Co uvařit z krkovice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
7.3.14 13:26
@wildcherry píše:
ja taky :lol:,rajcata, cesnek, bazalka nesmi chybet pohromade :lol:

To je taky moje :pankac: :mrgreen: Ted jsem měla sušená rajčata v olivovém oleji a v těch čerstvých těstovinách z Lidlu jsou luxusní :pankac: A ještě sýr Grana Padano mám moc ráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.3.14 13:41

@soleile krkovici na černým pivu ;) pekáč vymazat sádlem, dát anglickou a na ní hodně cibule a česneku na kolečka, na to osolenou a opepřenou krkovičku a nahoru zase hodně cibule a česneku a zalít to černým pivem a přikrytý píct do měkka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.3.14 13:44

@TinaAn jééé koukám, že jsme hodili stejnej recept :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
7.3.14 13:52

@MickyG
Akorát máme každá slaninu jinde  :mrgreen:

Ale jinak recept je to výborný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.3.14 14:23

@TinaAn Tak daleko jsem to nezkoumala.Jen mě když jsem zpětně pročítala diskuze zajímal tvůj odkaz :) jo recept to je výbornej a já tam dávám skoro celý pivo :D a k tomu opečený brambory s nivou fakt luxus -měli jsme minulý víkend zrovna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
7.3.14 17:11
@laducha píše:
Krkovici na černém pivu…mňam ;)

Hned na druhé straně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
7.3.14 20:13

@Nejhodnější ja se teda priznam, ze varim taky bez dochucovadel. Pouzivam bud cerstve a nebo susene bylinky, nejradeji ze zahradky. Rozmaryn mi vydrzel venku pres zimu jak cerstvy. Libecek jsem si nasusila a v polivce chutna jak magi :palec: Pazitku jsem si taky nasusila, tu pridavam do pomazanek a gulase. Chilli papricky jsem si nasusila a pomlela ( taky ze zahradky). A to co nemam vypestovane, to koupim na trhu a nasusim a nebo zamrazim na zimu. Letos chci vyzkouset majoranku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.3.14 22:08
@Haku píše:
@Nejhodnější ja se teda priznam, ze varim taky bez dochucovadel. Pouzivam bud cerstve a nebo susene bylinky, nejradeji ze zahradky. Rozmaryn mi vydrzel venku pres zimu jak cerstvy. Libecek jsem si nasusila a v polivce chutna jak magi :palec: Pazitku jsem si taky nasusila, tu pridavam do pomazanek a gulase. Chilli papricky jsem si nasusila a pomlela ( taky ze zahradky). A to co nemam vypestovane, to koupim na trhu a nasusim a nebo zamrazim na zimu. Letos chci vyzkouset majoranku ;)

Taky mám na zahrádce bylinky, čerstvé jsou nejlepší :pankac: Ta majoránka je super, kam se hrabe ta pytlíková :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.3.14 22:13

@Haku ja mam ted akorat cerstvy rozmaryn.
Jinak mi vsechno pochcipalo :(

• Citovat
  • Upravit
21911
7.3.14 22:31
@MUFICE píše:
Taky mám na zahrádce bylinky, čerstvé jsou nejlepší :pankac: Ta majoránka je super, kam se hrabe ta pytlíková :P

Ze jo? Mamka ji prave taky a tak to vyzkousim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
7.3.14 22:32
@Nejhodnější píše:
Jinak mi vsechno pochcipalo :(

To zamrzi :( Zasadis si to znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.3.14 22:34
@Haku píše:
Ze jo? Mamka ji prave taky a tak to vyzkousim :D

Nejlepší je ta majoránka usušená, to krásně voní. Čerstvá je málo výrazná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.3.14 22:36
@Nejhodnější píše:
Jinak mi vsechno pochcipalo :(

Ony všechny bylinky nevydrží, některé jsou jednoleté, např. bazalka. Mně přežil rozmarýn, oregano, máta (hrozný plevel :lol: ), pažitka, libeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.3.14 22:42
@MUFICE píše:
Ony všechny bylinky nevydrží, některé jsou jednoleté, např. bazalka. Mně přežil rozmarýn, oregano, máta (hrozný plevel :lol: ), pažitka, libeček.

Ja mela bazalku jako plevel! Ta byla nezmar. Dokud mi nespadla ze tretiho patra :roll: z parapetu, foukalo jako blaze. A uz to bylo. @Haku Zatim prave jeste ne.

• Citovat
  • Upravit
50166
7.3.14 22:44
@Nejhodnější píše:
Ja mela bazalku jako plevel! Ta byla nezmar. Dokud mi nespadla ze tretiho patra :roll: z parapetu, foukalo jako blaze. A uz to bylo. @Haku Zatim prave jeste ne.

Mně doma vždycky chcípne a v zahrádce mi jí ožírají slimáci :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport