Intimní problém – hemeroidy, nebo něco jiného?

Anonymní
19.7.20 15:30

Co to je?Intim.problem dole

Ahoj.
Udelal se mi jiz podruhe behem 3 tydnu vnejsi hemeroid-takovy ten trombozovany.Mela jsem den pred nejake delsi sezeni na wc atd.No a cetla jsem si, ze se delaji soubezne s vnitrnima vetsinou.Tak jsem si tam proste sahla v poloze na kolenou s. rukama pred sebou..No ale na hemeroidy mi to neprijde, ale mam tam takove jak. vyrustky v konecniku-drobne jak snad spendl.hlavicka.Je to tak pul clanku az jeden clanek prostrednika od anal.vchodu.Ted se uplne desim, co to je.Je tam toho dost..treba 10 nevim..Citim to ale jen v teto poloze, jine ne.Mam priserny strach, ale treba to je neco, co tam.ma byt, do zadkusi normalne nesaham. K dr se mi teda vubec nechce.Jine problemy nemivam.Ziji a jim celkem zdrave. Rodinna anamneza jen hemeroidy.Je mi 37.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
19.7.20 16:04

To je zvrásnělá kůže kolem konečníku, máme to všichni a kdyby sis tam sahala, což je úplně normální, tak to víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77023
19.7.20 16:16

Můžou to být kondylomata, pokud to na hemeroidy nevypadá
v místním umrtvení na chirurgii to nějak odstraní, nebolí to, jen je to trapné
k doktorovi běž, oni jsou zvyklí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.7.20 17:51

Bež k lékaři a začni to řešit. A nebo trp, no.

najdi si proktologii, kde mají laser a prostě se tam objednej.

Do to doby se maž nějakou mastí na hemeroidy a aplikuj ji i dovnitř, úzkostlivě zachovávej čistotu (ideální by byl bidet) a užívej velké dávky detralexu/diosiminu s hesperidinem. Množství kolik a jak najdeš v příbalovém letáku.

Ale zákroku se nevyhneš, fakt se ti dost uleví.

No a pro to, aby se ti po zákroku netvořily další, tak potřebuješ dostatek pohybu - navykni si po hodině sezení si udělat 5 minut procházky a třeba 10 dřepů - to můžeš i na záchodě a přidat pohyb ve volném čase a samozřejmě proměnit jiídelníček tak, aby si jedla alepsoň 20, lépe 30 g vlákniny denně a k otmu dostatek tekutin a zdravých tuků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 18:54

Ahoj holky.. Mám takový problém :oops:.. asi před týdnem se mi z ničeho nic udělala na konečníku velká boule a Kdyz píšu velká tak myslím velká asi jako hrozen.. nikdy se mi to pred tim nestalo ak vůbec nevím co to je. Vyhledala jsem si hemeroidy, ale tam píšou, že ty nebolí ( pokud se nejde na wc). Mě to bolí teda v kuse a pořád, aniž bych na to sahala. Už asi 5 dní mazu faktu, používám cipky a jim prášky hemostop. Přijde mi že se to trošku zmenšilo, Ale nijak razantně. :think:.. špatně se mi chodí, sedí.. No všechno. Do toho mě trápí permanentní prujem, kdy běžím tak 5× denně, už asi 3 týdny. Možná to s tím souvisí nevím. K doktorce se mi moc nechce, ani nevím zda k obvodni nebo na proktologii.. :roll: bojím se, že jakmile mi na to sáhne tak se tam podelam :nevim: :oops: :lol:. Zároveň se bojím že je to neco vážného. Nesetkala jste se s tím některa? Navíc kdyby to byly hemeroidy bylo by jich víc než jedna boule ne? :think: Sem z toho docela zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
15431
13.12.20 19:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky.. Mám takový problém :oops:.. asi před týdnem se mi z ničeho nic udělala na konečníku velká boule a Kdyz píšu velká tak myslím velká asi jako hrozen.. nikdy se mi to pred tim nestalo ak vůbec nevím co to je. Vyhledala jsem si hemeroidy, ale tam píšou, že ty nebolí ( pokud se nejde na wc). Mě to bolí teda v kuse a pořád, aniž bych na to sahala. Už asi 5 dní mazu faktu, používám cipky a jim prášky hemostop. Přijde mi že se to trošku zmenšilo, Ale nijak razantně. :think:.. špatně se mi chodí, sedí.. No všechno. Do toho mě trápí permanentní prujem, kdy běžím tak 5× denně, už asi 3 týdny. Možná to s tím souvisí nevím. K doktorce se mi moc nechce, ani nevím zda k obvodni nebo na proktologii.. :roll: bojím se, že jakmile mi na to sáhne tak se tam podelam :nevim: :oops: :lol:. Zároveň se bojím že je to neco vážného. Nesetkala jste se s tím některa? Navíc kdyby to byly hemeroidy bylo by jich víc než jedna boule ne? :think: Sem z toho docela zoufalá.

V hemoroidu se může udělat trombóza a pak bolí pořád. Navíc ten průjem to jen zhoršuje. Ale já osobně bych spíš řešila ten 3 týdny trvající průjem, to už mi moc normální nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77023
13.12.20 21:31

Slunečnice - zajdi na tu proktologii, asi ti opravdu hemoroid trombotizoval - je tam sražená krev, lékař to maličkým rychlým řezem uvolní a hned se ti uleví, nijak to nebolí a pak budeš litovat, že jsi tam nešla už dřív :)
a 3 týdny průjem fakt není normální, zkus užívat Hylac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast