Co teď letí u holek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
19.7.16 13:11
@Nimie píše:
Stejný princip jako virtuální realita Ingres, akorát tady je to přizpůsobené pro Pokémony. Vývojář stejný, akorát spolupracuje s Nintendem, který se prostřednictvím nich vrací na trh, jelikož jak se zdá, klasika nikdy nezestárne a nostalgie je dost velký motivátor :) jestli znáš kešky, tak tohle má velmi podobný základní princip, jen jiná tématika a s rozšířenými možnostmi.

Neznám ani ingres ani kesky :oops: a to nejsem si myslím stará, ale zatím jsem se o takové věci nezajímala, nebyl důvod.
Nintendo máme na cvičení doma. Ale tak nejak se obávám, ze holka 8r. jak zacne chodi teď na ten tábor se starsima kockama dojde i na Pokémony.
Už ze školy od nich v první třídě chytla to je hustý a podobne pubertalni vyzary, usklebky. Takže už se těším.

@LLLL pravda nějakou tu knížku pro slečny ta je dobrá :palec: Mozná nějakou bižuterii k tomu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.7.16 13:11
@LLLL píše:
Jo, nějaký dívčí román jsem měla na mysli mezi prvními, ale i s tím právě potřebuju pomoct :) V mých dobách to byla Lenka Lanczová, dnes fakt nevím :D Díky

Lanczová bude fakt možná pro trochu starší a hlavně nevím, jestli příjde po chuti každé :mrgreen: ale případně pokud třeba víš, že má ráda styl Harryho Pottera a ták, tak sehnat Narnii nebo nějakou z těhle knížek. V jejím věku jsem za ně byla asi nejvděčnější, ale já v tom věku četla i Jacka Londona, Francise Dicka a ták, tak to nevím jestli jí tohle vůbec zaujme. Ta Wilsonová bude podle mě dost jistota, já dostala jako první tuhle http://www.databazeknih.cz/…alinka-32871 a byla to jedna z nejlepších knížek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24458
19.7.16 13:12
@LLLL píše:
@elen-ka jj, vypadá to, že se budu muset ještě zeptat, abych nepřivezla něco, co už má :)

Případně mě třeba napadlo koupit nějakou sadu na výrobu šperku z korálků, nebo vybarvení batohu (batoh a barvy k tomu) apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
19.7.16 13:13

@LLLL Mé dceři je sice jen devět, ale myšlenkově trochu dál. Miluje cokoli, z čeho může vyrábět, takže u nás frčí mýdlová laboratoř - to má radost, když může někoho obdarovat mýdlem. Ale ta už možná větší holčinu brát nebude :think:, jinak všelijaké sady na výrobu náramků, šperků z korálků, má sadu na „pečené“ šperky - to se udělá na takovou speciální desku, zapeče se v troubě, vypadá to moc hezky. S tím jediným jí pomáhám, protože ji nechci samotnou pustit k troubě :oops: :lol:.
Jinak miluje knihy, ve kterých figurují koně, ráda čte různé čarodějnické příběhy, básnila mi o knize o upírkách. Teď chtěla deník Mimoňky, z toho tedy nadšená nejsem, ale když brácha čte malého poseroutku, tak jí Mimoňku dopřeji také :lol:.
A nebo nějaké pěkné oblečení, ale to by bylo lepší poradit se s kamarádkou nebo přímo se slečnou, co by se jí tak líbilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 13:14

@JayLee drogerii jsem kupovala posledně a na oblečení si netroufnu… To nakoupí s mamkou :)
Ještě tu sadu na vyrobu mydla si píšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
19.7.16 13:18
@protection píše:
Pokud ráda čte, koupila bych nějaký dívčí román, tím nic nezkazíš :-)

Já vždycky doporučuji tuhle knížku, pro holky - děti je super chytlavá - je o dvou zhruba 12 tiletých dívkách, které zjistí, že jsou čarodějky. Je několik pokračování, vždy v jiném duchu :-)

http://www.databazeknih.cz/…-zabiti-3946

to mohu taky doporučit, naše mladá (11,5)má několik dílů a všechny stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.7.16 13:20

@Kelsey :mrgreen: aha, tak ono to nebude stářím, Pokémony zvlášť teď jede hlavně starší generace mi příjde (cca tak 25 - 35), zkrátka generace, která vyměňovala kartičky a hrála je na konzolích na základce :pankac: nicméně pointou v podstatě je, že máš v telefonu mapku s věcma (u kešek jsou to nějaké… no, kešky :mrgreen: u Ingresu jsou to portály a takové věci a u Pokémonů jsou to Pokémoni, stadiony a ták) a tvým cílem je za nima cestovat (fyzicky), chytit, vytrénovat a v rámci svého týmu udržet nadvládu nad co nejvíc stadionama. U kešek je myslím akorát sbíráš, u Ingresu zas mám pocit držíš nadvládu nad těmi portály. Ale hlavně na většinou akcí jsi nucena se zvednout a někam vyrazit, často se ti vyplatí i vyrazit do jiného města nebo ták. Je to relativně blbůstka (oproti Ingresu jsou ti Pokémoni furt relativně zjednodušení), ale ty výlety jsou srandovní a je pravda, že tě to odláká natolik, že ujdeš desítky kilometrů ani nevíš jak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
19.7.16 13:21

Co těd letí u holek?

@LLLL

• do 10ti let panenky a hracky
  • 10ti-15ti let obleceni, sminky, bizuterka a divci romany
  • v 15ti miminko

Promin, ale ja musela :mrgreen: V souvislosti s nedavnym denim na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
19.7.16 13:21

@Natyna Já bych si to klidně přečetla i ted :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
32028
19.7.16 13:23

@tterka vidíš to, to jsi mi úplně připomněla - jsou super i takové ty kreslící „laky“ (nevím jak to nazvat), kterými nakrelíš obrázek, vybarvíš, pak to myslím zpečeš v troubě a máš z toho obrázek, který se dá lepit třeba na sklo. Nebo byla ještě taková speciální modelína, ze které šli vymodelovat postavičky nebo vlastně cokoliv, pak se to taky myslím strčilo do trouby a byl z toho panďulák, který snad šel i vybarvovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980

@tterka jj, diky, koralky uz jsme taky kupovali, nekdy loni to byl hit, to jsem zaznamenala :) Ted krome mobilu decka s nicim jinym nevidim :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
@LucianS píše:
@LLLL
  • v 15ti miminko
Promin, ale ja musela :mrgreen: V souvislosti s nedavnym denim na emiminu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 13:24
@LucianS píše:
@LLLL
  • v 15ti miminko
Promin, ale ja musela :mrgreen: V souvislosti s nedavnym denim na emiminu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
19.7.16 13:41

…

Příspěvek upraven 13.11.21 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
19.7.16 13:59

V tomhle věku… nevím no. Už je to slečna. Co nějaké doplňky? Náramek, naušnice, řetízek, nějakou ozdobu do vlasů…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí