Hematom v děloze

31
24.9.07 22:26

Hematom v děloze

ahoj,
jsem v 5 tt, a dnes sem byla na ultrazvuku, dr mě prohlížela a najednou povída že tam sou možná dva plody, ale pak že to bude asi hematom, je to o dost menší než plod, nějak to neřešila prý jedno tam je určitě, příští týden mám přijít na kontrolu, mám z toho docela strach a tak sem se chtěla zeptat jestli někdo s tím nemáte zkušenosti, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
24.9.07 22:33

Ahoj při druhém tehu jsem taky měla hematom,přišlo se na to ,protože jsem asi v desátem týdnu začala špinit,ale sám se vstřebal bez problémů brala jsem askorutin
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
25.9.07 08:12

Ahoj,
ja jsem zacala v 7tt krvacet a tak jsem jela do nemocnice a tam mi rekli, ze tam mam hematom - tak jsem dostala Ascorutin a jeste nejake prasky. No a hematom se za nejakou dobu sam vstrebal. No a ted jiz mam rocniho chlapecka.
Takze neboj to bude v poradku.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
25.9.07 10:14

Ahojky, taky jsem mela hematon, dokonce tak velky, jako jedno z dvojcat, takze ho pry primo ohrozoval… Dr. predpokladal, ze se udrzi jen jedno, dlouho jsem hodne spinila i krvacela… No a ted tu kolem me behaji skoro trileti raubiri a becko, ktere bylo ohrozene hematonem, ma pres 16 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.9.07 10:28

Ahoj.
Já jsem měla v minulém těhu hematom o něco větší než plod.A malou ohrožoval.Dost jsem krvácela.Měla jsem zůstat v nemocnici,ale protože jsem se musela starat ještě o syna,tak jsem podepsala zevers a šla domů.Tam jsem musela mít absolutní klid na lůžku.Fakt poctivě ležet.Po dvou týdnech se hematom o hodně zmenšil až pak zanikl úplně.
No,rozhodně nic těžkého nezvedej.Ani nákupy netahej.Týden dva to vydržíš a aspoň budeš mít jistotu,že se bude vše v pořádku. :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
25.9.07 12:27

Ted v druhém těhu jsem měla hematom taky, odkrvácel a vše v pohodě:).

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.9.07 22:28

ahoj děvčata,
strašně moc vám děkuju za odpovdi, moc mi to pomohlo.
V pondělí jdu na kontrolu tak uvidíme co mi řeknou.
krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky