Co umí naše 11měsíční dětičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
29.1.14 11:54

@sjuzenn tak tak a pořádně slintací.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 11:54

Moja v 11 chodila sama po schodoch, ale ani teraz v 16 nepovie ine nez nenene… Vlastne kecam, ked vidi ze mam mandarinku krici taky taky :mrgreen:

Inak inspiracia tuto

http://www.mamaaja.sk/…siac-zivota/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.1.14 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.1.14 11:55

@daniccaa To je ono, ale když sama přijde a přilepí se na mě tak je to úžasný :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.1.14 11:56

@Bábi Zlopočasná Tady všechny děti skoro chodí v 11. měsících :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.1.14 11:58

@sjuzenn a taky umí sama papat, když jí nechám..trefí se lžičkou pěkně do papulky a je spokojená.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 11:59
@sjuzenn píše:
@Bábi Zlopočasná Tady všechny děti skoro chodí v 11. měsících :)

Ona chodi od 9 mesiacov. V 11 to uz mala vypilovane, chodila po tych schodoch. Dnes ma 16, k stolu dotlaci stolicku, k nej prinesli stokrlik a snazi sa vysplhat na luster :zed: :zed:

Keby sa radsej snazila hovorit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.1.14 12:00

Tak moje čiči chodí tak jako, že si jí pustíme mezi sebou, nebo se sama pustí stolu a udělá pár kroků, zastaví se, pak zas pár kroků, ale ještě žádná velká jistota.. má čas, aspon myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
29.1.14 12:00

@sjuzenn já chci strašně koupit toho pejska od FP, už to máte? :))je i pejskova sestřička

• Citovat
  • Upravit
180
29.1.14 12:02

@rebeccca takový ten zpívající, mluvící, jak má svítící srdíčko na těle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
29.1.14 12:06

@daniccaa jj, chci česko anglického…snad to tady nebude strašit stejně jak ostatní hračky od FP :D

• Citovat
  • Upravit
180
29.1.14 12:09

@rebeccca my máme teda ten starší typ, už po malém. Nemá to svítící srdíčko, ale zpívá v podstatě to stejné a říká taky..jen teda ne anglicky..ale musím říct, že obě děti ho milujou, starší už teda tak odvázaný není, ale svého času ho pořád tahal sebou.. a malá ta tančí na všechny písničky a ukazuje na něj, když je v pokojíčku..takže u nás úspěch.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.1.14 12:12

@rebeccca Toho pejska máme, ale holčičku tu dostala k vánocům už :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
29.1.14 12:13

No já si myslí, že si s ním budu víc hrát já :D už se na něj těším :D @sjuzenn @daniccaa

• Citovat
  • Upravit
180
29.1.14 12:15

Ovšem včera objevila takové to hrající přáníčko, co jsme dostali ke svatbě, hraje otřesnou svatební píseň..pořád to otvírá, zavírá a je nadšená..ještě chvilku a letí to do koše.. :jazyk: takže drahé hračky od FP atd leží a smutně koukají.. :nevim: kam se hrabou na tablet, ovladače, telefony..klávesnici od počítače..osahy všech dosažitelných šuplíků..a nebo nejlépe koš se složeným prádlem.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí