Tehu a vytok jako pri ms

151
24.9.07 14:02

Tehu a vytok jako pri ms

Ahoj holky

mam takovy dotaz.Jsem teprve kratce tehu a ted v patek bych mela dostat ms(kterou zrejme dle testu nedostanu),ale i tak mam takovy nahnedly vytok jako bych to mela dostat.Sice uz jsem jednou tehu byla ale ten vytok si nepamatuji.
Jinak ten vytok nemam stale.
Mate nektera z vas stejnou zkusenost?

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
24.9.07 14:12

Obecne se rika, ze zpocatku tehu muzes v dobe menstruace slabe spinit.
Ja jsem zacala dokonce v 7 tt krvacet a to docela silne - tkaze jsem myslel,a ze jsme potratila - nakonec me nazel presvedcil, ze jedeme do nemocnice a tam mi rekli, ze je to jen hematom - dostala jsem nejake leky a do dvou dnu to bylo v pohode. Ale cele prvni tri mesice se mi obcas hnedavy vytok obejevoval.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.9.07 14:19

Ahoj Jenifer, některé moje těhu kamarádky dostaly v den očekávané ms místo ms kvasinky. Někdo dostane jakoby slabší ms, což může být zrovna tvůj nahnědlý výtok. Jestli máš na testíku //, tak to je rozhodující! Pokud je to výtok , tak bys sis měla zajít k dr, ať ti na:,–(í nějakou léčbu. Jinak k // moc gratuluju!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.07 14:23

Marto dekuji.
Ja si pamatuji ze jsem pri prvnim tehu mela vytok ale jakoby kvasinkovy vytok coz mi dr rekl ze je to naprosto v poradku pokud me to nesvedi nebo nepali.
Ale tmavy jsem nemela proto mam trosku obavy ale k dr se mi jeste zatim litat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.9.07 15:10

Jennifer, zkus si za pár dní udělat znovu testík, jestli ti čárky sílí. Pak to bude určitě v pohodě. Já jsem začla slabě krvácet a čárky pak za pár dní byly stejně vidět ne-li možná méně a těhulkování bylo konec. V krvi se mi pak potvrdilo poklec hCG. Držím ti palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.07 15:15

ja uz si delam testiky asi tyden a carky sili a sili.
Mrzi me ze ti to nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.9.07 15:50

ahoj Jenn!
Když jsem byla těhu, tak někdy kolem 4 - 5 TT jsem začla nejprve slabě špinit a pak i trochu krvácet. Jeli jsme k dr. (do nemocnice, neb byl víkend), kde mě dr. uklidnil, že je to normální, že na začátku těhu se to může stát, jak se tam mimi „zabydluje“, ale hlavně je to tím, jak se roztahuje děloha! Doporučil ¨zvolnit (tím nemyslím lehnout do postele :wink: )
Uvidíš, bude to v pohodě!
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.07 15:58

Korsinko

dekuji moc za odpoved.Jinak co myslel dr tim ze mas zvolnit? :wink: Nebo se ani nemam radeji ptat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.9.07 16:03
Jennifer píše:
Korsinkodekuji moc za odpoved.Jinak co myslel dr tim ze mas zvolnit? :wink: Nebo se ani nemam radeji ptat? :wink:

Docelas mě pobavila… :)
Zkrátka zvolnit ve všem, ale rozhodně nemyslel brát těhu jako nemoc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.9.07 16:37

Ahoj.
Já jsem nic takového neměla.Ale myslím si,že pokud je to jen výtok,tak by to nemělo být nic zlého.Kamarádka měla do 3.měsíce menstruaci.Otěhotněla neplánovaně (hodně mladá).K doktorovi šla,že je jí pořád špatně.A byla ve třetím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
24.9.07 21:15

Ahoj Jennifer,

Ja jsem ze zacatku taky mela docela silny hnedy vytok a nekdy slabe spineni. Sla jsem s tim k doktorovi a ten mne ujistoval ze je to pry normalni ze se nemam ceho obavat. Ja jsem ho ale udrndala aby mne poslal na predcasny ultrazvuk protoze u nas v Anglii se chodi po prve na ultrazvuk az ve 12tt tak mne tedy poslal a podle ultrazvuku bylo vsechno v poradku.
Neboj se hnedy vytok by nemel byt nic spatneho ale pokud by jsi zacala slabe krvacet tak si dojdi radsi hned k doktorovi a at te posle na ultrazvuk. Je lepsi se nechat vysetrit nez se strachovat a nervovat.
Neboj urcite to bude v poradku.
Drzim palecky a uzivej si tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.9.07 07:24

Re: Tehu a vytok jako pri ms

Jennifer píše:
Ahoj holky

mam takovy dotaz.Jsem teprve kratce tehu a ted v patek bych mela dostat ms(kterou zrejme dle testu nedostanu),ale i tak mam takovy nahnedly vytok jako bych to mela dostat.Sice uz jsem jednou tehu byla ale ten vytok si nepamatuji.
Jinak ten vytok nemam stale.
Mate nektera z vas stejnou zkusenost?

Diky

Ahojky Jenn, koukám, že jsme na tom stejně, gratluju ti k //, jo a taky děkuju že jsi se zeptala (založila tuto diskuzi). Já jaksi neměla odvahu. Jsem teď 3 dny ráno „trpěla“, přesně jak píšeš nahnědlý výtok, ale já to mám jen ráno .. dneska už ne ;)

Po přečtení této diskuze jsem se trochu uklidnila.
Ve čtvrtek bych chtěla jít k Dr. ať mám nějaký už info … jsem netrpělivá ;)

Zatím se měj a opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.9.07 09:57

Holky diky za info a odpovedi..

No ja to teda jeste nejak nehrotim a k dr jeste jit nechci,pamatuji si ze pri prvnim tehu jsem sla az tyden po vynechani ms protoze kdyz jsem tam sle o neco driv tak dr stejne jeste nic na utz nevidel(bylo to moc brzo).Takze to vidim az na pristi pondeli,to by bylo od prvniho dne posledni ms 5 tydnu.

Evviku tebe jsem videla v podzimnich snazilkach a taky ti gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.9.07 15:40

Ahoj Jennifer,

tak já jsem na tom podobně. Minulý týden v pondělí jsem byla prvně u doktorky, to jsem byla v 7 týdnu. Dr. mi řekla, že je vše v pořádku, že se těhu vyvýjí dobře. Ale nedělala mi UTZ. V noci z úterka na středu jsem začala slabě krvácet. Fakt slabounce, světlá krev, ale tak málo, že mi to ani neušpinilo vložku. Jenom na WC papíru jsem to trochu měla.

Čekám druhé mimi, teda vlastně 3. O první jsem přišla (zamlklý potrat), druhé je holčička 20 měsíců a teď jsem myslela, že je to zas potrat. Ono to vyděsí, hlavně když má člověk už nějakou tu špatnou zkušenost. Tak jsem hned letěla ve středu znova k Dr., udělala mi UTZ, viděla mimi a už bilo i srdíčko a všechno bylo v pořádku. Jen říkala, že mám hodně překrvený čípek a na něm nějakou drobnou cévku, která praská. Tak už si z toho moc hlavu nedělám. Stalo se mi to znovu v pátek, pak zas nic a na dnešek zas. Ale vždycky v noci. To je divný, v noci, když člověk nic nedělá.....ale Dr. říkala, že to může být třeba i jenom když se nějak pohnu, nebo něco zvednu nebo zatlačim…tak nevím.

Mamka říkala, že její kolegyně v práci když byla těhotná, tak krvácela celý těhu z překrveného čípku, nosila vložky a normálně mimi donosila a bylo v pořádku. Tak si říkám, že dokud nezačnu hodně krvácet a nezačne mi být třeba nějak divně špatně nebo mě nezačne hodně bolet břicho, tak to nechám být, snad to bude v pořádku.

A jsem ráda, že jsi tuhle diskuzi založila, protože jsem se k tomu taky chystala a neměla jsem odvahu. :)

Tak neplaš, myslím, že to může být opravdu jenom protože jsi v termínu MS. Nebo třeba i ten čípek…
Každopádně ti držím palečky a dej vědět jak mimi roste a jak se cítíš.

Zdraví Agatha + Agátka 20m + mimi 8+0tt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
27.9.07 08:34

Ahoj Agatho

tak nejdriv gratuluji k miminku ktere nosis a at jen sili a hezky roste.
ja uz se tak moc tesim az pujdu na utz a uvidim srdicko.Minule jsem to taky videla a pak..buch a nic :cry:
A je jasne ze kazda zena ktera ma spatne zkusenosti se boji vice nez ta ktera to nezazila.
Ja ted ten vytok nemam a k dr moc chodit nechci,je to stejne jeste moc brzo a nic by tam nevidel.Chci pockat az do druhe nedostavene ms a pak uvidim.
A ty dej taky vedet jak mimisek roste.
Pokud budes v nejake mesicove diskuzi tak dej vedet a ja te tam dojdu obcas zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí