Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky byly jste nektera na zacatku tehu nemocna?Mam sice jenom rymu ale ponevadz uz jsem o jedno mimi prisla tak mam dost strach aby to miminku neuskodilo.
Ahoj.
Já měla u obou předchozích těhu zánět průdušek někdy na začátku a na konci „jen“ virózu. Tentokrát jsem měla někdy ve 3.(?) měsíci taky virózu.Trvala měsíc. Já si myslím,že miminko by měla ohrozit snad jen chřipka a vysoké teploty.
Pa pa J.
Já měla asi v 16. týdnu dost ošklivý zánět průušek a dokonce jsme brala penicilin, ten se při těhu může a v pohodě.
Jak už bylo řečeno, vadily by hodně vysoké horečky, ale běžné nachlazení nijak nebezpečné není…
Já marodila 14 dní s rýmou a kašlem. Nic mi na to doktorka pochopitelně nemohla dát, takže jsem pila čaje a v lékárně jsem si koupila takový cucavý tablety..nevzpomenu si na název..ale můžou je těhule. Tak ať jsi brzy zdravá, je to pech být v těhotenství nemocná
Miminku tvoje nemoc neuškodí, zvlášť né nachlazení ![]()
holky diky moc.....dost jsem se uklidnila..V lekarne jsem si koupila lipovy caj a do nosu Vincentku-to se prej muze.
jee imudon mam doma a ty sjou fakt super ale to nejde koupit v lekarne bez receptu ![]()