Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
4.3.14 15:43

Vaření mě nebaví, ale mám dvě děti, tak vařit musím a protože nejsem zastánce přihřívaných jídel, tak vařím denně čerstvé jedno hlavní jídlo, často i s polívkou, těm hospodským bych nevěřila a dávat to dětem mi nepřijde zrovna moc vhodné, ale je to tvoje dítě a tvoje věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.3.14 15:43

Vařím doma, protože vím, co jím. Kdežto v hospodách a jiných vývařovnách to člověk prostě neví. Je závislý na druhém, kolik použije náhražek, kolik nahnilých potravin, kolik zkaženého masa, levného tuku a jiných na hraně zdraví škodlivých potravin.
Nicméně založit svoji existenci na dovezeném jídle je každého věc. A pokud čas, který by trávil vařením využije efektivnějším způsobem - proč ne, protože finančně a hlavně zdravotně se to vyplatit nikdy nemůže. A navíc, zakladatelka je šťastný člověk, že ji o víkendu vždycky někdo nakrmí i se servisem - přeji, ať to hostitele baví co nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
4.3.14 15:44

Doteď jsem si myslela, že takovýho lenocha by každej chlap nakopal do zadele :think: Někomu to asi vyhovuje :nevim: Ale chudák dítě, nepoznat nic jinýho, než práškový blafy z jídelny :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
4.3.14 15:45

V dnesni dobe se snad vsude vari z polotovaru. Vari se nekvalitne i v nejdrazsich restauracich, tak nemejte iluze, mozna ale jsou nejake poctive, o tom ja ale pochybuju

• Citovat
  • Upravit
133
4.3.14 15:46

Teda to jsem zase píchla do vosího hnízda:-))) Já jsem úplně v klidu, je to jen diskuze…to víte, některé maminy to nemůžou vydýchat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 15:47

@evill ano chodi, ale treba u nas je to same jidlo co vozi duchodcum a kdyz to ctu co maji tak se me podlamuji kolena…takze timto bych neoperovala vubec

• Citovat
  • Upravit
2528
4.3.14 15:47

No ale cpát od mala dítě stravou z jídelen mi nepřijde zrovna dobré ve školkovém věku si toho užije až dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.3.14 15:48

@fantagiroo já to v pohodě vydýchávám, jen nechápu proč chceš zjiš´tovat počet mamin co jako ty nevaří :nevim:.K čemu ti to bude? Musela jsi počíatat s tím že většina vaří.
Jako a kdo nevaří si myslim že jsou Američani :lol:. A že by to byl zrovna zdravý národ to bych neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@CokeLady píše:
no o školkových jídlech si taky nedělám iluze :poblion:

No to já taky ne, já jen, že spousta dětí chodí do školky už od roku a půl, tak proč dělat vědu z toho, že jestli je někdo doma s děckem do pěti, krmí ho tím samým? Ono pokud si budeš dítě krmit např. do té doby než půjde do školy svými zdravými jídly, je to fajn, pro někoho ale prostě není prioritou být s děckem doma až do školní docházky a vyvařovat mu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@fantagiroo jakoze ti zavidime? ani omylem…ty jsi zrovna ta co tu diskusi zalozila prave pro tohle…aby se mohla smat ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.3.14 15:49
  • Citovat
  • Upravit
7257

A to je nějáká zdravá jídelna? Nebo normální závodka?
Hele já Tě chápu, někdy to není špatný, ale to fakt nemáš někdy chuť na něco domácího, co by sis uvařila podle sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630

Spíš by mě zajímala diskuze,, jak nevařit za rozumnou cenu'' to bych chtěla vědět, vaření každý den mě nebaví, ale jíst z jídelny, asi není to pravé ořechové. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
4.3.14 15:50
@Moňas.p píše:
V dnesni dobe se snad vsude vari z polotovaru. Vari se nekvalitne i v nejdrazsich restauracich, tak nemejte iluze, mozna ale jsou nejake poctive, o tom ja ale pochybuju

jenže tam nejíš 3× denně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
4.3.14 15:50

Vařím, sice většinou obden ale jo.. pokud byl malej jen na příkrmech, brala jsem si jídla ze školní jídelny, měla jsem ho i na dva dny, vaří i pro školky, takže minimum tuku atd. Chlap většinou doma nejedl… ted už vařím, protože chlap už doma jí, a kupovat 3 obědy za 180kč by se mi asi dost nevyplatilo.
Vaření mi nevadí, spíš pořád vymýšlet co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport