Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslím, že to jsou běžné virózy, které k tomuto období patří. U nás nic takového neřádí. Spíš bolesti v krku a hlavně kašle.
Mám něco podobnýho. V sobotu jsem si ještě propláchla dutiny konvickou a to jsem neměla dělat. Dostalo se mi to i do ucha.
@JancaS84 mne usi neboleli ale praskalo mi v nich a zalehali takze vyborny! Ted uz jen ten prujem divny🙈
Viry po covidu nějak zmutovaly
já mám to samé teď, i kašel, a děti mi kašlou aktuálně 5. týden dost děsně, nudlují. U doktorky jsme byly 2× a pokaždé starší prý úplně v pohodě, mladší trochu virozu. Toť vše. Holt to je prosinec. Loni jsme to měli to samé.
Dobry den holky,
neměli jste některá podobně, cca týden mam rýmu dneska uz teda mnohem lepší ale myslela jsem, ze si vysmrkám orgány. Boleli me i dost dutiny ale to přešlo, trosku hlava a unava. Od vikendu se k tomu pridal jakoze prujem, nebo on to neni uplne prujem, bezne chodim na velkou jednou denne ted jsem byla dvakrat a stolice uplne kasovita….(omlouvam se za popis) uz to trva treti den
bricho bolelo trosku normalne funguju, teplotu jsem nemela ani jeden den, covid test negativni….nejde mi moc dohromady ta ryma s prujmem, ani na jedno bezne netrpim, mam dobrou imunitu.