Maminky co vůbec nevaří

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
4.3.14 15:15

Maminky co vůbec nevaří

Ahoj holky, neustále tady čtu různé diskuze maminek o vaření, jak každá vyvařuje, co vaří, recepty atd…a už mě to nebaví, tak se chci zeptat, jestli jsou tady maminky co vůbec nevaří??? :-)) Tak já například nevařím vůbec, obědy si nechávám vozit z jedné jídelny, manžel chodí denně na menu do restaurace a večeře máme studené…kuchařinky, kterých je tady asi většina, mne ukamenují, ale to je jedno…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
4.3.14 15:17

Proč by tě měl někdo kamenovat, když ti to takhle vyhovuje tak proč ne :nevim: já sice vařím denně ale protože vařím ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

A co presne chces slyset? :mrgreen:
já byc h tak zit nemohla, potrebuji vedet co jim, co tam davam… ;) ale kdyz ti to vyhovuje tak to je tvoje vec ;)

Příspěvek upraven 04.03.14 v 15:18

• Citovat
  • Upravit
15050

@fantagiroo A co baští děti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

A to nevaris ani o vikendu? Zasednete ke spolecnemu stolu a date si chleba, v nedeli s maslem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
4.3.14 15:18

Ja bych taky nejradsi nevarila, ale neco jist musime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.3.14 15:18

@fantagiroo
já vařím ale mám známou co to dělá přesně jak Ty. Akorát pro ten oběd chodí do školní jídelny a není asi zdaleka jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
4.3.14 15:19

A co deti? A spolecne jako rodina tedy nejite nikdy? A co vanoce a tak? Jen se ptam, je to tvoje vec, ale jak to funguje?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

A kdyz vubec nevaris? co delas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12127

Treba o vikendu uvari chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
4.3.14 15:20

@fantagiroo můj muž zas vyvařování nevyžaduje, spíš přesně naopak - nechce abych vařila, protože se nechce večer přecpávat a preferuje krémový polívky nebo rizoto, zkrátka něco jednoduchýho a nebo studený. Já jsem začala vařit až s prckem, aby měl domácí stravu a jelikož s kočárem se na oběd už do restaurace tak často neodvažuji, tak jsem nucena uvařit i sobě, ale jednoduchý jídla. mě spíš baví péct, když na to mám čas. užívej si to, stejně až bude prcek, budeš chtít vařit jemu, tak budeš muset..ale extra mě to neba teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972

Nejde o večeře, ty klidně mohou být studené. Ale co o víkendu?? Chodit jíst ty blafy do restaurací 7 dnů v týdnu?? To nikdy, radši se přemůžu a prostě vařím a sem tam i teplou večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Já teda vařím, ale zoufale mě to nebaví, teda ne furt. Jednou za čas, když mám čas, tak i ráda peču, udělám něco složitejšího. Ale fut vyvařovat je opruz, tak to obchazim, kde to jde. Ted jsou deti ve škola a já pracuju doma a vaření mě vyloženě zdržuje :think:

nesnáším otázku co dnes vaříš k obědu, jako by to byla naprostá samozřejmost (tím nás trápila babička) a nesnáším ani diskuze „co dnes vaříte“.

o víkendu jdu radši s dětma na výlet a jíme v terénu, bud sendviče, nebo skočíme do restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

Já taky dokud nebyla malá jsem nevařila, a když tak nějaký rychlovky o víkendu, ale co mám mládě tak jsem musela začít a vlastně mě to i začalo bavit. Přece jenom nikdo jí v restauraci připravovat kaše nebude. A přece jenom oběd nebo večeře, když jsme všichni spolu je pro mě něco fakt krásnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
4.3.14 15:21

U nás to tak dělá většina maminek se dvěma dětma, mají víc času…

Vařím denně nebo obden, podle toho, jak mi ujede ruka ;). Jsem divná, vaření moc nemusím, ale vím, co tam dávám a to je pro mě to hlavní.

Je to věc vaší rodiny, jen si myslím, že prťata jsou na ta jídla ještě malá, ale třeba se mýlím :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii