Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, nemate nekdo zkusenost co to muze byt? Mala to majen na brisku. Vim, ze tady mi nikdo nerekne co to presne je, ale nevim, jestli mame jit na pohotovost, nebo ne, zitra odjizdime pryc. Novy druh jidla nemela a prasek mam taky stejny.
Já myslím, že to potničky budou, malá je má taky, hlvně taky naq bříšku a pod krčkem ![]()
Taky to máme + i na obličeji a hlavičce… podle mudr. to jsou potničky.
Taky bych rekla potnicky, maly je ma na zadech nebo na brisku, podle toho jak zrovna spi.
Taky myslím žěe jsou to potničky. Malá je má za ouškem a vypadá to stejně ![]()
Dcera měla nedávno něco podobného a byla to alergie.. Na co jsme nezjistili, jelikož také neměla nic nového, ale zabraly nám kapky fenistil..Od té doby se nic neobjevilo..:-)..Ale samozřejmě to můžou být i potničky..Těžko říct.. ![]()
Jo potničky. Naše děcka je teď taky mají, starší mažu po koupání krémem po opalování a malému olejíček nebo krém nějaký a vždycky to zmizí.
Nám pomohl jen Nivea Nutri sensitive SOS Krém
je skvělej nedám na něj dopustit
hlavně působí téměř okamžitě ![]()
No, malé se před 14 dni udělalo něco podobného, tak už jsem to nevydržela, šla k mudře a ona říkala že to má ze sluníčka, nicméně se to teda rozšířilo po celém tělíčku najednou měla teploty skoro 40, za dva dny přešli a fleky ztmavli a už to vypadá vážně hrozně ![]()
@Ballnejka a ty kapky se prodávají volně a nebo na předpis?