Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@wildcherry píše:
ja taky,rajcata, cesnek, bazalka nesmi chybet pohromade
To je taky moje
Ted jsem měla sušená rajčata v olivovém oleji a v těch čerstvých těstovinách z Lidlu jsou luxusní
A ještě sýr Grana Padano mám moc ráda ![]()
@soleile krkovici na černým pivu
pekáč vymazat sádlem, dát anglickou a na ní hodně cibule a česneku na kolečka, na to osolenou a opepřenou krkovičku a nahoru zase hodně cibule a česneku a zalít to černým pivem a přikrytý píct do měkka.
@MickyG
Akorát máme každá slaninu jinde ![]()
Ale jinak recept je to výborný ![]()
@TinaAn Tak daleko jsem to nezkoumala.Jen mě když jsem zpětně pročítala diskuze zajímal tvůj odkaz
jo recept to je výbornej a já tam dávám skoro celý pivo
a k tomu opečený brambory s nivou fakt luxus -měli jsme minulý víkend zrovna ![]()
@laducha píše:
Krkovici na černém pivu…mňam
Hned na druhé straně ![]()
@Nejhodnější ja se teda priznam, ze varim taky bez dochucovadel. Pouzivam bud cerstve a nebo susene bylinky, nejradeji ze zahradky. Rozmaryn mi vydrzel venku pres zimu jak cerstvy. Libecek jsem si nasusila a v polivce chutna jak magi
Pazitku jsem si taky nasusila, tu pridavam do pomazanek a gulase. Chilli papricky jsem si nasusila a pomlela ( taky ze zahradky). A to co nemam vypestovane, to koupim na trhu a nasusim a nebo zamrazim na zimu. Letos chci vyzkouset majoranku ![]()
@Haku píše:
@Nejhodnější ja se teda priznam, ze varim taky bez dochucovadel. Pouzivam bud cerstve a nebo susene bylinky, nejradeji ze zahradky. Rozmaryn mi vydrzel venku pres zimu jak cerstvy. Libecek jsem si nasusila a v polivce chutna jak magiPazitku jsem si taky nasusila, tu pridavam do pomazanek a gulase. Chilli papricky jsem si nasusila a pomlela ( taky ze zahradky). A to co nemam vypestovane, to koupim na trhu a nasusim a nebo zamrazim na zimu. Letos chci vyzkouset majoranku
Taky mám na zahrádce bylinky, čerstvé jsou nejlepší
Ta majoránka je super, kam se hrabe ta pytlíková ![]()
@MUFICE píše:
Taky mám na zahrádce bylinky, čerstvé jsou nejlepšíTa majoránka je super, kam se hrabe ta pytlíková
Ze jo? Mamka ji prave taky a tak to vyzkousim ![]()
@Nejhodnější píše:
@Haku ja mam ted akorat cerstvy rozmaryn.
Jinak mi vsechno pochcipalo
To zamrzi
Zasadis si to znovu?
@Haku píše:
Ze jo? Mamka ji prave taky a tak to vyzkousim
Nejlepší je ta majoránka usušená, to krásně voní. Čerstvá je málo výrazná.
@Nejhodnější píše:
@Haku ja mam ted akorat cerstvy rozmaryn.
Jinak mi vsechno pochcipalo
Ony všechny bylinky nevydrží, některé jsou jednoleté, např. bazalka. Mně přežil rozmarýn, oregano, máta (hrozný plevel
), pažitka, libeček.
@MUFICE píše:
Ony všechny bylinky nevydrží, některé jsou jednoleté, např. bazalka. Mně přežil rozmarýn, oregano, máta (hrozný plevel), pažitka, libeček.
Ja mela bazalku jako plevel! Ta byla nezmar. Dokud mi nespadla ze tretiho patra
z parapetu, foukalo jako blaze. A uz to bylo. @Haku Zatim prave jeste ne.
@Nejhodnější píše:
Ja mela bazalku jako plevel! Ta byla nezmar. Dokud mi nespadla ze tretiho patraz parapetu, foukalo jako blaze. A uz to bylo. @Haku Zatim prave jeste ne.
Mně doma vždycky chcípne a v zahrádce mi jí ožírají slimáci
![]()