Vyrážka u syna?

Anonymní
9.12.10 21:35

co to je??

dnes večer sem syna převlékala do pyžámka a s hrůzou sem objevila na jeho těle vyrážku 8-o má to na bříšku,zádech a něco i u kotníku..já jako laik bych to pojmenovala jako po nějakém kousnutí nebo co..normálně to vypadá jako kousnutí od komára ale to je nesmysl.je to červené,jako pupínek ale větší..syna to nesvědí a teplotu taky nemá.co to může být? 8-o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.12.10 21:36

přidala sem fotku ale je to bohužel rozmazané.. :-x

• Citovat
  • Upravit
5370
9.12.10 21:38

Sice fotka je rozmazaná,ale vypadá to jak děskej ekzém-dcera ho má taky ta mladší,měla ho i starší,ale do 3let jí to zmizlo,měla ho většinou jen v zimě a ted sofince se to taky objevilo,měla ho už kolem března a ted je tu to zase.my chodíme na kožní když se to vyskytne a dám nám mastčku a během pár dní je to pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.12.10 21:44

Měli jsme něco podobného. Teda z fotek se to dost špatně srovnává. U nás to byla nějaká alergie. Nezjistili jsme na co. Zmizelo to po pravidelném podávání Fenistilových kapek.
Popis teda naprosto sedí. Nejdřív se udělal jeden pupínek, za 10 minut už jich měla 20 kousek od sebe a za dalších pár minut to měla na spoustě míst. V loketních jamkách, na rukou, obličeji, na zádech, na stehnech, u kotníků.. Objevovalo se to vždy jen večer nebo když se víc zpotila, např. když brečela. Kožařka říkala, že při tělesné námaze nebo únavě se vyplavuje víc kortikoidů, proto se to objevovalo jen tehdy.
Ale jak říkám, nevíme na co to vlastně je alergická. Něco přes týden jsem jí dávala 3× denně Fenistil a už se to pak neobjevilo. Naposledy v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.12.10 21:48

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.10 21:52
PetiteFillette píše:
Měli jsme něco podobného. Teda z fotek se to dost špatně srovnává. U nás to byla nějaká alergie. Nezjistili jsme na co. Zmizelo to po pravidelném podávání Fenistilových kapek.
Popis teda naprosto sedí. Nejdřív se udělal jeden pupínek, za 10 minut už jich měla 20 kousek od sebe a za dalších pár minut to měla na spoustě míst. V loketních jamkách, na rukou, obličeji, na zádech, na stehnech, u kotníků.. Objevovalo se to vždy jen večer nebo když se víc zpotila, např. když brečela. Kožařka říkala, že při tělesné námaze nebo únavě se vyplavuje víc kortikoidů, proto se to objevovalo jen tehdy.
Ale jak říkám, nevíme na co to vlastně je alergická. Něco přes týden jsem jí dávala 3× denně Fenistil a už se to pak neobjevilo. Naposledy v září.

a taky jí to nesvědilo a teplotu neměla?? :think: vypadá to že se zítra vypravíme k dr.odpoledne ještě nic neměl,a večer objevím toto 8-o

• Citovat
  • Upravit
13943
9.12.10 21:58

Teplotu neměla, jen ty postižené místa byly horké. Ale svědilo ji to strašně moc. I ji to budilo v noci. I když to mohlo být psychosomatické. Vždycky chtěla namazat každý pupínek od komára a byla tak přesvědčená o účinku masti, že jsem jí to pak mazala třeba i indulonou místo fenistilu (mám na mysli normální komáří štípance). Po pár dnech už chtěla mazat preventivně. Takže nemůžu říct, jestli ji to svědilo doopravdy.
Doporučuju vzít s sebou k mudr fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
9.12.10 22:20

Nezměnila si třeba přášek na praní nebo aviváž?Nejedl třeba citrusy víc než měl?Radši bych zašla k té doktorce.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.12.10 06:52

Je to teda spis takovej impressionismus, ale taky bych tipla ekzém. snad prechodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
2.4.12 16:05

Krásný den mám velkou prosbičku,už pátý den máme toto na uchu,je to vždy červená skvrnka s 3 a více miniaturními bílo-žlutými tečkami,malého to strašně svrbí,nemáte někdo prosím zkušennost?Má to je po obvodu ucha,jinak nike…
Děkuji strašně moc za jakou koliv odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+