Tehu a nemoc

151
1.10.07 10:40

Tehu a nemoc

Holky byly jste nektera na zacatku tehu nemocna?Mam sice jenom rymu ale ponevadz uz jsem o jedno mimi prisla tak mam dost strach aby to miminku neuskodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19296
1.10.07 11:07

Ahoj.
Já měla u obou předchozích těhu zánět průdušek někdy na začátku a na konci „jen“ virózu. Tentokrát jsem měla někdy ve 3.(?) měsíci taky virózu.Trvala měsíc. Já si myslím,že miminko by měla ohrozit snad jen chřipka a vysoké teploty.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
1.10.07 11:40

Já měla asi v 16. týdnu dost ošklivý zánět průušek a dokonce jsme brala penicilin, ten se při těhu může a v pohodě.
Jak už bylo řečeno, vadily by hodně vysoké horečky, ale běžné nachlazení nijak nebezpečné není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
1.10.07 11:47

Já marodila 14 dní s rýmou a kašlem. Nic mi na to doktorka pochopitelně nemohla dát, takže jsem pila čaje a v lékárně jsem si koupila takový cucavý tablety..nevzpomenu si na název..ale můžou je těhule. Tak ať jsi brzy zdravá, je to pech být v těhotenství nemocná :roll: Miminku tvoje nemoc neuškodí, zvlášť né nachlazení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.10.07 13:49

holky diky moc.....dost jsem se uklidnila..V lekarne jsem si koupila lipovy caj a do nosu Vincentku-to se prej muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
1.10.07 15:30

Amynko: myslím, že ty teblatky jsou IMUDON :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.10.07 16:12

jee imudon mam doma a ty sjou fakt super ale to nejde koupit v lekarne bez receptu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí