Jaký inhalátor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
7.12.10 11:05

Jaký inhalátor?

Ahojte ,

můžeze mě prosím někdo doporučit jaký domácí inhalátor je dobrý? Jedná se mi hlavně o inhalaci vintcentky při chronickém zánětu hrtanu.

Díky moc za radu

papa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65265
7.12.10 12:05

Ahoj…
my máme doma něco podobného
http://www.zdravotnipotreby.cz/…lator-ih-20/
ale asi o dost starší…měl ho můj táta a dal nám ho pro malého.
On trpí na laryngitidy,takže inhaluje pak doma právě Vincentku a nebo Mucosolvan roztok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
15.12.14 07:29

Maminky, jaký by jste mi doporučili inhalátor, při dospělého a dítě? Jsem se synem skoro půl roku nemocní s celého roku. Dívala jsem se a ceny jsou okolo 1500,–. Jaké máte zkušenosti s kompresorovím a nebo radši ultrazvukový? Co všechno jde inhalovat?

• Citovat
  • Upravit
56275
15.12.14 08:17

Mame kompresorovy omron a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
15.12.14 08:51

Taky omron
A inhaluje vincentku, nucosolvan nebo ventolin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.12.14 09:05

Už se na něj těším :dance: jestli to u nás taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
15.12.14 09:07

U nás teda pomáhá dost–naštěstí…
bez něj už si to nedovedu představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
15.12.14 09:25

My jsme dostali předčasně k Ježíškovi od fi San-Up inhalátor Coco Neb, vypadá jako hlava krokodýla, je určen pro děti i dospělé a zatím také spokojenost, ale máme ho chviličku, tak nemohu zcela objektivně hodnotit.Je kompresorový, ale hluk snesitelný, i televizi (zesílený zvuk) přes něj slyším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
15.12.14 10:09

Maminky dekuji, asi pujdeme do toho omronu, uz jsem se na nej divala. My si taky udelame jeziska driv penize jsme uz od nej dostali tak to koupim rovnou protoze jsme zase nemocni :-(

• Citovat
  • Upravit
2373
26.9.17 10:42

Chtěla bych koupil inhalátor, hlavně pro dceru. Ale pořád se nemůžu rozhodnout jaký. Kompresorový nebo ultrazvukový?
Je ten kompresorový moc hlučný, dá se při něm dívat na telku. Jaké máte prosím zkušenosti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.9.17 10:49

@jary1 máme kompresorový, na výběr jsme neměli, schválila nám ho pojišťovna. Dělá to opravdu kravál, na telku se přitom dívat nedá. Děti dostávají sluchátka na uši a koukají na pohádky na youtube, jinak by mi u toho nevydrželi. Nicméně je to držák. Ty ultrazvukové prý mohou být více poruchové. Kdyby se tento rozbil, asi bych si pořídila ultrazvukový. Kdo ví. Možná že už ho v tu dobu nebudeme potřebovat vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
26.9.17 11:49

Mame kompresorovy Omron a jsme spokojeni. Nemam ale moznost srovnani. Kraval to teda dela! Ale kdyz s3 da telka nahlas, prerve to. Nekdy u toho i kricim pohadku :lol: :lol: Pomaha cele rodine.Kluk skolkovy dycha 2× denne preventivne.My pri prvnich naznacich infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí