Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, dnes peču pizzu a už mě nebaví ta ohraná kombinace šunka-olivy-sýr. Jakou doma děláte vy? Je to i pro syna, takže plesnivý sýr či houby u nás nebodujou. Díky za tipy ![]()
Lilek, špenát, cibule, sýr.
Ale dělám spíš tradičně rajčata, cibule, paprika, sýr. Já třeba nemusím mít na pizze vůbec šunku.
(To už raději slaninu.
)
My jen quattro formaggi
navíc se šunkou…sýry dáváme: madeland (normální, nebo uzený nebo oba), mozzarella, niva a hermelín. Stačí i jen madeland a je dokonalá. Ale my jsme teda všichni ujetí na sýry no ![]()
Moje nej
je..tvarůžek, slanina, cibule
..ježiš, už mám hlad..do přestávky daleko ![]()
dej tam co má dítě rádo ![]()
Pokud je dobrý těsto, nemusí se to moc dohánět náplněma. My máme rádi klasiku rajče, mozzarela, pak tuňák, červená cibule nebo zakysaná smetana, šunka, cibule…
Ale to je vlastně hrozně tradiční, to jsme moc neporadila… ![]()
V pizzerii jsem viděla i pizzu s plátky svíčkové, tak se tam asi dá dát kdeco ![]()
@RyBANA píše:
My jen quattro formagginavíc se šunkou…sýry dáváme: madeland (normální, nebo uzený nebo oba), mozzarella, niva a hermelín. Stačí i jen madeland a je dokonalá. Ale my jsme teda všichni ujetí na sýry no
To jsem nikdy nezkoušela.
Většinou dám eidam, a hermelín nebo eidam a nivu. Madeland strouhaný, nebo plátky?
Ahoj, já miluju kombinaci smetanový základ, šunka, hermelín, brusinky.
nebo smetanový základ, gorgonzola, špenát a vejce na tvrdo.
můj muž má rád rajský, papriky, chorizo, cibule a plnotučná hořčice.
jinak bych se nebála zkusit něco ostřejšího, například brynzu, je výrazná, krásně se rozpouští, třeba jen s prošutem a rukolou.
Občas dělám i směs žampiónů s cibulkou, ale houby jsi nechtěla, tak potom asi fakt cokoliv. Já na pizze miluju balkánský sýr. ![]()
Kolik je synovi? já žampiony dávám, teda ročnímu synovi to dost zkrouhnu, povyberu mu to.
jinak špenát, kukuřice, tuňák, kuře, třeba i losos, ![]()
já někdy dělám i verzi se zakysanou smetanou, cibulí a uzeným, to teda pizza už není, ale dobrý to je…