Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Nejhodnější Taky jsme měli bazalku jako plevel, ale jenom na zahradě. Tam se dařilo i ostatním bylinkám bez práce, ale doma mě vydržely v květináči vždycky tak max měsíc
![]()
@Nejhodnější píše:
@MUFICE ja uz ji mela tak pul metru vysokou, krasne zelenou, uplnej ker… A vydrzela sakra dlouho.Příspěvek upraven 07.03.14 v 22:46
Tak to závidím, bazalka je moje nejoblíbenější bylinka ![]()
@MUFICE píše:
Tak to závidím, bazalka je moje nejoblíbenější bylinka
A to nemela zadnou zvlastni peci
kolikrat jsem na ni zapomela a ani ji nezalila. Parkrat jsem prihnojila hnojivem na zelene bylinky a slus…
Ahoj, hledam novej, neokoukanej recept co z krkovice.. Manzel dnes prinesl skoro 5kg ![]()
Kupujeme ji casto, takze rizky, vypecky, na prirodno, nalozena na gril to znam..
Ma nekdo nejaky top recept?
@lucynka25 dělám roládu plněnou kysaným zelím, slaninou, okurkou.
@Dara90 hmm, to zni dobre.
Ja obcas delam zahorecke zavitky, ale ty jsou z liboveho masa a jen se zelim. Tak to zkusim rada, jak presne delas?
@lucynka25 okořením sůl, pepř, gril. koření. Pomažu hořčicí, naplním slaninou, zelím atd. co zrovna mám. Peču asi hodinu přikryté a podliju vodou nebo vývarem když mám, pak dopeču odkryté na barvu. Je to šťavnaté, to tučné se vypeče. ![]()
Nedávno jsem dělala ve steak úpravě s quinoou a fazolkami.
Chlap ji pece s červeným vínem a zelím +houskový knedlík
Pak klasika na jiné nebo pečená potřena česnekem, protlakem a wolchestrem
Nedávno jsem dělala pečenou s marinádou. Marináda je z kečupu, cibule najemno, sojovka, worchesterová omáčka, česnek, mletá paprika. Se štouchanými bramborami to jedly i děti a moc jim kupodivu chunalo. Estetická známka nic moc
. Byl to tenhle recept https://www.toprecepty.cz/…ka-z-trouby/.
Nebo dělávám trhané maso do sendvičů.
Cast smesi na leco rozetru do pekace, na to polozim osolene a opeprene platky krkovice a zbytek smesi na leco rozmazu na tyto platky. V troube upecu a k tomu uvarim brambory. Je to velice rychle na pripravu a stavnate ![]()
Krkovice na plátky, nato vrstva cibule, vrstva plátků brambor, cibul, brambor - a pak zalít šlehačkou…
Kovářské kotlety
@Anix píše:
Krkovice na plátky, nato vrstva cibule, vrstva plátků brambor, cibul, brambor - a pak zalít šlehačkou…
Kovářské kotlety
Kovarske kotlety znam a miluju ![]()
@Anix
Jinak na vsechno se mrknu, urcite neco zkusime, at je změna ![]()
@MUFICE ja uz ji mela tak pul metru vysokou, krasne zelenou, uplnej ker… A vydrzela sakra dlouho.
Příspěvek upraven 07.03.14 v 22:46