Co teď letí u holek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
19.7.16 13:59
@Nimie píše:
Jinak nejvíc letí Elsa :pankac: :mrgreen: pokud ráda čte, tak buď nějaký dívčí román (něco jako Černý krasavec nebo třeba knížky od Jacqueline Wilsonová), hodně záleží co čte no, ale tímhle si myslím, že nic nezkazíš :)

Fakt i u těch starších? 8o Elsa frčí, co já vím, hlavně u tří až pětiletých. Ale díky bohu za ty dary, díky Else vzala dcera na milost modrou barvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24444
19.7.16 14:07
@protection píše:
Pokud ráda čte, koupila bych nějaký dívčí román, tím nic nezkazíš :-)

Já vždycky doporučuji tuhle knížku, pro holky - děti je super chytlavá - je o dvou zhruba 12 tiletých dívkách, které zjistí, že jsou čarodějky. Je několik pokračování, vždy v jiném duchu :-)

http://www.databazeknih.cz/…-zabiti-3946

tak já snad si to půjdu koupit pro sebe :mrgreen:. vypadá to dobře na prázdninové čtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.7.16 14:20
@Gina108 píše:
Fakt i u těch starších? 8o Elsa frčí, co já vím, hlavně u tří až pětiletých. Ale díky bohu za ty dary, díky Else vzala dcera na milost modrou barvu :lol:

Kamarádky dcerky jsou z ní úplně unešené a je jim 9 a 11, ale je pravda, že z Elsy jsou unešené snad všechny holky, protože 5 letá neteř o ní básní každý den a samotný animák mnohé mé vrstevnice viděly snad 10× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.7.16 14:21
@elen-ka píše:
tak já snad si to půjdu koupit pro sebe :mrgreen:. vypadá to dobře na prázdninové čtení
:pankac: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.7.16 14:25

@LLLL ještě mi tak došlo, jestli seženeš, můžeš zkusit řadu Enid Blyton - Tajemství. V těch knížkách si listuju občas do dneška :mrgreen: koneckonců ona snad všechny knihy má geniální, ale to Tajemství mi přišlo asi nejlepší. https://cs.wikipedia.org/…ytonov%C3%A1 je to ta řada dole, jak tam je Tajemství spálené chaty, Tajemství ztracené kočky a ták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.7.16 14:33
@Nimie píše:
Kamarádky dcerky jsou z ní úplně unešené a je jim 9 a 11, ale je pravda, že z Elsy jsou unešené snad všechny holky, protože 5 letá neteř o ní básní každý den a samotný animák mnohé mé vrstevnice viděly snad 10× :mrgreen:

Mno, já to taky viděla víc než 10× :pocitac: :zed: :mrgreen: Ale zas jsou teda horší animáky, nejvíc mě s.rala Mašinka Tomáš a prase Peppa :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.7.16 14:42
@Gina108 píše:
Mno, já to taky viděla víc než 10× :pocitac: :zed: :mrgreen: Ale zas jsou teda horší animáky, nejvíc mě s.rala Mašinka Tomáš a prase Peppa :roll: :mrgreen:

A dobrovolně? :P

Ježiš, prase Peppu nemůžu ani vidět :pocitac: :pocitac: a ještě prasátko Piggy z rádia mi leze krkem. To Ledové království se mi líbilo, zas je pravda, že narozdíl od těch nesmyslů (jako třeba ta zmíněná Peppa) je to po delší době relativně kvalitní a dobře udělaný animák (teď se těším na ten film s mazlíčkama). Ale my nemáme klasickou televizi, máme balík vybraných filmů a seriálů pro všechny věkové kategorie a pouštíme to z toho, protože to se jinak nedá :zed: takže vždycky všechna děcka na návštěvě naučíme na nějakou skvělou věc jako původní Želvy Ninja, Scooby Doo, Tom & Jerry, origo starší Disneyovky a ták :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 17:58

U nás díkybohu jedeme taky klasiku, nejvic krakonos a ruzne čertovské pohádky, čtyřlístek, pejsek a kočička, pěkné české večerníčky. I když úletům, jako je prase Pepa se nevyhneme, ale to ho fakt zaujme jen na chvíli, když na to zabloudí přes videa na youtube. Želvy Ninja se mu taky líbí a tuhle viděl Krotitele duchu a povidal, jak to chce zase videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
19.7.16 18:07

A co nějaký celodenní poukaz třeba do aquacentra nebo nějakého zábavního parku nebo ji tam jako dárek vzala s sebou? To by si asi užila víc, než hračku, která omrzí. Nebo nějakou sportovní potřebu? Co se poradit s jejími rodiči? Ti budou asi víc v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
19.7.16 19:59
@destin píše:
A co nějaký celodenní poukaz třeba do aquacentra nebo nějakého zábavního parku nebo ji tam jako dárek vzala s sebou? To by si asi užila víc, než hračku, která omrzí. Nebo nějakou sportovní potřebu? Co se poradit s jejími rodiči? Ti budou asi víc v obraze.

to jsou super darky, ale ja to mam jen jako takovou „pozornost“, abychom neprijeli na návštěvu s prázdnou. Ony našim dětem koupí třeba oblečení (což u malých jde) a k tomu nejakou dobrotu, ovoce, nebo malou hračku, takže vždy hledám něco podobného, ale odpovídajícího jejímu věku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.7.16 21:02

Letí různé tvoření, nejvíc asi kreativní sady od Djeca https://www.chytraopicka.cz/…h-engine.htm?…, super dárek pro holky Jsou o něco dražší, ale opravdu luxusní. Super je pískování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí