chlup stejne vid? :) Prohlizeli te na gynekologii ultrazvukem? Ja se objednam na pristi tyden, abych jeste tu novinku vstrebala, i kdyz nejradsi bych tam nabehla hned ted :wink: Ta reklama na chleba je fakt sila, ale muzu ti rict, ze me laka vic obyc chleba nez nejaka velka vecere! Mozna to tak bude, budu o chlebu a o vode.. protoze zaludek je jako na vode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
13.10.05 11:31

Ginger,
u nás žádné romantické oznamování nebylo, takže nemůžu radit. Budoucího tatínka jsem v pondělí v šest budila slovy: Hele, ony tam jsou asi dvě (čárky). Rozlepil jedno oko a zeptal se, co to znamená :lol:
Ultrazvuk mi dělala vaginální, zaplatila jsem 10 kč za kondom, neboť jsem nevěděla, že si má přinést svůj :-) A šla jsem bez objednání, abych to měla rychle za sebou.
Příznaky nemám zatím vcelku žádné, jen lítám pořád čůrat (ale já lítám dost i normálně) a občas mě píchne nebo dloubne v podbřišku. Uvidíme, co bude dál.
Metřík jsem si udělala podle návodu tady z diskuzí, je to lehké.
Držím palce.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
13.10.05 11:44

AHOOJ no to je krásné,že se takto hezky zadařilo.Už budeš asi mít skoro první měsíc až dv za sebou.Já mám červenčátko Filipa a tehdá když sem to zjistila byl plod už skoro měsíc starý.Jinak tatkovi bych to oznámila jak říkáš ty dobrou večeří a udělala balíček a do toho dala bud malinké botičkyy nebo dupačky či hrkáček záleží co už doma máš.Uvidíš jak bude mrkat na drát a ty se eště pobavíš dej pak vědět jak proběhla večeře a ještě jednou gratuluji a úspěšné donošení.Pa Nikkol a 4měs. Fil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.10.05 11:48

Tak nejak jsem to planovala. Udelat balicek a dat tam maly dupacky nebo chrastitko a k tomu koupit prani a dovnitr nalepim ty pozitivni TT (ne ze by muj manzel vedel kolik carek ma mit spravny test) :wink: a k tomu pripisu neco ve smyslu „Uvidime se brzy“ nebo tak neco.. :D Muj manzel je anlican a tam si na takovy veci potrpi, tak jsem na nej zvedava… fotak bude pri ruce, tak to vsechno zdokumentuji :D Jee ja uz se na to tesim, hlavne, abych to do vecera vydrzela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
13.10.05 13:23

musíš, at máš co zdokumentovat a my se těšíme na popis jak se to líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
13.10.05 13:30

Moc moc moc gratuluju k tak skvělé zprávě!!!
Hlavně teď na sebe dávej pozor a držím palečky, aby oznamování budoucímu taťkovi proběhlo na jedničku s hvězdičkou!!!
Já bych asi připravila botičky, to je takové - řekla bych - tradiční a velice kouzelné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí