Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, věřim, že máte větší zkušenosti, proto vás prosím o radu, cca poslední týden mi buší srdce, ale je to něco neuvěřitelnýho, co se mi s nim děje, taky se mi začaly zvětšovat dvorce kolem prsou. Tak bych se chtěla zeptat, jestli je tu některá z vás, která měla na začátku těhotenství podobné potíže, i když je to tak 3 týdny, co to příteli ujelo, ale jistota je jistta, sice jdu na gynekologii za necelé 3 týdny, ale raději se zeptám. Díky moc a všem maminkám, i těm nastávajícím přeju hodně štěstí a hlavně zdraví
Ahojky, jestli je to tri tydny a nemelas ocekavanou menstruaci, tak navrhuju zkusit test.. hned budes vedet na cem jsi…
Mata
Ja teda musim rict, ze mam taky buseni srdce…docela neprijemny to je, hlavne kdyz jsem v klidu…ale netusim, jestli je to tehotensky priznak…jo a pak mam taky prisernou pachut v puse…hnus…
zkus test… ![]()
Ahoj ja mela v prvnim trimestru sileny buseni srdce!Kolikrat mi preskocilo,ze jsem se nadechnout nemohla.Ke konci tehu to vymizelo.Udelej si test.PetrA
Taky jsem to měla, asi je to tím že si tělo zvyká a za chvílu bude srdce, plíce, krevní oběh a vlastně celé tělo pracovat za dva.
Přešlo to, ale vrátilo se mi to posledních 14 dnů těhu a měla jsem k tomu vysoký tlak a musela jsem zůstat v nemocnici až do porodu, ale nevím jestli je to ono. Dost mě i bolela hlava a měla jsem tlak v očích a měla jsem mžitky před očima.
no je to přeci jen tři týdny a začal mi menses, ale jen takové špinění, 17.10. jdu k doktoru a jestli mi řekne, že je miminko na cestě, tak to bude krásnej dáreček k narozkám
a díky holky
Prosím poraďte mi co by to mohlo být… toto ma manžel na noze.
@Anonymní píše:
Prosím poraďte mi co by to mohlo být… toto ma manžel na noze.
chybí obrázek…