Co teď letí u holek?

5980
19.7.16 12:36

Co teď letí u holek?

Ahoj, hlásím se jako úplný mimoň na danou problematiku :lol: Děti mám malé, „moderní trendy“ jako Spongebob, mimoni a podobný nesmysly (omlouvám se fanouškům :) ) se nám zatím dikybohu vyhýbají, i když věčné role Anče od Krakonoše a Muribany od lucifera z pohadky Peklo s princeznou už mi taky lezou krkem… To ale ne kvalitou, jako spíš kvantitou… Od rána do večera :mrgreen:
No ale k věci. Potřebovala bych vědět, co teď zrovna nejvíc zajímá, baví, holky tak mezi 10-12 rokem. Ptám se kvůli dárku pro kamarádčinu dceru. Zas tak často se nevídáme, takže o ní nemám moc přehled, je to chytrá a veselá holka, dobře se učí, určitě ráda čte, vyrábí, maluje, ale z dob, kdy jsme ji kupovali pastelky a vodovky už přece jen asi vyrostla… Tak ať nepřijedeme se nějakým dárkem pro prcky ;)
Díky za všechny tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
19.7.16 12:45

Momentálně je prý in chytání pokemonu.
No nevím oc tam jde a jak to probíhá, ale možná to po táboře v srpnu už taky budu vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
19.7.16 12:47

Pokud ráda čte, koupila bych nějaký dívčí román, tím nic nezkazíš :-)

Já vždycky doporučuji tuhle knížku, pro holky - děti je super chytlavá - je o dvou zhruba 12 tiletých dívkách, které zjistí, že jsou čarodějky. Je několik pokračování, vždy v jiném duchu :-)

http://www.databazeknih.cz/…-zabiti-3946

• Citovat
  • Upravit
9935
19.7.16 12:49

POkud ráda čte, co Neobyčejný deník obyčejné holky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 12:50
@Kelsey píše:
No nevím oc tam jde a jak to probíhá, ale možná to po táboře v srpnu už taky budu vědět.

No tu hrůzu už jsem také zaznamenala, to na mě začalo vyskakovat na fejsbůku :) No to snad néééé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 12:51

Jo, nějaký dívčí román jsem měla na mysli mezi prvními, ale i s tím právě potřebuju pomoct :) V mých dobách to byla Lenka Lanczová, dnes fakt nevím :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.7.16 12:57
@Kelsey píše:
No nevím oc tam jde a jak to probíhá, ale možná to po táboře v srpnu už taky budu vědět.

Stejný princip jako virtuální realita Ingres, akorát tady je to přizpůsobené pro Pokémony. Vývojář stejný, akorát spolupracuje s Nintendem, který se prostřednictvím nich vrací na trh, jelikož jak se zdá, klasika nikdy nezestárne a nostalgie je dost velký motivátor :) jestli znáš kešky, tak tohle má velmi podobný základní princip, jen jiná tématika a s rozšířenými možnostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.16 12:58

@LLLL Jojo Lenka je super :D ale tak pro 13+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
19.7.16 12:59

@LLLL Řekla bych že Lanczová je možná pro starší nevím no… Ještě má pěkné knížky pro dívky Jacqueline Wilsonová

• Citovat
  • Upravit
32028
19.7.16 13:04
@LLLL píše:
Ahoj, hlásím se jako úplný mimoň na danou problematiku :lol: Děti mám malé, „moderní trendy“ jako Spongebob, mimoni a podobný nesmysly (omlouvám se fanouškům :) ) se nám zatím dikybohu vyhýbají, i když věčné role Anče od Krakonoše a Muribany od lucifera z pohadky Peklo s princeznou už mi taky lezou krkem… To ale ne kvalitou, jako spíš kvantitou… Od rána do večera :mrgreen:
No ale k věci. Potřebovala bych vědět, co teď zrovna nejvíc zajímá, baví, holky tak mezi 10-12 rokem. Ptám se kvůli dárku pro kamarádčinu dceru. Zas tak často se nevídáme, takže o ní nemám moc přehled, je to chytrá a veselá holka, dobře se učí, určitě ráda čte, vyrábí, maluje, ale z dob, kdy jsme ji kupovali pastelky a vodovky už přece jen asi vyrostla… Tak ať nepřijedeme se nějakým dárkem pro prcky ;)
Díky za všechny tipy!

Jinak nejvíc letí Elsa :pankac: :mrgreen: pokud ráda čte, tak buď nějaký dívčí román (něco jako Černý krasavec nebo třeba knížky od Jacqueline Wilsonová), hodně záleží co čte no, ale tímhle si myslím, že nic nezkazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
19.7.16 13:07

Dcera si teď přála toto http://www.albatrosmedia.cz/…pohroma.html

a za vysvědčení chtěla tuto http://www.albatrosmedia.cz/…plet-d3.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24444
19.7.16 13:09
@Nimie píše:
Jinak nejvíc letí Elsa :pankac: :mrgreen: pokud ráda čte, tak buď nějaký dívčí román (něco jako Černý krasavec nebo třeba knížky od Jacqueline Wilsonová), hodně záleží co čte no, ale tímhle si myslím, že nic nezkazíš :)

Jen nevím, zda Elsa není pro 10 - 12 slečnu už KO :think:

Knížka je super, ale zase nevím, jak bych vybírala, aby to neměla. Zeptala bych se kamarádky, zda tu knížku nemá či nějaký „super“ tip pro ni. Také jsem to tak udělala pro kamarádčina syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 13:09

Ty jo, to je věcí, díky všem za inspiraci, co mám v knihkupectví hledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 13:10

@elen-ka jj, vypadá to, že se budu muset ještě zeptat, abych nepřivezla něco, co už má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.7.16 13:11
@Nimie píše:
Stejný princip jako virtuální realita Ingres, akorát tady je to přizpůsobené pro Pokémony. Vývojář stejný, akorát spolupracuje s Nintendem, který se prostřednictvím nich vrací na trh, jelikož jak se zdá, klasika nikdy nezestárne a nostalgie je dost velký motivátor :) jestli znáš kešky, tak tohle má velmi podobný základní princip, jen jiná tématika a s rozšířenými možnostmi.

Neznám ani ingres ani kesky :oops: a to nejsem si myslím stará, ale zatím jsem se o takové věci nezajímala, nebyl důvod.
Nintendo máme na cvičení doma. Ale tak nejak se obávám, ze holka 8r. jak zacne chodi teď na ten tábor se starsima kockama dojde i na Pokémony.
Už ze školy od nich v první třídě chytla to je hustý a podobne pubertalni vyzary, usklebky. Takže už se těším.

@LLLL pravda nějakou tu knížku pro slečny ta je dobrá :palec: Mozná nějakou bižuterii k tomu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí