Mrkání - 22 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
8.12.10 17:50

Mrkání - 22 měsíců

Zdravím všechny a prosím o váš názor. Samík začal ze dne na den dost často pomrkávat. Není to takové klasické mrkání jako tiky, spíše mrká tak, že očičkami jakoby mžourá a pak je úplně zavře. Dělá to hlavně u televize, prostě když se na něco zadívá. Dva dny před tím, než jsem si toho všimla, dostal rýmu. Myslíte, že to může být tím? Dříve to nikdy nedělal. Mám docela obavy, protože mám jedno oko tupozraké, tak jen doufám, že to malý nemá po mně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3389
8.12.10 18:52

jestli to nebude tou rýmou…třeba ho očička pálí..já měla nedávno taky rýmu a byla nemocná a pěkně mě bolely oči..ma je ty očka zarudlé??já je měla zarudle okolo jak linky… :lol: vypadal jsem celkem legračně..jinak ani na televizi jsem se nemohla koukat aniž bych furt nemžourala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.12.10 18:59

no, nepřijde mi, že by je měl zarudlé :think:
zítra zkusím brnknout své očařce, ale pochybuji, že nás objedná ještě do vánoc, ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
8.12.10 19:18

a nestěžuje si že by ho třeba pálily a nebo bolely??ach jooo bobeek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
8.12.10 20:37

Tak my to měli taky asi v 9 měsících pak ve dvou letech a před pár týdny, když se na něco zadívál, nebo když byl unavený, nebo když se na něco víc soustředil tak mrkal většinou jedním okem a po pár dnech to vždy ustalo.Tak snad to u Vás taky nebude nic vážného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.12.10 21:18

Ahoj tak,já mám taky zkušennost s mrkáním u dcery,ale u nás teda to jako tik vypadalo,a dělala to docela hodně vypadalo to hrozně,dr říkala hlavně na to neupozornovat ale párkrát jsem se jí ptala jestli jí nepálí oči nebo tak ale nic.stalo se to dvakrát po nějaké době to odeznělo,pak zase začala třepat hlavou to bylo hrozné vypadala jako by měla nějaké postižení,opět to nějak samo přešlo-prý je to nevyzrálost nervového systému a náchylnost ve stresových situací k takovýmto projevům.nebo si to dítě samo vsugeruje a pak to to pořád dělá,nevím ale mám z toho strach kdyby se to zase objevilo.ale je fakt že dcera je dost aktivní a mozek jí snad pracuje na 200procent :-D :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.12.10 15:27

Ahoj holky, tak mi to nedalo a ráno jsem šla s malým k naší očařce, která nás kupodivu vzala. Prý má očička v pohodě a bude to nejspíš tou rýmou. No a pokud by to nezmizlo do týdne, tak mám jít s malým k dětské dr a ta už to mrkání bude řešit jako tik. Tak jen doufám, že za to může ta blbá rýma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí